Cookie- og Privatlivspolitik
4 computerspil-filmatiseringer

4 computerspil-filmatiseringer

Seneste nyt

Stem op!
24
Stem ned!
0
(reset)

Hollywood synes at have utallige spilfilmatiseringer i støbeskeen, men flere af disse projekter virker skrøbelige til det punkt, hvor man kommer i tvivl om, hvorvidt de nogensinde bliver til noget.

Vi giver en opdatering på fire kommende spilfilmatiseringer.

Watch Dogs
Nyheden om en filmatisering af 'Watch Dogs' kom allerede frem i midten af 2013, men siden da har det været sparsomt med nyt om filmen.

Da vi forleden mødte Mark Wahlberg i forbindelse med hans kommende komedie, Ted 2, spurgte vi derfor ind til filmatiseringen. Stjernen skal producere og spille hovedrollen, og han kunne afsløre følgende:

- Vi venter på, at manuskriptet bliver skrevet. Filmen er stadig i de meget tidlige stadier. Om otte uger kunne der være et fantastisk manuskript, men det kunne også tage tre-fire omskrivninger, før folk føler, at det er værd at lave.

Baseret på Wahlbergs kommentar er der således lang vej igen for filmatiseringen af action-spillet, der centrerer sig omkring hypermoderne teknologi og hacking. Manuskriptet skrives af Paul Wernick og Rhett Reese, som også medproducerer.

'Watch Dogs' har endnu ingen premieredato.

Assassin's Creed / Ubisoft

Assassin's Creed
Premiereaktuelle Alicia Vikander har forladt lejemorder-fortællingen til fordel for Bourne 5. Det skriver Deadline.

Til gengæld har instruktøren Justin Kurzel hyret den græske skuespillerinde Ariane Labed, der spillede med i Before Midnight og var Cannes-aktuel i 'The Lobster' sidste måned. Umiddelbart et mindre prominent valg, da Labed primært har gjort sig i art house-film, mens Vikander er et af de mest populære navne i Hollywood netop nu.

Assassin's Creed får premiere den 21. december 2016.

Rampage / Bally Midway

Rampage
Dwayne Johnson skal ifølge Deadline spille hovedrollen i en filmatisering af arkadespillet 'Rampage', der handler om tre mennesker, som har været udsat for eksperimenter og nu tager form som en kæmpeabe, en forvokset øgle og en massiv vareulv.

Ryan Engle, der skrev Non-Stop, skal bearbejde det forholdsvis plotløse 80er-spil til en sammenhængende film, men med Dwayne Johnson ombord er der næppe brug for meget mere end flotte monster-effekter og gode one-liners for at få det til at fungere.

'Rampage' har endnu ingen premieredato.

Uncharted / Sony

Uncharted
Instruktøren Seth Gordon har forladt filmversion af PlayStation-favoritten 'Uncharted', og Sony har derfor sparket projektet til hjørne med en udmelding om, at manuskriptet igen er under udarbejdelse.

Skattejægeren Nathan Drake virker med sin Indiana Jones-stil og filmiske action-sekvenser ellers som oplagt biografmateriale, men selv med en god håndfuld skribenter inde over manuskriptet har det indtil nu ikke været muligt at få projektet i omdrejninger.

Uncharted er stadig planlagt til premiere den 2. juni 2016, men den dato virker mindre og mindre realistisk.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lucas

Jeg caller den nu, hvis Uncharted bliver lavet får Chris Pratt rollen som Nathan!

Nicolaiuser/585398

Jeg er træt af Mark Wahlberg. Han er old news nu og synes han er faldt af på den som skuespiller. Tror at Watch Dogs flopper hvis den overhovedet bliver færdig.

Assassin's Creed og Uncharted glæder jeg mig til.

Nikolaj

Så mangler man bare at filmatisere GTA 5, som jeg synes ville være fantastisk.

Prøv at forestille sig tre fjender som begår kriminalitet. Store kup, myrder, og plus de har deres eget privatliv.

Der er sikkert nogle der synes, at det er en syg tanke. Men prøv at forestille hvis man nu for de rette folk til at filmatisere en film bygget på GTA 5. Den ville jo blive større end Heat.

CINEMANDRUP

Held og lykke til alle filmatiseringer af disse spil. Personligt er det nok mest Assassins Creed og Uncharted der trækker i mig. Håber virkelig at de bliver ligeså spændende eventyr film som spillene har været.

Jacob

Det virker til at filmatiseringer af populære spil render ind i flere problemer end andre projekter, som også er baseret på andre oplæg - spørgsmålet er bare hvorfor?

Lukas

Spil er meget svær at fortælle på film, bare for at sige det lige de to/tre bedste Spil til Film(film) live action, er Need For Speed, og Resident Evil 1 og 3. Den eneste rigtige gode spil til film(film) var den anden final fantasy film "Final Fantasy VII Advent Children" som var en computer Animeret film(som holder stadig) FF7AC var skrevet af folkene som stod bag spillet.

det er derfor det tager så lang tid at lave dem nu til dags, da folkene bag spilende rigtig gerne ville være inden over filmene, se på "Warcraft", "Assassin's Creed", "Ratchet And Clank"(som er en CGI film) "Sly Cooper"(som også er en CGI film), "Watch Dogs", "Splinter Cell"(som starter optagelserne næste år eller i slutningen af i år) og The Last Of Us, er alle film der bliver skrevet og holdt øje med af dem der lavet spillene...

så ja det er et media der er svært at oversætte.. g jeg er så glad for at til de Spil til film(film) som er basseret på spil hvor der ikke er mennesker, og hvor på spillet ligner en tegnefilm, at de vælger at lave dem Animations film...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

2 dage siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

3 dage siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

3 dage siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

5 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

6 dage siden

Aktive debatter