Cookie- og Privatlivspolitik
Vender Lisbeth Salander tilbage?

Vender Lisbeth Salander tilbage?

Sony Pictures leger med ilden

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Ifølge The Hollywood Reporter arbejder Sony Pictures på, at slå romanerne 'Pigen der legede med ilden' og 'Luftkastellet der blev sprængt' sammen til én spillefilm.

David Fincher filmatiserede i 2011 en amerikansk udgave af Millennium-trilogiens første bog. Selvom den indspillede 232 mio. dollars på verdensplan, fik Rooney Mara og Daniel Craig ikke det forventede gennembrud som Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist.

Nu forsøger Sony Pictures sig med en anden fremgangsmetode (der er ganske utraditionel for Hollywood), og samtidig smede mens jernet endnu er varmt. Til august udkommer der nemlig en ny roman om Blomkvist og Salander, med titlen 'Det der ikke slår os ihjel' af David Lagercrantz, hvor interessen igen forventes at blusse op.

'Luftkastellet der legede med ilden' - eller hvad Sony Pictures vælger at kalder sammenlægningen - må i øvrigt forventes at blive med nye skuespillere og en ny instruktør ombord.

Herhjemme solgte Mænd der hader kvinder 959.000 billetter, Pigen der legede med ilden solgte 787.000 billetter, og Luftkastellet der blev sprængt solgte 502.000 billetter. Til sammenligning fik Finchers The Girl with the Dragon Tattoo 61.000 danskere i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Jeg har den på DVD, men har måttet opgive. Måske er det fordi jeg kender historien, både fra bogen og den dansk/svenske film - men den fængede bare ikke. Jeg kedede mig.

Jeg tror dog at det vil være anderledes med Pigen der legede med ilden og Luftkastellet der blev sprængt. De var begge lavet til tv, og kvaliteten var også derefter - især den sidste var klippet på en rodet måde. Så det kunne være rart med nye og bedre udgaver af de to film.

Men at samle dem i en film, lyder som en dårlig idé. Der er simpelthen for meget handling som vil gå tabt, hvis man skal koge det så meget ned.

Og hvis man skal lave dem på engelsk, så brug da Noomi Rapace - hun ER Lisbeth Salander og er glimrende, også på engelsk.

Jacob

Man kan vel sige de laver en slags omvendt Harry Potter, og selvom jeg godt forstår Daniel Craig, Rooney Mara og David Fincher har følt de har brændt nallerne så at sige, er det ærgeligt i mine øjne hvis hovedrolleindehaverne ikke vender tilbage.

CINEMANDRUP

Helt enig Jacob. Det er noget af et sats ikke mindst at vælge at lægge de to sidste romaner sammen til blot en film, men at skulle gøre det med et helt nyt cast virker ærgerligt og usammenhængende for folk som så den første amerikanske udgave og forventer at se samme hovedrolleindehavere.

Sony har fået en svær opfølger at kaste liv i.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Catalina Sofia

HVOR?????

2 timer siden
Catalina Sofia

Jeg kan sgu da ikke finde traileren til DRUK.....,????

2 timer siden
Malte

Den glæder jeg mig til :-)

9 timer siden
DJN
DJN

"Den unge skuespiller Timothée Chalamet stjal alle pigehjerter og sikrede sig en Oscar-nominering for bedste mandlige hovedrolle i en alder af 22 å

1 dag siden
Daniel Bentien

Det var en fejl. Den kan ses i toppen nu.

1 dag siden

Aktive debatter