Cookie- og Privatlivspolitik
Indiana Jones 5 bekræftes af Lucasfilm

Indiana Jones 5 bekræftes af Lucasfilm

Men hvor langt er produktionen?

Stem op!
29
Stem ned!
0
(reset)

'Indiana Jones 5' har længe været på tale, men nu bekræfter Lucasfilms øverste chef, Kathleen Kennedy, over for Vanity Fair, at filmen vil blive produceret.

Processen omkring den femte Indy-film har været lang og præget af en omskiftelig tilværelse. Her et kort overblik:

- 2012: Første gang, vi skrev om efterfølgeren, var for tre år siden. Steven Spielberg gav en opdatering på projektet, som siden Indiana Jones 4 havde været rygtet blandt alverdens medier. Dengang fortalte han, at de havde et koncept, men at det afhang af, om George Lucas gav grønt lys.

- 2013: Disney købte rettighederne til Star Wars og Indiana Jones. Dermed blev Lucas' mening overflødig i forbindelse med kommende Indy-film, og nu kunne Mickey Mouse-huset bestemme, hvornår verdens mest kendte arkæolog skulle svinge pisken igen.

- 2014: Falske rygter svirrede et stykke tid om, hvorvidt Bradley Cooper skulle overtage den ikoniske rolle fra Harrison Ford, og at plottet ville omhandle Bermuda-trekanten. Begge dele blev siden hen skudt ned.

- 2015: Chris Pratt er senest blevet sat i forbindelse med rollen som en ung Indiana Jones, mens Steven Spielberg har udvist interesse i at instruere et reboot, hvis manuskriptet er godt nok.

- Og ja, Kathleen Kennedy bekræfter nu, at der er en ny Indiana Jones-film på vej. Hun understreger, at manuskriptet end ikke er påbegyndt endnu, og at der ikke er nogen fast tidshorisont for filmen.

'Indiana Jones 5' er således stadig i støbeskeen, men vi skal nok forvente, at der går en rum tid, før den får biografpremiere.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Johan Pedersen

Jeg er stor "Indiana Jones" fan og jeg kan ikke forestille mig Chris Pratt som Indiana Jones, for mit vedkomme er det småpinligt. Der er ikke nogen der kan være li' så gode som Harrison Ford til at spille rollen som Indy. Jeg troede 4'eren var den sidste i serien, men det ser åbenbart ikke sådan ud. Ford er jo også op i 70'erne, så det er bare lige om han stadig kan de stunt som det kræver. Jeg er ikke så bitter som jeg måske lyder, for det er skønt med en måske ny Indy film, men det er bare lidt besynderligt, at lave en ny forsættelse i serien, nu hvor Ford er blivet gammel og erstattes med Chris Pratt som Indy, han vil bare ikke fungere som Indy, hvor Ford er suverænt bedst. Chris Pratt spillet Owen Grady i den nye Kiks "Jurassic World" der ikke kunne gøre Cris pratt til en stor skuespiller, men han kunne udføre sin rolle hæderligt, så jeg kunne godt havde ondt ham, en bedre exit end "Jurassic World"

Simon

PRATT SOM INDY? Det vil ødelægge alt det smukke ved Indiana Jones universet. Ingen kan erstatte Ford. Hvis der skulle komme en ny film om Indy, skal det ikke være Pratt. Han har bare ikke det hele, og så er han ALT for plat i mange af hans roller. Han er typen der indskyder en joke på det forkerte tidspunkt (hvis han er i fare). Så jeg tænker bare; Lad nu vær'.

Christoffer

er kæmpe fan af ford Spielberg og lucas og har altid været det jeg vil så siger at indiana jones uden ford bare virker lidt forkert ved ikke om det bare er mig på den anden side så håber jeg at den nye film blive et hit men forventer ikke det store især efter den sidste film så for mig var lidt af et kiks

Nikolaj

Er både fan af Ford, Spielberg, og Lucas, og selvfølgelig også Indiana Jones.

Men jeg ønsker bare ikke nogle fortsættelse i serien.

1. På grund af Ford er for gammel.

2. Den sidste film var et kæmpe kiks.

3. Der er ingen der kan erstatte Ford, det er der bare ikke.

Jeg håber inderligt på at jeg tager fejl, og den kommende film for succes uanset hvem der Spiller Indiana Jones.

Men jeg frygter desværre det værste.

CINEMANDRUP

Jeg er også af den overbevisning at de nok genstarter Indiana Jones eftersom Paramount har beholdt rettighederne til den oprindelige trilogi. At Disney ikke gør dette ville næsten være underligt. Ret skal være ret når jeg påpeger, at dette bare er Harrison Fords rolle, men den fjerde film var ikke på højde med den oprindelige trilogi og Harrison er måske også ved at være for langt oppe i årene til at skulle svinge pisken - og så trækker de sjofle nok på smilebåndet.

Dette er bare hans rolle, men en ny hovedrolleindehaver er næsten uundgåeligt, så hvem får æren af at påtage sig den mest ikoniske fedora hat??? Hvem kan udfylde den rolle og gøre karakteren ære.

Christian

Det er sgu Fords rolle :-(... Havde de recastet Harrison som Han Solo i den nye SW film, så havde det været ligeså fuldstændig forkert. Jeg har intet mod Chris Pratt, og han kunne sikkert gøre det meget "fint" som en arkæologisk spasmager af en slags. Men jeg synes stadig det ville være nær skandaløst, hvis han dissideret skal overtage Indiana Jones rollen. Det absolut eneste folk vil tænke på hvis de så Pratt i Indy-gearet ville være Harrison Ford - og hvis der var en ting som den skuffende Indy 4 dog beviste, så var det sgu, at Ford sagtens STADIG kan bære rollen!

Og Spielberg skal ikke instruere en ny Indiana Jones film nu, han skal bare se at komme igang med at skabe og instruere READY PLAYER ONE! :-)

Vakse Viggo

Hvad bliver det næster. En filmatisering af serien Relic Hunter?

Spaettenuser/15532

Hvad er din pointe med denne kommentar?
Hvad har en filmatisering af serien Relic Hunter at gøre med hvorvidt, der kommer endnu en Indiana Jones-film?

Jacob

Med den respekt jeg synes LucasFilm trods alt har udvist for Star Wars er jeg fortrøstningsfuld, men med pengestærke Disney bag i kulissen, så vil jeg blive meget overrasket over hvis de ikke genstarter serien. Især fordi Paramount Pictures jo har beholdt rettighederne til de oprindelige film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Olivia

Hej Kino.

Til min store nysgerrighed, vides det så på hvilket tidspunkt vinderen af best international film finder sted til showet?

4 timer siden
CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

1 dag siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

2 dage siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

2 dage siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

4 dage siden

Aktive debatter