Cookie- og Privatlivspolitik
Vender Lisbeth Salander tilbage?

Vender Lisbeth Salander tilbage?

Sony Pictures leger med ilden

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Ifølge The Hollywood Reporter arbejder Sony Pictures på, at slå romanerne 'Pigen der legede med ilden' og 'Luftkastellet der blev sprængt' sammen til én spillefilm.

David Fincher filmatiserede i 2011 en amerikansk udgave af Millennium-trilogiens første bog. Selvom den indspillede 232 mio. dollars på verdensplan, fik Rooney Mara og Daniel Craig ikke det forventede gennembrud som Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist.

Nu forsøger Sony Pictures sig med en anden fremgangsmetode (der er ganske utraditionel for Hollywood), og samtidig smede mens jernet endnu er varmt. Til august udkommer der nemlig en ny roman om Blomkvist og Salander, med titlen 'Det der ikke slår os ihjel' af David Lagercrantz, hvor interessen igen forventes at blusse op.

'Luftkastellet der legede med ilden' - eller hvad Sony Pictures vælger at kalder sammenlægningen - må i øvrigt forventes at blive med nye skuespillere og en ny instruktør ombord.

Herhjemme solgte Mænd der hader kvinder 959.000 billetter, Pigen der legede med ilden solgte 787.000 billetter, og Luftkastellet der blev sprængt solgte 502.000 billetter. Til sammenligning fik Finchers The Girl with the Dragon Tattoo 61.000 danskere i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Jeg har den på DVD, men har måttet opgive. Måske er det fordi jeg kender historien, både fra bogen og den dansk/svenske film - men den fængede bare ikke. Jeg kedede mig.

Jeg tror dog at det vil være anderledes med Pigen der legede med ilden og Luftkastellet der blev sprængt. De var begge lavet til tv, og kvaliteten var også derefter - især den sidste var klippet på en rodet måde. Så det kunne være rart med nye og bedre udgaver af de to film.

Men at samle dem i en film, lyder som en dårlig idé. Der er simpelthen for meget handling som vil gå tabt, hvis man skal koge det så meget ned.

Og hvis man skal lave dem på engelsk, så brug da Noomi Rapace - hun ER Lisbeth Salander og er glimrende, også på engelsk.

Jacob

Man kan vel sige de laver en slags omvendt Harry Potter, og selvom jeg godt forstår Daniel Craig, Rooney Mara og David Fincher har følt de har brændt nallerne så at sige, er det ærgeligt i mine øjne hvis hovedrolleindehaverne ikke vender tilbage.

CINEMANDRUP

Helt enig Jacob. Det er noget af et sats ikke mindst at vælge at lægge de to sidste romaner sammen til blot en film, men at skulle gøre det med et helt nyt cast virker ærgerligt og usammenhængende for folk som så den første amerikanske udgave og forventer at se samme hovedrolleindehavere.

Sony har fået en svær opfølger at kaste liv i.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Pia O.
Pia

Kapernaum - hjerteskærende
Værk uden skaber - gribende og spændende
Dronningen - bare en god film

5 timer siden
Rasmus/Musen

Hold da op! Sikke en interesant og meget anderledes podcast med selveste Lars Thiesgaard med i studiet!

7 timer siden
Neesai

Ærgeligt i ikke har strukket datoen til d. 17 juli, for så havde Løvernes konge helt klart været iblandt mine 3.

8 timer siden
anne

Absolut bedste film og fantastisk musik samt en meget vedkommende film om misbrug, A STAR IS BORN rørte mig på en helt særlig måde, kender flere de

8 timer siden
Ian Møller

Men jeg har noget imod at man hele tiden laver figurer om.

9 timer siden

Aktive debatter