Her er sommerens 10 mest ventede film

Se resultatet
Billede
(© UIP)

Vi bad jer vælge tre film fra sommerens filmudvalg i biografen. Nu er 7.500 stemmer fordelt, og sommerens 10 mest ventede titler er fundet.

Opgaven var ikke let. Der var 55 film at gøre godt med, og de varme måneder byder som altid på en række store Hollywood-produktioner. Resultatet taler dog for sig selv! Når det er varmt udenfor, foretrækkes I et godt grin eller storslået action med et gran af humor.

Førstepladsen med hele 51 % af stemmerne går til den aktuelle Jurassic World, der netop blander familiefilmens brede underholdning med nervepirrende spænding.

Kvinderne indtager de næste film på listen med andenpladsens Pitch Perfect 2 og Magic Mike XXL på en tredjeplads.

Mission: Impossible, Fantastic Four, Terminator Genisys og Ant-Man beviser, at sommerpublikummet også har overskud til helte i alle afskygninger. Om hovedkarakteren er topagent, cyborg eller superhelt, betyder ikke så meget i håbet om action-sekvenser, der leverer.

Komedierne Ted 2, Minions og den allerede aktuelle Spy står for resten af placeringerne. Teddybjørnen ser måske børnevenlig ud, men blandt disse tre er det de gule Minions, der skal hive familierne i biografen.

Sommerens 10 mest ventede film
1. Jurassic World (51 %)
2. Pitch Perfect 2 (29 %)
3. Magic Mike XXL (21 %)
4. Mission: Impossible - Rogue Nation (20 %)
5. Ted 2 (19 %)
6. Minions (19 %)
7. Fantastic Four (17 %)
8. Terminator Genisys (17 %)
9. Ant-Man (16 %)
10. Spy (13 %)

Du kan selvfølgelig også læse om alle kommende film i juni, juli og august. 

Alle, der begrundede sit valg i kommentarfeltet forneden, deltog i lodtrækningen om 3 x 2 fribilletter. Vinderne er fundet og har fået direkte besked.