Cookie- og Privatlivspolitik
Superfredag #20

Superfredag #20

Ugen i superheltefilmens verden

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

- Henry Cavill, der spiller Superman i næste års Batman v Superman: Dawn of Justice, har udtalt til MTV, at filmen ikke bliver en direkte efterfølger til Man of Steel. Han uddyber, at superheltefilmen bliver en introduktion til Batman-karakteren i det univers, der blev bygget op i 'Man of Steel', og at den introducerer Justice League.

- Instruktøren Zack Snyder tweetede et billede af Batmans dragt tidligere på ugen. Altså den Ben Affleck har på i 'Batman v Superman'.

Batman v Superman: Dawn of Justice

- Ifølge The Hollywood Reporter har Common tilsluttet sig Suicide Squad i en uspecificeret rolle. Skuespilleren rygtes dog til at portrættere enten Bronze Tiger eller Black Manta.

- Lucas Till vender tilbage i rollen som Havoc i X-Men: Apocalypse. Det har instruktøren Bryan Singer offentliggjort på sin Instagram-profil. Han spillede også rollen som mutanten med det borgerlige navn, Alex Summers, i First Class og Days of Future Past.

- Elizabeth Olsen har ved en event i London bekræftet, at hun vender tilbage som Scarlet Witch fra Avengers: Age of Ultron i den kommende Captain America: Civil War.

- Spider-Man kommer til at optræde i sin første animerede biografspillefilm. Det har Sony offentliggjort på CinemaCon i Las Vegas.

- Ifølge The Wrap er favoritterne til at spille Spider-Man i de kommende live action-film følgende: Nat WolffAsa ButterfieldTom HollandTimothee Chalamet og Liam James.

- Marvel har i sine Fase 2-film en helt specifik reference til Star Wars, som du kan læse mere om i vores nyhed fra i går.

- Som du nok ved, så havde 'Avengers: Age of Ultron' premiere i går, og både vores brugerpanel og de internationale kritikere har anmeldt filmen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

6 år siden
6 år siden
6 år siden
6 år siden
6 år siden
6 år siden
6 år siden

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Ja, det skal det da også blive, og med disse nyheder fra heltenes verden til os, så kan man da altid blive i godt humør. =) Okay, måske jeg godt en del i forvejen, men det får mig stadig til at blive glad på sådan en fredag som denne.

Jeg ville da egentlig bare sige: RIGTIG GOD WEEKEND ALLESAMMEN! Jeg kan ikke sige andet lige nu, jeg vil bare gerne have at vi alle får det godt på denne skønne nye weekend. ;)

Jacob

Jeg forstår godt DC må finde deres egen tilgang, men Marvel har nærmest i dag fastsat reglerne for hvordan en franchise skal bygges op, og det virker til at være op ad bakke for Warner Bros. Det er måske bare at tage ja-hatten på, og se frem til 'Dawn of Justice' :-)

Siden Stark og Rogers første møde har der været gnidninger imellem dem, men udover en ny lov om superhelte-registreringer, der fører til de to fraktioner superheltene imellem, så går rygterne desuden på at The Winther Soldier skulle have snigmyrdet Tonys forældre.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lotte

Jeg vidste heldigvis at den ikke var 'afsluttet' og var kun glad for, at der ikke var en cliffhanger men derimod et løfte om en spændende part 2.

23 timer siden
Sørenuser/768514
LOL
Sørenuser/768514

Nej, det var sørme ikke en Hunger Games film...

1 dag siden
Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

3 dage siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

3 dage siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

3 dage siden