Ny Fifty Shades-bog på vej

Denne gang fra Christian Greys perspektiv
Billede
(© UIP)

E.L. James fik ikke lov til at skrive manuskriptet til Fifty Shades of Grey-efterfølgeren. I stedet har forfatteren kastet sig over en ny bog om Anastasia Steele og Christian Grey - set fra sidstnævntes perspektiv.

- Bogen er dedikeret til alle de læsere, der bad... og bad... og bad om dette, lyder det fra James på hendes Instagram-profil med følgende billede tilknyttet.

Grey

- Christian er en kompleks karakter, og læserne har altid været fascineret af hans passion, motivation og skumle fortid. Samtidig ved alle, der har været i et forhold, at der er to sider af samme sag, fortsætter forfatteren. 

Ideen om at skildre samme handling, men fra det maskuline point of view kommer formentlig fra bogseriens oprindelige inspirationskilde, Twilight. Stephenie Meyers skrev nemlig også sin første bog om til 'Midnight Sun' med Edward Cullen som fortæller.

'Midnight Sun' blev lækket online og derfor aldrig udgivet. James er således allerede et skridt foran sit idol, da 'Grey' med sikkerhed udgives - bogen udkommer på ebog og i paperback-format den 18. juni på mangemillionærens fødselsdag.

Om der er filmisk stof i det nye værk, vil tiden vise. Men mon ikke Universal Studios nøjes med at filmatisere den oprindelige trilogi, 'Fifty Shades of Grey', 'Darker' og 'Freed'. 

Filmen Fifty Shades Darker får dansk premiere den 9. februar 2017.