5 film du skal se i juni

Månedens mest ventede
Billede
(© UIP)

På filmprofilerne kan du stemme på, hvor meget du ser frem til en film. Her er de fem mest ventede for juni.

Listen byder på løbske dinoer, robotter, homoseksuelle aktivister, minearbejdere, spioner og dæmoner.

Der skulle med andre ord være noget for enhver smag.

Husk at du selv kan påvirke listen. Besøg filmprofilerne for at afgive eller ændre din stemme.

Jurassic WorldJurassic World (90 %)
Chris Pratt fører an, når forlystelsesparken Jurassic World åbner dørene for en genmodificeret dino, der selvsagt ikke opfører sig helt som ventet. Elsker du Jurassic-universet, er dette et must see.

PridePride (80 %)
I 80erne fik de strejkende minarbejdere i en lille walisisk by uventet hjælp fra en samling homoseksuelle rettighedsforkæmpere. Det er der kommet komedie lig 'The Full Monty' ud af.

Terminator GenisysTerminator Genisys (80 %)
Arnold er tilbage! Og med sig har han selveste Mother of Dragons, Emilia Clarke fra 'Game of Thrones'. 'Genisys' er den femte film i Terminator-serien, men forholder sig til en ny tidslinje. Forvirret? Få klarhed i biografen. 

SpySpy (77 %)
Susan Cooper er en kikset skrivebordsagent fra CIA, der tvinges til at gå undercover som spion i felten. Planen er, at Cooper skal holde sig i baggrunden, men når Bridesmaids-instruktøren står bag, går det ikke stille for sig.

It Follows
It Follows (76 %) 
Du smittes med denne forbandelse ved at have sex, og du kan kun slippe af med forbandelsen ved at have sex med en ny person. Man skulle tro, det var en velfungerende kondom-reklame, men i stedet er der tale om et gysende sleeper hit.