Cookie- og Privatlivspolitik
5 film du skal se i april

5 film du skal se i april

Månedens mest ventede film

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

På filmprofilerne kan du stemme på, hvor meget du ser frem til en film.

Brugerne har talt, og vi kan her præsentere aprils mest ventede titler, der både byder på superhelte, hurtige biler, radiojournalister, high school-elever og en lille prinsesse.

Især to film ser dog ud til at løbe med det meste af opmærksomheden i april.

Husk at du selv kan påvirke listen. Besøg filmprofilerne for at afgive eller ændre din stemme.

Walt Disney PicturesAvengers 2: Age of Ultron (93%)
Superheltenes andet fælles eventyr, hvor Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Black Widow og Hawkeye må stå sammen for at stoppe den ondskabsfulde Ultron og redde dagen.

Universal PicturesFast & Furious 7 (92%)
Forvent mere fart og mere vildskab når 'Fast & Furious 7' fortsætter hvor forgængeren slap, med eksotiske locations, letpåklædte kvinder, hurtige biler og selvfølgelig skuespillerholdet bestående af bl.a. Vin DieselTyrese GibsonMichelle RodriguezDwayne Johnson og ikke mindst Paul Walker.

Toolbox FilmIdealisten (79%)
Christina Rosendahls danske koldkrigs-thriller med Peter Plaugborg i hovedrollen handler om radiojournalisten Poul Brink, der støder på flere sammenfald af alvorlige sygdomstilfælde blandt tidligere Thulearbejdere, 20 år efter et amerikansk bombefly med fire brintbomber i sin last styrtede ned i Grønland.

Studio GhibliFortællingen om Prinsesse Kaguya (79%)
Tegnefilmen er produceret af Studio Ghibli, der især er kendt for Hayao Miyazakis værker. Det er studiets anden store instruktør, 80-årige Isao Takahata, der står bag filmen om Kaguya, som fik en Oscar-nominering for bedste animationsfilm.

CBS FilmsThe DUFF (78%)
High School-komedien 'The DUFF' handler om den unge pige Bianca, spillet af Mae Whitman, der ved et tilfælde opdager, at hun bliver omtalt som D.U.F.F., hvilket står for Designated Ugly Fat Friend.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maria

Jeg har ikke set Fast filmene ud over 1 og 2 og tror derfor ikke jeg hopper på 7'eren, selvom den selvfølgelig er lidt mere speciel pga. Paul Walker.

Derfor har kun én film min interesse i april (troede aldrig dette skulle ske!), og det er selvfølgelig Avengers 2.

Jeg har dog lidt The DUFF i sigtekornet, men udelukkende for morskabens skyld. Idealisten så jeg for laaaaang tid siden til en testvisning og har derfor ikke et behov for at se den færdige version.

I min verden tog "Fortællingen om Prinsesse Kaguya" eller den anden ukendte asiatiske tegnefilm pladsen som Oscarnomineret animerede film fra LEGO-filmen, så jeg vil ikke støtte op om den heller. Mwhahaha! ;)

bambiexplorer

Kun "Idealisten" trækker ... men den har jeg set (testvisning for fem måneder siden), men selv om den var god, skal den dog ikke ses igen.

Så det ser ud til at jeg kun kommer i biografen en gang i denne måned, nemlig til en form for forpremiere på "The Duke of Burgundy" i Empire. Den ser så også rimeligt interessant ud :)

Anonymuser/0

'(Fast & )Furious 7' er set.
Så nu ventes der vel kun på 'Age of Ultron' og 'Earth to Echo'!

lucky_iqbal93

"Age of Ultron" og "Furious 7".

Har fulgt med i begge serier af film, og de bliver kun bedre og bedre! Tror der er mange rekorder som bliver slået. Dog får de konkurrence igen sidst på året.

Glæder mig vildt meget til alle de nye ansigter, som er blevet tilføjet til Avengers (Vision, tvillingerne, Ultron osv). Og til sidst bliver det en god afsked med Paul Walker, hatten af for den mand.

Christian

Det er ingen hån til de andre film, men de har ikke en jordisk chance mod Age of Ultron, virkelig. Fast & Furious 7 kan også godt pakke fint sammen. Avengers kommer til at hive kassen hjem flere uger i træk.

Glæder mig stygt meget! Den har alverdens chancer for at blive væsentlig bedre end 1'eren (som var kanon)

Kathrineuser/143233

Skal helt klart se Age of Ultron til jeg får et bekymret opkald fra min bankrådgiver!

Maria

Dagens bedste kommentar, tak for et godt grin! ;) Jeg tror også min bankrådgiver kan finde på at ringe til mig inden måneden er omme, ups!

Jacob

... 'Age of Ultron', men der skal den til gengæld også bare have max gas ;-)

Ollie

Jeg skal helt Sikkert se Fast And Furious 7, Avengers 2: Age of Ultron og The DUFF. Jeg glæder mig meget til dem alle 3. Skal ind og Fast And Furious 7, på mandag og jeg glæder mig, sindsygt meget.

Linauser/774152

Hold nu op hvor jeg glæder mig til at se på Superheltene igen uddeler øretæver..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

yes tænkte også , amen hvad med Aarhus, vil da rigtig gerne se den film, give en anmeldelse have været en super fin oplevelse...ja verden er mere e

3 timer siden
Wayne

Godt at høre - og herligt at alle maskiner er ved at være i gang igen.

Jeg glædrer mig til at høre mere om det :-)

1 dag siden
Daniel Bentien

Hej Wayne

1 dag siden
Wayne

Trist at det som altid bare skal være et københavner anliggende med disse gratis forestillinger.

1 dag siden
Jimmy

Tina og Jeff?? Er det Boris og Ivans børn?? hahaha...
Held og lykke.. de kan alligevel ikke slå KRUMMERNE og KRUMMERNE 2..

3 dage siden