Cookie- og Privatlivspolitik
Flygtningen vender tilbage

Flygtningen vender tilbage

I didn’t kill my wife!

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

The Fugitive (på dansk 'Flygtningen') fra 1993 var en kæmpe succes, hvis kvalitet stadig holder den dag i dag. Nu skriver Deadline, at Warner Bros. planlægger en ny film i universet.

Producenterne Arnold og Anne Kopelson vender tilbage, men vil ikke afsløre om filmens to hovedroller, Harrison Ford og Tommy Lee Jones, gør det samme.

Ford er med de kommende Star Wars: The Force Awakens, Blade Runner 2 og en mulig 'Indiana Jones 5' ellers inde i en periode, hvor alle hans gamle roller bliver genoplivet. Så hvorfor ikke også tilføje den uskyldigt mordanklagede Dr. Richard Kimble til ligningen?

Lee Jones vandt en Oscar for sin præstation som den ihærdige politimand Samuel Gerard, der tilmed havde hovedrollen i fortsættelsen U.S. Marshals. Han er med andre ord formentlig glad for rollen.

'The Fugitive' byggede på en tv-serie, der løb over skærmen fra 1963-67, og hvori den gode doktor var på evig flugt i sit desperate forsøg på at finde den enarmede mand, der myrdede hans kone.

Formatet er altså tilpas elastisk til, at Warner kan skabe en helt ny franchise omkring Kimble og Gerard. Sandsynligheden for, at Gerard bliver hovedkarakteren igen, er dog størst, da Fords karakter jo frikendes i den første film.

Warner Bros. satser på at starte optagelserne tidligt næste år.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

En genfortælling er næppe nødvendig i den situation.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Johnuser/380510
Johnuser/380510

Nu der ikke blev plads til Coen-brødrene må det blive den sorte humor der vinder.

4 timer siden
Karinuser/411488
Karinuser/411488

Med Blinkende lygter på 2.pladsen

5 timer siden
Michael

Dead Snow 2, den er bedre lavet på så mange måder, især humordelen, den kommer også med noget nyt og virker som et frisk pust til genren.

7 timer siden
Renéuser/737123
Renéuser/737123

Havde fornøjelsen af at se Valhalla. Fantastisk film, med massere af action, god fortælling og skuespil i høj klasse.

1 dag siden
michael

SÅ den for noget tid siden og nu, lige som dengang, kuldegysninger. synes den er rigtig godt lavet og rigtig godt klippet.

2 dage siden

Aktive debatter