Superfredag #22

Ant-Man, Wonder Woman og alle de andre
Billede
(© Marvel)

- Chris Pine, alias James T. Kirk i de nye Star Trek-film, er tæt på en rolle i Wonder Woman. Variety kan fortælle, at skuespilleren er i forhandlinger med Warner Bros. om at spille Steve Trevor, der er titelkarakterens udkårne. Tidligere har Scott Eastwood ellers været tæt på rollen, men hans involvering i projektet blev afkræftet i sidste måned.

- Ifølge The Hollywood Reporter er Tilda Swinton på tale til at spille over for Benedict Cumberbatch i Doctor Strange. Hvis alt går vel, skal hun spille Stranges lærermester, The Ancient One, der i tegneserien godt nok er mand. Marvel har ledt efter en person af hankøn til rollen, men ombestemte sig og går nu efter en kvinde - med Swinton som favorit.

- Batman kommer til at spille en rolle i Suicide Squad. Det viser nogle videoer fra optagelserne til filmen, der er blevet lagt online på Instagram.

- Ryan Reynolds har fortalt News.com.au, at han håber på en gæsteoptræden fra Wolverine i Deadpool. Ifølge skuespilleren er Hugh Jackman åben over for idéen om at kigge forbi, men skal have sin kalender til at gå op, før det kan ske.

X-Men: Apocalypse

- Et koncept-billede fra X-Men: Apocalypse har ramt Empires Tumblr-profil. Billedet viser et opgør mellem to ellers allierede mutanter, Cyclops og Storm, men man ved jo ikke, om de to helte lige skal udkæmpe en dyst, inden de slår sig sammen.

- Instruktøren Bryan Singer har i øvrigt afsløret på Instagram, at skurken Caliban vil være med i 'X-Men: Apocalypse'. Dermed introduceres de udstødte Morlock-mutanter til det filmiske superhelteunivers.

X-Men selfie

- En hyggelig selfie fra optagelserne til X-Men-filmen med Bryan Singer, Nicholas Hoult og Jennifer Lawrence er i øvrigt også dukket op.

- Empire har spurgt Channing Tatum om hans kommende solo-film om mutanten Gambit. Skuespilleren fortæller, at det bliver en ukonventionel oprindelseshistorie, fordi karakteren er mere en anti-helt end et rendyrket forbillede.

- Som vi skrev tidligere på ugen, vil 20th Century Fox genoplive The League of Extraordinary Gentlemen. Intet nyt om instruktør eller skuespillere, men John Davis (Chronicle) er hyret til at producere.

Ant-Man plakat

Ant-Man har fået en ny plakat, hvor myremanden med lethed undgår pistolkugler. Filmen får premiere den 22. juli.