Cookie- og Privatlivspolitik
Officielt: John Wick 2 på vej

Officielt: John Wick 2 på vej

Keanu Reeves klar til at uddele flere øretæver

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Så tidligt som i februar skrev movies.com, at der er en efterfølger til actionfilmen John Wick på vej. Nu bekræfter filmselskabet Lionsgate rygterne.

Keanu Reeves vender tilbage i titelrollen, som den tidligere lejemorder, mens der også er genvalg til instruktørerne David Leitch og Chad Stahelski samt manuskriptforfatteren Derek Kolstad.

Indtil videre er der intet nyt om plottet i den nye film, men et gæt kunne være, at Wick skal hævne mordet på sin hamster, nu hvor han i den første film hævnede sin hund. Og at det bliver blodigt og fyldt med banebrydende action.

- Det handler om historien, og hvor meget du holder af karakteren, fortalte Stahelski til movies.com, da rygterne først begyndte at spredes.

- Hvis der er fantastisk action, men du har en karakter, som ingen kan lide, og som ikke har nogen karisma, så vil du ikke se filmen. Se på alle store action-stjerner - uanset om det er Harrison Ford eller Liam Neeson eller Robert Downey Jr. - så elsker du fyren først.

'John Wick 2' har endnu ingen premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

En John Wick efterfølger havde jeg ikke set komme, men fedt at der gør. Etteren bød på action leveret af actionfolk/stuntmænd som instruktører og med dette i fokus, hvor man virkelig så hver eneste detalje. Glæder mig til endnu mere action.

Rasmus/Musen

Aner intet om denne her film lige nu, men da jeg dog lige har læst at det handler om en mand der myrder sine egne kæledyr, så er det lige pludselig blevet lidt mere interessant.

Håber det bliver til en film med en masse god action (I hvert fald som jeg har hørt jo) ;)

Stine Teglgaard

Det er faktisk en fed film, som jeg kan anbefale. Men det er lige omvendt med kæledyrene... John Wick myrder folk, der har myrdet hans hund. Så han er Dyreelsker med stort D!

MVH Stine
kino.dk

Rasmus/Musen

Så tog jeg jo lige fejl der. Det var bare fordi at sådan som de har skrevet om filmen, så skrev de at han tager hævn over sine kæledyr. Der troede jeg jo så, at de mente at han slog sine eine dyr ihjel. Men nu forstår jeg det lidt bedre, så TAK fordi du lige forklarede det for mig. ;)

Hilsen Rasmus ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

1 dag siden
susanuser/413972
susanuser/413972

Så "Krudttønden" i går med blandede følelser, for på trods af dygtige skuespillere med gode navne, så var det jo en filmatisering af en virkelig hæ

1 dag siden
Shaolin

En ægte Bond-fan må da i det mindste vide at Dr. No er fra 1962...

EDIT: Og at hans CIA-ven hedder Felix Leiter og ikke Leitner.

2 dage siden
Niclas Dalby

Så er det vist på tide at melde sig ind i folkekirken igen; Kun i et univers med en stor, kærlig Gud kan en film som denne eksistere.

2 dage siden
Anna

Pls go easy!!

3 dage siden

Aktive debatter