Vender Lisbeth Salander tilbage?

Sony Pictures leger med ilden
Billede
(© Sony Pictures)

Ifølge The Hollywood Reporter arbejder Sony Pictures på, at slå romanerne 'Pigen der legede med ilden' og 'Luftkastellet der blev sprængt' sammen til én spillefilm.

David Fincher filmatiserede i 2011 en amerikansk udgave af Millennium-trilogiens første bog. Selvom den indspillede 232 mio. dollars på verdensplan, fik Rooney Mara og Daniel Craig ikke det forventede gennembrud som Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist.

Nu forsøger Sony Pictures sig med en anden fremgangsmetode (der er ganske utraditionel for Hollywood), og samtidig smede mens jernet endnu er varmt. Til august udkommer der nemlig en ny roman om Blomkvist og Salander, med titlen 'Det der ikke slår os ihjel' af David Lagercrantz, hvor interessen igen forventes at blusse op.

'Luftkastellet der legede med ilden' - eller hvad Sony Pictures vælger at kalder sammenlægningen - må i øvrigt forventes at blive med nye skuespillere og en ny instruktør ombord.

Herhjemme solgte Mænd der hader kvinder 959.000 billetter, Pigen der legede med ilden solgte 787.000 billetter, og Luftkastellet der blev sprængt solgte 502.000 billetter. Til sammenligning fik Finchers The Girl with the Dragon Tattoo 61.000 danskere i biografen.