Cookie- og Privatlivspolitik
Superfredag #21

Superfredag #21

X-Men, Spider-Man og Captain America

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

- Ava DuVernay (Selma) og Rick Famuyiwa (Dope) er ifølge flere medier de mest oplagte kandidater til at instruere Black Panther for Marvel.  

- Josh Boone (En flænge i himlen) skal instruere et spin-off på X-Men med titlen 'The New Mutants'. Det skriver Deadline.

- Apropos X-Men, Bryan Singer har via Instagram frigivet et billede af James McAvoy, der bliver klippet skaldet til X-Men: Apocalypse:

James McAvoy

- Singer har yderligere udsendt et kryptisk billede med teksten "The past catches up", der tyder på enten en forbindelse til tidligere X-Men-film eller et flashback til en af karakterernes fortid:

Past

- Michael Fassbender har afsløret i et interview med Variety, at 'Apocalypse' er den sidste X-Men-film, skuespilleren har kontrakt på at medvirke i.

- Ugen igennem har rygtet floreret om, at Asa Butterfield er tæt på at underskrive en kontrakt med Marvel, som skal give ham rollen som Spider-Man. Nu skriver The Hollywood Reporter, at der stadig er flere skuespillere i spil, og at Tom Holland er den nærmeste konkurrent til Butterfield.

- Mark Ruffalo har tweetet, at "familien" i Captain America: Civil War er blevet lidt større. Selvom han ikke direkte bekræfter at medvirke, kan vi nok godt regne med, at Bruce Banner også kigger forbi i superheltefilmen, der nu kun mangler Thor for at samle hele Avengers-holdet.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Number 9

Hmm...
Der er generel enighed om, at den kommende Spiderman (heldigvis) ikke er endnu en oprindelseshistorie. Der er også rimelige stabile rygter om, at hver film skal være et år i high school med Peter Parker. Jeg er dog temmelig undrende overfor dette. High school varer for det meste tre år, og man er som regel færdig i alderen 16-18 år. Så kan jeg kun se, at det var en meget ung Parker, der blev bidt af en (radioaktiv?) edderkop, hvis filmene skal handle om high school-årene, og vi ikke skal se oprindelsen.

Mickey

Seriøst Marvel/Sony: Lad nu være med at lave endnu en oprindelseshistorie om Spiderman!!!! :o
Dét ville i så fald være den tredje i rækken, og dét bliver sgu fort trættende!!!!
Få nu Toby MaGuire tilbage, og lav nogle film om Spiderman/Parker's voksenliv -dét har vi ikke set noget om endnu!!!!!!!

Toby er 39, så han ville passe perfekt til dén rolle, og han kunne gå direkte ind i civil war :)

Jacob

Marvel Studios har med garanti lært af Sonys mange fejl, og det er helt sikkert at den næste solofilm med Spider-Man i 2017 IKKE bliver en oprindelseshistorie. De introducerer Peter Parker i 'Civil War', men om han allerede der er den netsvingende helt melder historien intet om endnu.

Der snakkes desuden om en film for hvert år i high school, og derfor går de målrettet efter en meget ung skuespiller, som altså ikke skal ligne en grandvoksen mand til slut.

Jacob

Mens de førende medlemmer af Avengers har tilkæmpet sig to fortsættelser, så har Bruce Banner stået alt for stille pga. rettighederne til dels ejes af Universal. Derfor er jeg rigtig glad for muligheden over at gense ham allerede til næste år, og udsigten til et intens møde med General Thunderbolt. Der spekuleres desuden i om Ross ligesom i tegneserierne kunne forvandles til Red Hulk, hvilket jeg mener kunne bringe fantastisk kaos i en forvejen kaotisk krig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

1 dag siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

1 dag siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

1 dag siden
Jacob

Udsættelse af endnu en storfilm, samt talrige produktioner sat på ubestemt pause.

2 dage siden
Rasmus/Musen

Film er fedest i biografen, sådan er det simpelthen bare!

4 dage siden

Aktive debatter