Cookie- og Privatlivspolitik
Vandt du gallabilletter til Samba?

Vandt du gallabilletter til Samba?

Konkurrencen er slut

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Konkurrencen er slut. Vinderne blev Thania, Charlina og Sahar.

Tillykke til de tre vindere, som har fået direkte besked.

_______________________________________________

Den 14. april er der gallapremiere på den nye film af folkene bag den franske kæmpesucces De urørlige. Filmen hedder Samba, og du kan vinde billetter til den eksklusive forestilling.

Vi udlodder 3 x 2 billetter til gallapremieren tirsdag den 14. april kl. 21.00 i Grand Teatret. Instruktørerne Olivier Nakache og Eric Toledano vil være til stede for at præsentere komedie-dramaet, og efter filmen serveres der snacks og franske drikkevarer.

Alt du skal gøre for at deltage, er at besvare følgende spørgsmål:

Fortæl om første gang du så 'De urørlige'.

Skriv dit svar i kommentarfeltet forneden. Vi trækker lod blandt alle deltagere.

'Samba' handler om den akavede Alice, der begynder som frivillig rådgiver for immigranter. Her møder hun den karismatiske optimist Samba, der pga. en bureaukratisk fejl står overfor en tvangsudvisning til Senegal, og sammen finder de trøst i hinandens selskab.

Hovedrollerne spilles af Omar Sy fra 'De urørlige' og Charlotte Gainsbourg, der er kendt fra flere af Lars von Triers film.

Konkurrencen slutter fredag den 10. april kl. 12.00. Vinderne får direkte besked.

Samba får biografpremiere den 16. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sørenuser/69120

Jeg havde fået den anbefalet men først et ½ år senere fik jeg set den - for den var jo fransk :-) Og den overraskede mig fuldstændig - her sad jeg med alle mine fordomme om franske film og blev stjerne godt underholdt - med fantastisk historie, en dialog med spandevis af humor, som fik mig til at grine højt (hvilket er et kvalitets tegn) og noget til efter tanke.

Jeg har efterfølgende set den 3 gange og anbefalet den til alle der ikke har hørt om den - en film perle :-)

PAB10

Jeg faldt over filmen tilfældigt, da jeg så den inden, at have hørt noget som helst om den, den gjorde stort indtryk, så stort indtryk, at jeg skrev min første anmeldelse af en film her på kino efter den film. Det er sjældent at en god, rørende film også får en til at grine så meget som denne film. Jeg så den alene første gang, derefter så jeg den med min kæreste, så med min bror og med min mor, de skulle alle se den film, da jeg synes den er livsbekræftende og en flot historie. Fantastisk film.

Lærkeuser/466514

Jeg fik De Urørlige vist af min lærer i en fransktime i folkeskole, og jeg er aldrig blevet blæst mere væk af en film. Filmen rørte mig helt utroligt. Jeg har aldrig været så glad, trist, skuffet og begejstret under den samme film, som jeg har været de mange gange, jeg har set De Urørlige

Jetteuser/947960

Jeg kom først i Biografen og så den, efter den havde vundet en pris. Tænk at 2 mænd kan gøre så stort et indtryk. På alle måde en se værdig film. Der på alle måder fortjente at vinde priser.

Marieuser/564688

Jeg så den første og anden! gang i biografen med henholdsvis min kæreste og min mor. Efter at have set den første gang med min kæreste, var jeg nødt til at invitere min mor med ind og se den også, da jeg vidste det ville blive hendes nye yndlingsfilm - og det blev det! Siden har vi set den sammen flere gange, og har hver gang siddet tilbage lige rørte, følsomme, glade og overvældede. Hvis jeg vinder billetter til Samba, vil jeg invitere min mor med - så kan jeg denne gang tage ind og se den med min kæreste anden gang ;)

Henrik

Da jeg så De Urørlige skrev jeg på disse sider:" Hvis de havde "spolet" filmen tilbage var vi klar til at se den igen". En super film som jeg købte på dvd på udgivelses dagen og har set igen og igen!!! Kan ikke blive træt af Driss, Phillipe og de andre.

Sahar

Første gang jeg så De Urørlige i biografen var sammen med mor. Vi havde nogle forventninger om at det var en rørende film, men havde ikke forventet at den var så humoristisk samtidigt. Man grinte det ene minut, og det andet fangede man sig selv i at fælde et par tårer. Det blev vores begges yndlingsfilm og vi er så glade for at have set den sammen.

Majkenuser/539236

Jeg så filmen på anbefaling af min moder. Der skulle ikke meget overtalelse til da jeg er meget glad for franske film.
Sjældent har jeg set en film der vagte så mange følelser hos mig. Selv nu når jeg skriver dette må jeg holde på tårerne.
Det er så fantastisk med en film der udfordrer en på ens egen fordomme. Jeg grinte og jeg græd mens jeg lykkeligt fulgte filmens personligheder.
Senere har jeg købt dvd'en da jeg bare måtte eje dette mesterværk.
Derfor vil det være mig en stor ære at blive valgt til at se Samba!

Anna

Første gang jeg så De Urørelige var det hjemme på sofaen med min kære mor. Hun havde selv set den i biografen, og havde derefter købt DVD'en (det var så før vi havde netflix, haha) fordi den var /så/ god. Og jeg var ærlig talt enig. Elsker den lidt "eventyr i hverdagen" agtige måde den blev fortalt på. Den var sød og humoristisk og bragte mange smil frem. Min yndlingsdel er at den virkede ærlig - ikke noget sukkerdrys, men stadig uden at være super-barsk. Eventyrlig hverdagsglæde, perhaps?

Charlina

Jeg så "De Urørlige" på første række i biografen, og jeg var fuldstændig overvældet bagefter! Jeg var hele følelsesregistret igennem under filmen, da den jo er spækfyldt med god humor og rørende passager, og jeg snakkede om den flere dage efter...
Det er en af de bedste film jeg har set nogensinde!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

John

Hvorfor kommer den ikke i biffen?

1 dag siden
Ulrikuser/890765
Ulrikuser/890765

The Dark Knight er jo ikke en særlig god film, den er rimelig liniær, benytter billige storytelling greb såsom uforklarlige plot skurken lavede bag

2 dage siden
Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

3 dage siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

4 dage siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

4 dage siden

Aktive debatter