Cookie- og Privatlivspolitik
Fast & Furious 8 bekræftet

Fast & Furious 8 bekræftet

Surprise!

Stem op!
47
Stem ned!
0
(reset)

Vin Diesel, der både spiller hovedrollen i og producerer Fast & Furious-filmene, bekræftede i går ved CinemaCon i Las Vegas, at der kommer et ottende kapitel i 2017. Det skriver Vulture.

Udmeldingen kommer næppe som nogen overraskelse, eftersom Fast & Furious 7 bare tordner derudaf: Filmen har indtil videre indspillet 1,15 mia. dollars på verdensplan og rundet 300.000 solgte billetter herhjemme.

Da vi tidligere på måneden talte med holdet bag den populære franchise, lød det nærmest enstemmigt, at de ville blive ved med at medvirke i flere Furious-film, så længe publikum har lyst til at se dem. Ergo: De holder deres ord.

Hvorvidt der introduceres en ny karakter til universet, som bliver en slags erstatning for Paul Walker som Dominic Torettos bedste ven, er endnu uvist.

'Fast & Furious 8' får amerikansk premiere den 14. april 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Med en sådan indtjening er det intet under, at de vil fortsætte med at føde flere efterfølgere. Jeg har intet imod det, idet jeg glædeligt ser flere F&F film og tror bestemt også Vin Diesel og kompagni fortsætter franchisen ikke mindst for Paul Walkers skyld, da mindet om ham bestemt lever videre for hele filmholdet bag filmene.

Når det så er sagt, må en ny hovedperson næsten introduceres. Who knows, måske Paul Walkers brødre virkelig vil træde i hans fodspor og fungerer som hans brødre i filmen også.

Jeg følte helt bestemt, at den syvende film rundede godt af med hensyn til Paul Walker, uden at røbe hvad der sker. Hvad der vil være i støbeskeen for en ottende film bliver interessant. Bare de nu sørger fro at det skal være en bil action film og ikke klassisk krigsførsel.

Anne Kathrine

Jeg er virkelig vild med serien, men jeg synes også, at de burde stoppe mens legen er god! I min optik er det kun gået ned ad bakke siden 5'eren, og jo flere film de laver, jo mere integritet mister de. Men igen er det lidt som om Hollywood ikke har forstået, at man skal efterlade publikum med følelsen af at ville have mere for at blive husket for noget godt.

Rasmus/Musen

Jeg vidste det dog godt nok allerede (Jeg skrev jo selv en kommentar til filmen tidligere). Men jeg er allerede bare super spændt på at se den.

P.S. Jeg skal ind og se filmen igen for anden gang i morgen. Jeg er helt vild med den!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Horsi

At i tror på at Johson stadig får en triologi. I må have spist noget i ikke kunne tåle.

1 dag siden
niklasuser/662911
niklasuser/662911

The Wolverine helt klart! elsker hugh jackman skuespil, og så er wolverine bare mega badass ;)

1 dag siden
Peter H. GO PACK GO

Kan kun være denne X-Men: Days of Future Past som er den mest helstøbte af X-Men filmene, ellers er Deadpool og Logan fremragende film

2 dage siden
Nielsuser/659894
Nielsuser/659894

Days of Future Past har nogle fede 70er vibes og et godt tidrejse plot, og er min favorit som "rigtig X-men film".

2 dage siden
Shah Bazidas

Gennem mit lange liv som X-Men fan, så har Wolverine karakteren været den, som virkelig har fanget mig fra starten af.

2 dage siden

Aktive debatter