Cookie- og Privatlivspolitik
Superfredag #20

Superfredag #20

Ugen i superheltefilmens verden

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

- Henry Cavill, der spiller Superman i næste års Batman v Superman: Dawn of Justice, har udtalt til MTV, at filmen ikke bliver en direkte efterfølger til Man of Steel. Han uddyber, at superheltefilmen bliver en introduktion til Batman-karakteren i det univers, der blev bygget op i 'Man of Steel', og at den introducerer Justice League.

- Instruktøren Zack Snyder tweetede et billede af Batmans dragt tidligere på ugen. Altså den Ben Affleck har på i 'Batman v Superman'.

Batman v Superman: Dawn of Justice

- Ifølge The Hollywood Reporter har Common tilsluttet sig Suicide Squad i en uspecificeret rolle. Skuespilleren rygtes dog til at portrættere enten Bronze Tiger eller Black Manta.

- Lucas Till vender tilbage i rollen som Havoc i X-Men: Apocalypse. Det har instruktøren Bryan Singer offentliggjort på sin Instagram-profil. Han spillede også rollen som mutanten med det borgerlige navn, Alex Summers, i First Class og Days of Future Past.

- Elizabeth Olsen har ved en event i London bekræftet, at hun vender tilbage som Scarlet Witch fra Avengers: Age of Ultron i den kommende Captain America: Civil War.

- Spider-Man kommer til at optræde i sin første animerede biografspillefilm. Det har Sony offentliggjort på CinemaCon i Las Vegas.

- Ifølge The Wrap er favoritterne til at spille Spider-Man i de kommende live action-film følgende: Nat WolffAsa ButterfieldTom HollandTimothee Chalamet og Liam James.

- Marvel har i sine Fase 2-film en helt specifik reference til Star Wars, som du kan læse mere om i vores nyhed fra i går.

- Som du nok ved, så havde 'Avengers: Age of Ultron' premiere i går, og både vores brugerpanel og de internationale kritikere har anmeldt filmen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

4 år siden
4 år siden
4 år siden
4 år siden
4 år siden
4 år siden
4 år siden

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Ja, det skal det da også blive, og med disse nyheder fra heltenes verden til os, så kan man da altid blive i godt humør. =) Okay, måske jeg godt en del i forvejen, men det får mig stadig til at blive glad på sådan en fredag som denne.

Jeg ville da egentlig bare sige: RIGTIG GOD WEEKEND ALLESAMMEN! Jeg kan ikke sige andet lige nu, jeg vil bare gerne have at vi alle får det godt på denne skønne nye weekend. ;)

Jacob

Jeg forstår godt DC må finde deres egen tilgang, men Marvel har nærmest i dag fastsat reglerne for hvordan en franchise skal bygges op, og det virker til at være op ad bakke for Warner Bros. Det er måske bare at tage ja-hatten på, og se frem til 'Dawn of Justice' :-)

Siden Stark og Rogers første møde har der været gnidninger imellem dem, men udover en ny lov om superhelte-registreringer, der fører til de to fraktioner superheltene imellem, så går rygterne desuden på at The Winther Soldier skulle have snigmyrdet Tonys forældre.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

VM Vargauser/112791
VM Vargauser/112791

Der vil jeg godt lige sige, at det er ikke alle Søren'er der er sub 100 IQ drønerter og foretrækker hurtige biler og robotter i vores film

29 minutter siden
Wayne

Pulp Fiction er en af Tarantinos bedste, og måske den bedste.

1 time siden
Michael

Nu hedder den bare indtil videre "Halloween 2" på papiret som arbejdstitel, alle nævner den som Halloween 2, hvis du googler.

2 dage siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

Synes det er en fin liste men efter min holdning mangler der : Åndernes Hus, Music of the Heart!!!

2 dage siden
Jen Headuser/1439276
Jen Headuser/1439276

I skriver selv, at Halloween 2018 foregår efter Halloween 1978, dermed er den næste Halloween, Halloween 3, og ikke Halloween 2.

2 dage siden

Aktive debatter