4 computerspil-filmatiseringer

Seneste nyt
Billede
(© Watchdogs / Ubisoft)

Hollywood synes at have utallige spilfilmatiseringer i støbeskeen, men flere af disse projekter virker skrøbelige til det punkt, hvor man kommer i tvivl om, hvorvidt de nogensinde bliver til noget.

Vi giver en opdatering på fire kommende spilfilmatiseringer.

Watch Dogs
Nyheden om en filmatisering af 'Watch Dogs' kom allerede frem i midten af 2013, men siden da har det været sparsomt med nyt om filmen.

Da vi forleden mødte Mark Wahlberg i forbindelse med hans kommende komedie, Ted 2, spurgte vi derfor ind til filmatiseringen. Stjernen skal producere og spille hovedrollen, og han kunne afsløre følgende:

- Vi venter på, at manuskriptet bliver skrevet. Filmen er stadig i de meget tidlige stadier. Om otte uger kunne der være et fantastisk manuskript, men det kunne også tage tre-fire omskrivninger, før folk føler, at det er værd at lave.

Baseret på Wahlbergs kommentar er der således lang vej igen for filmatiseringen af action-spillet, der centrerer sig omkring hypermoderne teknologi og hacking. Manuskriptet skrives af Paul Wernick og Rhett Reese, som også medproducerer.

'Watch Dogs' har endnu ingen premieredato.

Assassin's Creed / Ubisoft

Assassin's Creed
Premiereaktuelle Alicia Vikander har forladt lejemorder-fortællingen til fordel for Bourne 5. Det skriver Deadline.

Til gengæld har instruktøren Justin Kurzel hyret den græske skuespillerinde Ariane Labed, der spillede med i Before Midnight og var Cannes-aktuel i 'The Lobster' sidste måned. Umiddelbart et mindre prominent valg, da Labed primært har gjort sig i art house-film, mens Vikander er et af de mest populære navne i Hollywood netop nu.

Assassin's Creed får premiere den 21. december 2016.

Rampage / Bally Midway

Rampage
Dwayne Johnson skal ifølge Deadline spille hovedrollen i en filmatisering af arkadespillet 'Rampage', der handler om tre mennesker, som har været udsat for eksperimenter og nu tager form som en kæmpeabe, en forvokset øgle og en massiv vareulv.

Ryan Engle, der skrev Non-Stop, skal bearbejde det forholdsvis plotløse 80er-spil til en sammenhængende film, men med Dwayne Johnson ombord er der næppe brug for meget mere end flotte monster-effekter og gode one-liners for at få det til at fungere.

'Rampage' har endnu ingen premieredato.

Uncharted / Sony

Uncharted
Instruktøren Seth Gordon har forladt filmversion af PlayStation-favoritten 'Uncharted', og Sony har derfor sparket projektet til hjørne med en udmelding om, at manuskriptet igen er under udarbejdelse.

Skattejægeren Nathan Drake virker med sin Indiana Jones-stil og filmiske action-sekvenser ellers som oplagt biografmateriale, men selv med en god håndfuld skribenter inde over manuskriptet har det indtil nu ikke været muligt at få projektet i omdrejninger.

Uncharted er stadig planlagt til premiere den 2. juni 2016, men den dato virker mindre og mindre realistisk.