7 ting vi har lært af den nye Star Wars-teaser

Detaljeret gennemgang af forfilmen
Billede
(© Lucasfilm)

I går aftes kom den nye teaser til Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, og de fleste reaktioner har været yderst positive.

Vi har fundet frem til disse syv elementer, og hvad de fortæller om den kommende Star Wars-film.

Star Destroyer

1. Nedstyrtet Star Destroyer
Helt i begyndelsen af traileren befinder vi os på en ørkenplanet (ikke Tatooine, men derimod planeten Jakku), hvor vi kan ane en af Imperiets stjernekrydsere i baggrunden. Nedstyrtet og som tegn på, at en krig har fundet sted her i perioden efter Episode VI, dvs. 30 år tidligere.

Darth Vader

2. "My father has it"
Luke Skywalker sørger for voice over til teaseren, og han taler om at give Kraften videre til den nye generation. Replikken er taget fra 'Episode VI' og sagt af Luke til sin søster Leia.

Poe Dameron

3. Viva la Resistance!
Oscar Isaacs pilot, Poe Dameron, flyver i sin X-Wing over vandet på en frodig planet. Sammen med de øvrige X-Wing-fly udgør de en ny gruppe kaldet The Resistance, der er arvtagere til rebellerne fra den oprindelige trilogi.

Reu og Finn

4. Nye helte
Daisy Ridley og John Boyegas karakterer Rey og Finn møder hinanden. Nok på Jakku. Hun er klædt i tøj, der minder om Luke Skywalkers i Episode IV, mens hans beklædning er mere i stil med Han Solos. Den R2-D2-lignende, rullende droid BB-8 flygter sammen med dem fra en eksplosion i baggrunden. Læg mærke til TIE-fighteren i baggrunden - vi gætter på et overraskelsesangreb på vore nye helte.

The First Order

5. The First Order
Vi så allerede en række storm trooper-lignende soldater i den første teaser, men nu kan vi bekræfte, at der ikke er tale om regulært comeback til Imperiet, men derimod en ny samling fjender kaldt The First Order. Okay, det utrænede øje kunne måske forveksle dem med hinanden, men banneret i baggrunden adskiller dem fra klonetropperne i de gamle film. Det mest interessante er at finde ud af, hvem der står i spidsen for denne nye hær.

Kylo

Phasma

6. Mørke kræfter
Der er to maskerede, kappeklædte skurke i teaseren, som er værd at holde øje med. Først ser vi Adam Drivers Kylo Ren - det er ham med masken, der ligner Snake Eyes' fra G.I. Joe og det berygtede lyssværd med parerstang. Vi ser også Captain Phasma, der er iklædt en hjem i stil med TIE Fighter-piloternes og en cool positur á la Boba Fett. Phasma menes at blive spillet af Gwendoline Christie.

Han Solo

7. Chewie, we’re home
Han Solo dukker op i slutningen af klippet og ytrer replikken: "Chewie, we’re home" til Chewbacca. Det er et glædeligt gensyn med makkerparret, der sørgede for de sjoveste replikker i den oprindelige trilogi. Velkommen hjem.

Star Wars: The Force Awakens får premiere den 17. december.