Cookie- og Privatlivspolitik
It Follows-stjerne i Independence Day 2

It Follows-stjerne i Independence Day 2

Scream queen skal slås mod rumvæsner

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Skuespillerinden Maika Monroe er blevet hyret til en uspecificeret rolle i Independence Day 2, den første af to planlagte efterfølgere til storhittet fra 1996. Det skriver instruktøren Roland Emmerich på sin Twitter-profil.

Monroe har roller i gyseren It Follows, hvor hun bliver forfulgt af en ækel dæmon, og i thrilleren The Guest, hvor hun er oppe imod en psykopat. Begge film er på vej til de danske biografer.

I 'Independence Day 2' skal hun givetvis bekæmpe rumvæsner, som invaderer Jorden og med stor sandsynlighed tager et par landemærker eller to med sig i købet.

Det 21-årige talent tilslutter sig et ensemble af rutinerede kræfter som Jeff Goldblum, Bill Pullman, Vivica A. Fox, Brent Spiner og Judd Hirsch fra den oprindelige film. Hun får følgeskab af Liam Hemsworth, Charlotte Gainsbourg, Jessie Usher, Travis Tope og Joey King som nye Independence Day-navne.

Independence Day 2 får premiere den 23. juni 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Synes ikke at Roland Emmerich altid har været lige heldig med sine film, men han har sans for episke scener og dramatik, så krydser fingrer for han har heldet med sig denne gang.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

11 timer siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

1 dag siden
susanuser/413972
susanuser/413972

Så "Krudttønden" i går med blandede følelser, for på trods af dygtige skuespillere med gode navne, så var det jo en filmatisering af en virkelig hæ

1 dag siden
Shaolin

En ægte Bond-fan må da i det mindste vide at Dr. No er fra 1962...

EDIT: Og at hans CIA-ven hedder Felix Leiter og ikke Leitner.

2 dage siden
Niclas Dalby

Så er det vist på tide at melde sig ind i folkekirken igen; Kun i et univers med en stor, kærlig Gud kan en film som denne eksistere.

3 dage siden

Aktive debatter