Cookie- og Privatlivspolitik
Stephen King er vild med Crimson Peak

Stephen King er vild med Crimson Peak

King sidestiller Crimson Peak med Evil Dead

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

En af de mest ventede gysere i år er Guillermo del Toros nye film Crimson Peak. En film som nu er blevet blåstemplet af selveste The King of Horror, Stephen King.

Som verdensberømt gyserforfatter, med kultstatus over det meste af verden, er der vægt bag Kings rosende ord, og det tyder på, at 'Crimson Peak' er på vej mod en kritikerrost modtagelse, som ellers er så sjælden for gyserfilm.

'Crimson Peak' har dog i forvejen udsigt til et godt liv i biografen med en anerkendt instruktør ved roret og et imponerende mandskab bestående af Charlie Hunnam, Jessica Chastain, Tom Hiddleston og Mia Wasikowska.

Filmen handler om den unge forfatter Edith Cushing (Wasikowska), der gifter sig med den mystiske gentleman Thomas Sharp (Hiddleston). Ægteparret flytter ind i et uhyggeligt, gammelt palæ, og pludselig begynder både Thomas og deres hjem at vise uventede sider. Edith må langsomt erkende, at hendes mand måske ikke er den, han giver sig ud for at være.

Er du nysgerrig, kan du se traileren her.

Crimson Peak får dansk premiere den 15. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Laurauser/906212

Jeg havde håbet på den ikke ville blive alt for uhyggelig.. Min næst ynglings instruktør og en masse gode skuespiller .. må se den .. men er virkelig dårlig til horror :D

CINEMANDRUP

Stephen King har et kald her i livet: Forfatterskab. Han har en enestående evne til at distancerer sig fra andre og har i den grad skabt mange mange gode bøger, som jeg elsker.

Med respekt for det, så er det måske ikke lige film han gør sig bedst i. Hans inspirationskilde er mangfoldig, men som DJN siger: hans filmsmag kan man diskutere. King har en noget anderledes visuel smag, når han ser på film fremfor når han visualisere en historie oppe i hovedet. At sidestille Crimson Peak med samme uhygge som Evil Dead har jeg lidt svært ved at se.

Ud fra traileren til Crimson Peak, vil jeg til hver en tid hellere se Evil Dead og virkelig få mig det gys som filmen rummer.

DJN

elsker King som forfatter, men er ikke altid enig i hans filmsmag, han sagde også, at Oculus var noget af det uhyggeligeste han havde set i lang tid...

Når det så er sagt, er jeg pænt stor fan af del Toro, dog synes jeg, at trailerne til Crimson Peak minder pænt meget om en blanding af Don't Be Afraid of the Dark og Mama - begge film som han producerede.

Ses - det SKAL den.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
DJN

...om det ikke er lidt i stil med den første Avengers?

7 timer siden
Alex

Jeg tror det bliver den bedste spider man film til dags dato

7 timer siden
Benjamin

Endgame spiller stadig i biografen, og hvad kan læse mig frem til, så vil de ekstra scener jo blot være indhold, man normalt finder som ekstramater

8 timer siden
Nik
Nik

Jeg må give de andre herinde ret i, at det virker lidt som et forsøg på at presse citronen yderligere.

8 timer siden
Nik
Nik

Pixar kan dårligt gøre noget forkert i min bog. Jeg ser frem til den her!

8 timer siden

Aktive debatter