Cookie- og Privatlivspolitik
Batmobilens nyeste gadgets

Batmobilens nyeste gadgets

Harpun! Ild! Gift!

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Collider har været et smut forbi Las Vegas Licensing Expo, hvor batmobilen fra den kommende Batman v Superman: Dawn of Justice er udstillet.

Zack Snyder har lånt sin superhelts fartøj ud, så messens film- og bilnørder kan få et kig på de nye gadgets - nogle sejere end andre.

Maskinen er klart mere tank end Berlingo, og ud fra undertegnedes sølle viden om motorkøretøjer ser den ud til at kunne levere solid modstand til stålmanden.

Batmans specialdesignede legetøj er 6,1 meter lang, 3,6 meter bred, vejer 3,2 ton og rammer 91 meter i sekundet. Bæstet er desuden fuldt armeret med et skudsikkert beskyttelsessystem og udstyret med stealth-teknologi samt et par maskingeværer.

Imponerende! Men festen slutter ikke her.

Billeder inde fra cockpittet (se forneden) gør, at vi også kan føje følgende gadgets til den maskerede hævners forsvarssystem:

-Elektricitet
-Ild
-Gift
-Harpun
-Counter Measures
-Night Vision
-Scatter Shield
-Aerial Scan
-Anti Police
-Spiked Coil
-Chemical Irritant
-Charged Surface
-Sonic Repellent

Batmobil - Batman v Superman: Dawn of Justice

Batmobil - Batman v Superman: Dawn of Justice

Batmobil - Batman v Superman: Dawn of Justice

Batmobil - Batman v Superman: Dawn of Justice

Batman v Superman: Dawn of Justice får dansk premiere den 24. marts 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Det er ellers noget af en opdatering skal jeg love for. Hvis jeg skal komme med et enkelt hmmmmm, så er det nok at det klassiske look der indikere at der er tale om en batmobil er forsvundet lidt efter min smag. Ingen tvivl om at den er gjort moderne, men vil dette være en batmobil som man husker på sigt. Time will tell. Jeg krydser fingre for indtil videre ser det lovende ud og kan faktisk ret godt lide den indsprøjtning bilen ellers har fået.

Nikolaj

Ingen tvivl om der bliver gjort noget ud af tingene, men samtidig er den næsten lidt for overdrevet moderne, og det er jeg ikke helt sikkert på er lige mig. Men må give dem for at gøre noget ud af det, og selvfølgelig er bilen flot.

Jacob

Vandene bliver delt når snakken falder på 'Batman v Superman', men siden det første billede gik viralt, så har jeg personligt vænnet mig til det, og synes faktisk det er fedt at Zack Snyder bare er gået amok.

Rasmus/Musen

Så er Batman på banen igen!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Spielberg har lavet en hel række gode og også fremragende film, men for mit vedkommende var jeg kun underholdt i mesterværksklassen af de helt gaml

3 timer siden
Jimmy

Efter et årti næsten, med remakes er Disney ENDELIG klar med noget NYT!!! HURRAAA... Det lover godt, bare fra de få billeder der er af Raya..

11 timer siden
Thomas

Enig i at Jurassic Park er en fremragende film til 6 stjerner.
Både det visuelle, historien og skuespillerne fungerer her.

1 dag siden
Sandrauser/926666
Sandrauser/926666

Ja, så er det jo bare mega ærgerligt, at en så populær og hyped film som HUSTLERS ikke får dansk biografpremiere, hvorfor ikke?

1 dag siden
Julie

Jeg er virkelig spændt på at se det nye take på Jokeren.

3 dage siden

Aktive debatter