Cookie- og Privatlivspolitik
Er Kate Upton Hermiones afløser?

Er Kate Upton Hermiones afløser?

Overblik over kvindelige kandidater

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Warner Bros. er i fuld gang med at besætte rollelisten til deres kommende Fantastic Beasts and Where to Find Them. Nu er en liste af navne til de to kvindelige hovedroller dukket op, skriver The Wrap.

Filmen, der foregår 70 år før Harry Potters eventyr, er allerede meget tæt på at få sin hovedrolleskuespiller i form af Eddie Redmayne, der er i de endelige forhandlinger med Warner. I modsætning til Potter-filmene bliver Redmayne den eneste brite blandt hovedrollerne, der også kommer til at bestå af to piger og to drenge, der alle er amerikanske karakterer.

Kate Upton, Katherine Waterston og Elizabeth Debicki er ifølge The Wrap på tale til rollen som Queenie, der kortfattet beskrives som en "bombshell", altså en smuk, eksotisk kvinde.

Umiddelbart ville man ikke sætte Upton i forbindelse med en Harry Potter-film, men beskrivelsen tegner i retning af en karaktertype meget langt fra fx Hermione i de oprindelige film.

I rollen som Queenies mere "jordnære" lillesøster, Lisa, er favoritterne Saoirse Ronan, Dakota Fanning, Lili Simmons og Alison Sudol. De to første er kendte og respekterede skuespillere, mens de to sidste er mere uprøvede navne bedst kendt fra tv-serierne 'Banshee' og 'Transparant'.

Variety supplerer med rygter om tre mandlige kandidater til rollen som Newt Scamanders rival, Jacob. Her nævnes Steve Zissis, Zack Pearlman og Dan Fogler som favoritter.

Fantastic Beasts and Where to Find Them får premiere den 17. november 2016 og bliver efterfulgt af to fortsættelser.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Så hvorfor vælge hende.

Mickey

Det lyder som om denne trilogi bliver noget mere "amerikansk" end Harry Potter-filmene var det :/

Det gjorde virkelig noget ved Potter-filmene, at det, i højere grad var en britisk production. Det hele virkede are meget mere troværdigt, da skuespillerne ikke lignede modeller, havde mere kant, og generelt bare var på et højere niveau skuespillermæssigt end man ser i Hollywood, hvor et kønt ansigt er nok til at blive filmstjerne.

Men okay, regnede heller ikke med at blive positivt overrasket mht. disse film -De kan jo kun skuffe efter Harry Potter-filmene.

Har altid ment, at hvis der nogensinde skulle laves flere film i Potter-universet, så skulle det være indenfor Potter-historien.

Man kunne f eks lave film/bøger om Harry Potter's forældre, og hele den første krig imod Voldemort: Handlingen skulle så centreres omkring Lilly, James, Snape, Sirius, Lupin, Wormtail, Dumbledore og resten af den gamle fønixorden.

En anden mulighed kunne være, at lave film/bøger om Voldemorts liv, og hans transformation fra Tom Riddle, til mørkest herre - Voldemort.

Håber at ét a disse koncepter bliver en realitet, for de kommende Fantastic Beasts-film, tror jeg desværre bliver en fæl skuffelse :/

Ann-Britt

Ærgerligt at J.K. Rowling ikke kan læse dansk (tror jeg da ikke at hun kan), og at jeg omvendt er temmelig dårlig til at skrive engelsk, for din ide med de to film er genial, og guderne skal vide, at jeg hellere end gerne ville foreslå hende at overveje dem og at foreslå WB at lave dem.

Det kunne blive SÅ GODE film, forudsat at det er en af de supergode instruktør fra Harry Potter filmene (ikke ham bag film 4. Han sprang alt, alt for meget fra bogen over), der får og tager opgaven, OG at de bliver optaget i England med engelske skuespiller. De kan altså noget derover!

Hvis du selv er god til engelsk, så skriv til hende - måske på/via Pottermore (som jeg kun ved eksistere, men ikke har brugt).
Jeg personligt røg lige op i "YEEEEAR, YES, YES, YEEEAR"-feltet :)
Og skulle jeg være den eneste af de mange, mange Harry Potter fans, der synes det? Næppe.

Ann-Britt

Skuffet over at de ikke vælger ibland alle de mange fantastiske engelske skuespiller, der er.
Det er en engelsk forfatters engelske historie!

Men ok, lad os se om de kan gøre det lige så godt som i Harry Potter filmene.
Den første får i hvert fald en chance hos mig, så må vi se hvordan den falder ud.
Bare ærgerligt at der er så længe til endnu :)

Esbenuser/811309

Fantastic beasts and where to find them kommer til at foregå i 20'ernes New York, hvorfor det ikke er underligt at man caster amerikanske skuespillere.

Ann-Britt

Tak for svaret. Det giver så bare slet ikke nogen mening for mig ... nu.
Håber det gør, når jeg har set filmen.

Ps. (kun nysgerrig) hvor har du læst om handlingen henne? Selv har jeg bogen, Newt Scamander har skrevet, men der står der da ikke noget om USA i 20'erne, vel?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Der er ingen tvivl om at Harry Potter universet og film-fortsættelserne foregår i et fantastisk og magisk univers. Men her hører ligheden også op.

1 dag siden
P.user/231967
P.user/231967

Hvor er filmen om madame Curie, med titlen: "Radioactive" blevet af. Den er overhovedet ikke med i listen.

1 dag siden
Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

5 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

5 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

6 dage siden

Aktive debatter