Superfredag #18

Suicide Squad, Deadpool og meget mere
Billede
(© 20th Century Fox)

- I dag er det blevet bekræftet, at Lego-instruktørerne Phil Lord og Chris Miller er blevet tilknyttet en biograffilm om 'The Flash', skriver Deadline. Indtil videre for at udarbejde historien, men det er forventeligt, at de også tager instruktørtjansen. Ezra Miller skal spille den lynhurtige superhelt, som ifølge rygterne også kommer til at optræde i Batman v Superman: Dawn of Justice.

Suicide Squad

- Instruktøren David Ayer har udsendt det første billede af sit skuespillerhold til Suicide Squad via sin Twitter-profil. På billedet ser vi - fra venstre mod højre - Ayer selv, Joel Kinnaman (Rick Flagg), Will Smith (Deadshot), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc), Jay Hernandez (El Diablo), Karen Fukuhara (Plastique), Margot Robbie (Harley Quinn), Jai Courtney (Captain Boomerang), Cara Delevingne (Enchantress) og Viola Davis (Amanda Waller).

Joker

- Jared Leto (Joker) mangler på fællesbilledet, men instruktøren har til gengæld tweetet et billede af den nye superskurk. 

Deadpool

- Ryan Reynolds er ivrig promoter af sin kommende Deadpool-film, og senest har han udgivet et billede på Twitter, hvor han iført kostume læser den seneste tegneserieudgivelse med ... ja, du gættede rigtigt: Deadpool.

- 'Deadpool' får i øvrigt censuren R (tilladt over 17 år). Det bekræfter Ryan Reynolds på sin Twitter-profil. Nyheden bør berolige de fans, der frygtede en lavere censur til filmatiseringen af den voldelige superhelt.

- Endelig har Ed Skrein tweetet, at han skal spille Ajax i 'Deadpool'. Ajax er en af de karakterer, der er direkte ansvarlig for, at Wade Wilson bliver forvandlet til Deadpool i tegneserien.

Yellowjacket

- Det første billede af skurken Yellowjacket i kamp med Ant-Man er udkommet via Entertainment Weekly. Corey Stoll spiller den maskerede bad guy.

Angel

- Karakteren Angel er blevet bekræftet til at optræde i X-Men: Apocalypse. Ben Hardy skal spille rollen, som du kan se et glimt af herunder. Sidst, vi så den flyvende mutant, var det i den halvkiksede X-Men: The Last Stand. Empire er først med historien.

- Bryan Singer tweeter, at det kommende "Rogue Cut" af X-Men: Days of Future Past bliver 17 minutter længere end biografudgaven. Årsagen til undertitlen er, at superhelten Rogue nærmest blev klippet ud af den version, der blev vist i biografen. Nu får fans lov til at se Anna Paquins scener i stuen i stedet.

The Fantastic Four

The Fantastic Four

The Fantastic Four

- Det første detaljerede billede af Thing i The Fantastic Four er blevet udgivet via Empire, som i alt bringer tre stills fra filmen.

Avengers: Age of Ultron

Avengers: Age of Ultron

- Marvel har udsendt to nye billeder fra Avengers: Age of Ultron, der viser superheltegruppens allierede, den verdenskendte videnskabskvinde Dr. Helen Cho, spillet af Claudia Kim.

Avengers: Age of Ultron

- Det første billede af supervæsnet The Vision (Paul Bettany) er blevet frigivet som en del af et større banner. Entertainment Weekly bringer billedet.


- Ifølge instruktøren Joss Whedon kommer 'Avengers: Age of Ultron' ikke til at indeholde en scene efter rulleteksterne. Det fortæller han Entertainment Weekly. Dermed er det slut med at indtage shawarmaer for det kære superheltehold, måske fordi de skal holde den slanke linje?

- Som vi skrev i onsdags, er Joe og Anthony Russo blevet bekræftet som instruktører af den todelte Avengers: Infinity War.

- Forsalget til Avengers: Age of Ultron er i øvrigt startet. Køb/bestil billetter.