Cookie- og Privatlivspolitik
Fast & Furious 8 bekræftet

Fast & Furious 8 bekræftet

Surprise!

Stem op!
47
Stem ned!
0
(reset)

Vin Diesel, der både spiller hovedrollen i og producerer Fast & Furious-filmene, bekræftede i går ved CinemaCon i Las Vegas, at der kommer et ottende kapitel i 2017. Det skriver Vulture.

Udmeldingen kommer næppe som nogen overraskelse, eftersom Fast & Furious 7 bare tordner derudaf: Filmen har indtil videre indspillet 1,15 mia. dollars på verdensplan og rundet 300.000 solgte billetter herhjemme.

Da vi tidligere på måneden talte med holdet bag den populære franchise, lød det nærmest enstemmigt, at de ville blive ved med at medvirke i flere Furious-film, så længe publikum har lyst til at se dem. Ergo: De holder deres ord.

Hvorvidt der introduceres en ny karakter til universet, som bliver en slags erstatning for Paul Walker som Dominic Torettos bedste ven, er endnu uvist.

'Fast & Furious 8' får amerikansk premiere den 14. april 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Med en sådan indtjening er det intet under, at de vil fortsætte med at føde flere efterfølgere. Jeg har intet imod det, idet jeg glædeligt ser flere F&F film og tror bestemt også Vin Diesel og kompagni fortsætter franchisen ikke mindst for Paul Walkers skyld, da mindet om ham bestemt lever videre for hele filmholdet bag filmene.

Når det så er sagt, må en ny hovedperson næsten introduceres. Who knows, måske Paul Walkers brødre virkelig vil træde i hans fodspor og fungerer som hans brødre i filmen også.

Jeg følte helt bestemt, at den syvende film rundede godt af med hensyn til Paul Walker, uden at røbe hvad der sker. Hvad der vil være i støbeskeen for en ottende film bliver interessant. Bare de nu sørger fro at det skal være en bil action film og ikke klassisk krigsførsel.

Anne Kathrine

Jeg er virkelig vild med serien, men jeg synes også, at de burde stoppe mens legen er god! I min optik er det kun gået ned ad bakke siden 5'eren, og jo flere film de laver, jo mere integritet mister de. Men igen er det lidt som om Hollywood ikke har forstået, at man skal efterlade publikum med følelsen af at ville have mere for at blive husket for noget godt.

Rasmus/Musen

Jeg vidste det dog godt nok allerede (Jeg skrev jo selv en kommentar til filmen tidligere). Men jeg er allerede bare super spændt på at se den.

P.S. Jeg skal ind og se filmen igen for anden gang i morgen. Jeg er helt vild med den!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

HenrikSLarsenuser/299802
HenrikSLarsenuser/299802

Iflg. IMDB, udkommer filmen, i Danmark, d. 17/12 2020

11 timer siden
Anneuser/55936
Anneuser/55936

From Russia With Love er ikke på listen med selve sangen.

13 timer siden
VIPER

~Donnie Yen, Jet Li & Li Gong!
Did someone said kung fu!?!
....Interesting Disney!....Very interesting!

16 timer siden
anne

Ved afstemning af Music fra Bond film , har I da glemt at den gennemgående smukke musik er leveret af Louis Armstrong og ikke temasangen fra selve

16 timer siden
Jesper

Nr. 2 på min alltime best scifi bøger, mangler bare at Asimovs "Foundation" kommer til filmen :)

1 dag siden

Aktive debatter