Cookie- og Privatlivspolitik
Vender Lisbeth Salander tilbage?

Vender Lisbeth Salander tilbage?

Sony Pictures leger med ilden

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Ifølge The Hollywood Reporter arbejder Sony Pictures på, at slå romanerne 'Pigen der legede med ilden' og 'Luftkastellet der blev sprængt' sammen til én spillefilm.

David Fincher filmatiserede i 2011 en amerikansk udgave af Millennium-trilogiens første bog. Selvom den indspillede 232 mio. dollars på verdensplan, fik Rooney Mara og Daniel Craig ikke det forventede gennembrud som Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist.

Nu forsøger Sony Pictures sig med en anden fremgangsmetode (der er ganske utraditionel for Hollywood), og samtidig smede mens jernet endnu er varmt. Til august udkommer der nemlig en ny roman om Blomkvist og Salander, med titlen 'Det der ikke slår os ihjel' af David Lagercrantz, hvor interessen igen forventes at blusse op.

'Luftkastellet der legede med ilden' - eller hvad Sony Pictures vælger at kalder sammenlægningen - må i øvrigt forventes at blive med nye skuespillere og en ny instruktør ombord.

Herhjemme solgte Mænd der hader kvinder 959.000 billetter, Pigen der legede med ilden solgte 787.000 billetter, og Luftkastellet der blev sprængt solgte 502.000 billetter. Til sammenligning fik Finchers The Girl with the Dragon Tattoo 61.000 danskere i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Jeg har den på DVD, men har måttet opgive. Måske er det fordi jeg kender historien, både fra bogen og den dansk/svenske film - men den fængede bare ikke. Jeg kedede mig.

Jeg tror dog at det vil være anderledes med Pigen der legede med ilden og Luftkastellet der blev sprængt. De var begge lavet til tv, og kvaliteten var også derefter - især den sidste var klippet på en rodet måde. Så det kunne være rart med nye og bedre udgaver af de to film.

Men at samle dem i en film, lyder som en dårlig idé. Der er simpelthen for meget handling som vil gå tabt, hvis man skal koge det så meget ned.

Og hvis man skal lave dem på engelsk, så brug da Noomi Rapace - hun ER Lisbeth Salander og er glimrende, også på engelsk.

Jacob

Man kan vel sige de laver en slags omvendt Harry Potter, og selvom jeg godt forstår Daniel Craig, Rooney Mara og David Fincher har følt de har brændt nallerne så at sige, er det ærgeligt i mine øjne hvis hovedrolleindehaverne ikke vender tilbage.

CINEMANDRUP

Helt enig Jacob. Det er noget af et sats ikke mindst at vælge at lægge de to sidste romaner sammen til blot en film, men at skulle gøre det med et helt nyt cast virker ærgerligt og usammenhængende for folk som så den første amerikanske udgave og forventer at se samme hovedrolleindehavere.

Sony har fået en svær opfølger at kaste liv i.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Mickey

Som kæmpe Harry Potter-fan har jeg aldrig været så skuffet over en film, som jeg har været det over Fantastic Beasts.

5 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Ja tak! Nu ser den faktisk heller ikke kedelig ud!!

12 timer siden
Antaeus

Harry Potter universet er magisk, men Fantastiske Skabninger skal godt nok oppe sig en hel del for bare at komme i nærheden af Harry Potter filmene

1 dag siden
Mads

Det bliver en mega fed film og det nye design er bare SÅ GODT! det her er sådan som Sonic The Hedgehog skal være og ikke ligesom sidste gang

1 dag siden
Rasmus/Musen

WOW WOW WOW!

1 dag siden

Aktive debatter