Cookie- og Privatlivspolitik
Kingsman-babe i Star Trek 3

Kingsman-babe i Star Trek 3

Fra agent-komedie til sci-fi

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Sofia Boutella, der gjorde indtryk som den dødbringende snigmorder Gazelle i Kingsman: The Secret Service, er blevet castet til Star Trek 3.

Hvilken karakter Boutella kommer til at spille, om hun er god eller ond, er endnu uvist. Ifølge Deadline er der dog tale om en større rolle.

Udover at være skuespiller er Sofia Boutella desuden en dygtig danser - et talent som hun både benytter i 'Kingsman' og danse-filmen 'StreetDance 2'. Så hvis rollen i 'Star Trek 3' er en fysisk krævende rolle, er Boutella helt sikkert klar.

Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban og Simon Pegg vender alle tilbage for at lave den tredje film i rækken.

J.J. Abrams, som var instruktør på Star Trek og Star Trek Into Darkness, er dog travlt beskæftiget med en lille film kaldet Star Wars: Episode VII - The Force Awakens. I instruktørstolen sidder i stedet Justin Lin, som er en erfaren action-instruktør med fire 'Fast & Furious' film bag sig.

Star Trek 3 får premiere den 11. august 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Til en god science fiction film skal der da også en rigtig "badass" med. Det giver helt klart mening til den genre for film, og godt at se franchisen fortsætter endnu. :-) ;)

CINEMANDRUP

Håber lidt at hun optræder i de ondes tjenester, da hun gjorde det specielt, men også godt i Kingsman som snigmorder

Jacob

Hun var en led omend også en kende bizar snigmorder i 'Kingsman', men det bliver interessant hvilken side hun vil stå på i den tredje omgang af Star Trek.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Stig

Det var nu en lidt sært med den kraftige binding mellem Tony Stark og Peter Parker.

1 time siden
Mickey

Hvis man ser på de bedste film i den her franchise, Spider-Man, Spider-Man 2, Spiderverse & Amazing Spider-Man 1, så har de alle én ting til fæ

2 timer siden
Benjamin

Nu har jeg læst denne nyhed flere steder end blot her på kino.dk.

15 timer siden
Horsi

Fox var ved at spænde buen, men det gik. Men hvis de prøver med Sony vil der blive sagt nej og så har de spildt penge.

17 timer siden
Casper

Jeg var vild med den første, så jeg glæder mig selvsagt til at se denne! Håber bare den kan leve op til mine forventninger...

19 timer siden

Aktive debatter