Cookie- og Privatlivspolitik
Flygtningen vender tilbage

Flygtningen vender tilbage

I didn’t kill my wife!

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

The Fugitive (på dansk 'Flygtningen') fra 1993 var en kæmpe succes, hvis kvalitet stadig holder den dag i dag. Nu skriver Deadline, at Warner Bros. planlægger en ny film i universet.

Producenterne Arnold og Anne Kopelson vender tilbage, men vil ikke afsløre om filmens to hovedroller, Harrison Ford og Tommy Lee Jones, gør det samme.

Ford er med de kommende Star Wars: The Force Awakens, Blade Runner 2 og en mulig 'Indiana Jones 5' ellers inde i en periode, hvor alle hans gamle roller bliver genoplivet. Så hvorfor ikke også tilføje den uskyldigt mordanklagede Dr. Richard Kimble til ligningen?

Lee Jones vandt en Oscar for sin præstation som den ihærdige politimand Samuel Gerard, der tilmed havde hovedrollen i fortsættelsen U.S. Marshals. Han er med andre ord formentlig glad for rollen.

'The Fugitive' byggede på en tv-serie, der løb over skærmen fra 1963-67, og hvori den gode doktor var på evig flugt i sit desperate forsøg på at finde den enarmede mand, der myrdede hans kone.

Formatet er altså tilpas elastisk til, at Warner kan skabe en helt ny franchise omkring Kimble og Gerard. Sandsynligheden for, at Gerard bliver hovedkarakteren igen, er dog størst, da Fords karakter jo frikendes i den første film.

Warner Bros. satser på at starte optagelserne tidligt næste år.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

En genfortælling er næppe nødvendig i den situation.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

3 timer siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

5 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden

Aktive debatter