Cookie- og Privatlivspolitik
Se Marvels Star Wars-referencer

Se Marvels Star Wars-referencer

Potentielle spoilers!

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Disney ejer rettighederne til Marvels filmiske univers og til Star Wars. Derfor er det ikke underligt, at de tre universer smelter sammen og på sigt kommer til at referere hinanden.

Mest påfaldende er nok, at der i Marvels såkaldte Fase 2-film har været én bestemt, håndgribelig reference fra 'Star Wars', der er gået igen.

SPOILER-ALARM!

De fleste husker nok, at Luke får hugget sin hånd af i The Empire Strikes Back. Han tager selv hævn over sin far i den efterfølgende film, ligesom der også ryger et par hænder i de øvrige film.

Alle de nyeste Marvel-film byder også på afhuggede hænder og arme. Thor mister hånden i Thor: The Dark World, The Winter Soldier vågner op med en kunstig arm i Captain America 2, og både Guardians of the Galaxy samt Iron Man 3 inkluderer en tilsvarende reference. Beviset findes i videoen forneden.

Kevin Feige, Marvel Studios' direktør, har bekræftet, at alle hans film i den såkaldte Fase 2 vil indeholde en lignende Star Wars-detalje.

- Jeg er vildt besat af 'Star Wars' – det startede ikke bevidst, men det blev bevidst, inklusiv den reference, du talte om. Det sker i alle Star Wars-film, men jeg kiggede på det og tænkte: Er Fase 2 vores 'Empire Strikes Back'? Ikke rigtig, men tonen er anderledes nu. Nogen vil få deres arm skåret af i alle Fase 2-film. I dem alle, udtaler Feige til CinemaBlend. 

Avengers: Age of Ultron, der har danmarkspremiere i dag, er også en del af Fase 2, og det er den kommende Ant-Man også. Så hold øje med Star Wars-referencen i disse film.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christina

I så tilfælde, skulle alle kunne sige, når de ser en film hvor nogen får hugget arme eller ben af, at det er da en Star Wars reference. Helt ærligt, det her er så lille en ting, at det næsten er ubetydeligt. Det vil være det samme som at sige, at der er reference til Jurassic Park I King Kong, fordi der er dinosaurer I.

Man skal lede langt efter film nu om dage, der ikke har den mindste reference/hyldest til en film der allerede er lavet. Og det er da klart at en instruktør ønsker at gøre det. Og for min skyld skal de da have lov til det. Men Marvel og Star Wars er altså ikke de eneste film hvor folk mister en arm. Nu har Feige indrømmet det her. Men en rigtig reference vil for mig have været, hvis nogen havde snakket om Kraften (hvilket jeg nogle gange kunne forestille mig at Tony Stark kunne finde på) eller svunget med en pind som et lyssværd.

Claes

Altså rigtigt nok er det blevet berømt at luke får skåret hånden af som sin far anakin gør 2 gange.., men bare fordi de gjorde det først er det da næppe en reference..

Christina

Faktisk er det 3 gange. 1. gang I Attack of the Clones 2. gang I Revenge of the Sith (granted, det er den modsatte arm her men de tæller stadig). Og 3. gang som Vader I Return of the Jedi. Begge de to sidste bør teknisk set være som Vader, da han er gået Dark Side da han får hugget armen af I Revenge

leopolduser/770603

winter soldier mekaniske arm har INTET med star wars at gøre, bucky mistede armen i den originale tegneserie tilbage i 50'erne.

Jacob

Et sjovt påfund, men næppe noget ret mange ligger noget i.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Man kunne også forestille sig at Jurassic World vil udvide til serieformatet ligesom Lucasfilm gør i stor stil med Star Wars.

1 dag siden
Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

2 dage siden
Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere.

3 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

3 dage siden
Jonas Nikolaj

Hvad med Nordisk film biografer Næstved. Hvornår regner man med, at den åbner?

3 dage siden

Aktive debatter