Pinocchio skal også genindspilles

Trædreng søges!
Billede
(© Disney Pictures)

Disney fortsætter med at annoncere kommende live action-filmatiseringer af egne tegnefilmsklassikere. Nyeste bud på stammen er ’Pinocchio’.

I dag skriver Deadline, at Peter Hedges (Dan in Real Life) er ansat til at skrive manuskriptet i stil med Maleficent og Eventyret om Askepot, der begge ærede sine animerede forlæg med stor succes.

Eventyret om Geppetto og hans trædukke er samtidig på vej i to yderligere projekter - en spillefilm med Robert Downey Jr. som dukkemageren, og en stop motion-udgave af Guillermo del Toro.

’Pinocchio’ bliver dermed den syvende i rækken af kommende genindspilnger af Disneys bagkatalog.

Jon Favreaus Junglebogen og Alice in Wonderland-fortsættelsen, 'Alice Through the Looking Glass', bliver de næste to af slagsen med premiere i foråret 2016.

Beauty and the Beast med Emma Watson og Dan Stevens udkommer i 2017, efterfulgt af 'Mulan', 'Peter Plys' og sidst Tim Burtons 'Dumbo', der alle mangler at få premieredatoer.

Her på redaktionen kan vi godt blive lidt forpustede ved tanken om den stride strøm af Disney-genindspilninger... men hvad siger du? Og hvilket eventyr, tror du, bliver det næste i rækken?