Cookie- og Privatlivspolitik
Avengers 2½

Avengers

Captain America: Civil War får endnu flere superhelte

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Captain America: Civil War ligner mere og mere en ny Avengers-film, jo flere superhelte der bliver tilføjet til rollelisten.

Senest har Marvel afsløret, at The Vision (Paul Bettany), som vi stifter bekendtskab med i Avengers: Age of Ultron, Ant-Man (Paul Rudd), der får sin egen film til sommer, samt kendte ansigter fra tidligere Marvel-film, Hawkeye (Jeremy Renner) og War Machine (Don Cheadle), alle er med i 'Civil War'.

Desuden vender William Hurt tilbage som General Ross - en rolle han spillede i The Incredible Hulk i 2008. Spider-Man, derimod, bliver ikke nævnt, men en skuespiller forventes snart at blive præsenteret til rollen - og filmen.

Tidligere er det blevet bekræftet, at Iron Man (Robert Downey Jr.), Black Widow (Scarlett Johansson), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Falcon (Anthony Mackie), Black Panther (Chadwick Boseman) og selvfølgelig Captain America (Chris Evans) er at finde i efterfølgeren.

Ergo føler man nærmest, at der er tale om 'Avengers 2½', hvor kun Thor og Hulk mangler for at repræsentere det komplette superheltehold.

Man kan også se den som opvarmning til Avengers: Infinity War, der skal instrueres af Joe og Anthony Russo, som også står bag Captain America 2 og 3.

Plottet i 'Captain America: Civil War' lægger da også op til et sandt superhelte-overload, da verdens regeringer går sammen om at vedtage en lov, der skal registrere alle supervæsner på Jorden. Nogle tager godt imod loven, mens andre stritter imod, hvilket medfører kontroverser (og kampe) mellem tidligere allierede.

Captain America: Civil War får premiere den 5. maj 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mikkel Poulsen

Fuck en fed film Avengers 2: Age Of Ultron, jeg var inde og se den i går i 3D og må sige jeg blev positivt overrasket. I stil med nr. 1 er denne her god flot og har massevis af nye helte, den skal ejes når den engang udkommer til hjemmebiografen 6 stjerner herfra

Jacob

Jeg er ovenud begejstret for at rygtet om General 'Thunderbolt' Ross tilbagevenden har vist sig at være sandt, for selvom Marvel Studios ikke har rettighederne til at distribuere flere solofilm med Hulk, så er det efter min mening på høje tid bare én karakter fra hans univers kommer igen.

Det var jo også i de flestes overvejelser at 'Civil War' vil afslutte deres Fase 3, og det skal blive spændende at se hvordan de samler skårene til sidst når den endelige kamp mod Thanos skal tages.

Linauser/774152

Med fedt på!!!

Anders

Det lyder som et virkelig ambitiøst projekt.
Plottet lægger nærmest op til et politisk drama, hvilket kunne være interessant at se udfoldes i en superheltefilm, men med Disney bad roret, der har en meget stram skabelon, de skaber deres film ud fra, så må jeg krydse mange fingre for, at vi ikke får flere eksplosioner end dialoger.

De er altid garant for god underholdning, men nu må de gerne give lidt mere med den her historie.

Glæder mig til at se Spider-man være en del af universet

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

1 dag siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

2 dage siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

2 dage siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

4 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

5 dage siden

Aktive debatter