Cookie- og Privatlivspolitik
Star Wars-film får titel og premieredato

Star Wars-film får titel og premieredato

Nyheder fra en galakse langt, langt væk

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Nu er der nyt om to af de kommende Star Wars-film. Det drejer sig om Star Wars: Episode VIII, der har fået dansk premieredato den 25. maj 2017, og om spin-off-filmen, der netop har fået titlen 'Rogue One'.

Nyhederne kommer fra Star Wars' Twitter-profil.

'Star Wars VIII' er den direkte sequel til J.J. Abrams' Star Wars: The Force Awakens, der får premiere til december. Efterfølgeren instrueres af Rian Johnson (Looper), men ellers er det meget begrænset, hvad man ved om filmen.

Star Wars spin-off-filmen, der nu hedder 'Rogue One', skal iscenesættes af Godzilla-instruktøren Gareth Edwards, og har fået endeligt bekæftet sin kvindelige hovedrolle i form af Oscar-nominerede Felicity Jones fra Teorien om alting.

Titlen henviser muligvis til Rogue Squadron, der ifølge Wookiepedia er en eliteeskadrille af rumskibe dannet af Arhul Narra, Luke Skywalker og Wedge Antilles kort efter Slaget ved Yavin i Star Wars IV: A New Hope

Star Wars: The Force Awakens får premiere den 17. december 2015.

Star Wars: Rogue One får premiere den 15. december 2016.

Star Wars Episode VIII får premiere den 25. maj 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

LA HAINE user/547541

Rouge 1 er helt sikkert en bedre titel en the force awakens.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
dippegalantuser/922792

...er det kvinderne putter på kinderne.

Rogue One refererer til lederen af Rogue Squadron. http://starwars.wikia.com/wiki/Rogue_Leader

Rogue betyder folk der arbejder udenfor de almindelige regler, en slags scoundrels og rascals (set fra Imperiets synspunkt) der kan sammenlignes med frihedskæmpere.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
LA HAINE user/547541

sorry my bad hahahhahhaha

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
dippegalantuser/922792

...får sin første lesbiske karakter snart, kunne det da godt være at der også kom en Luke Skywalker som leder af en flot sminket Rouge-squadron i fremtiden... :-)

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Jacob

Alt nyt fra Star Wars franchisen er spændende, og hvad titlen 'Rogue One' helt præcist indebærer kan jeg næsten ikke vente med at finde ud af. Desuden er det rart med udsigten til, at bare nogen af de i alt seks film udsendes i maj ligesom de tidligere trilogier. Håber der også inden for en overkommelig fremtid vil komme en titel på Episode VIII :-)

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Alexander

Titlen på den nye spin-off film lyder spændende, og jeg glæder mig også til at se, hvad filmen indebærer. Navnet på Episode VIII kommer nok engang her i foråret, hvis ikke før til sommer. Glæder mig dog til begge film.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Jacob

Udover en titel og premieredato, så er alt snak om 'Rogue One' bare gætværk. Jeg tænker bare at de tre spin-offs nemt kunne dække de ca. 30 år imellem Episode VI og VII. Desuden er 'Rebels' godt i gang, så perioden lige efter Kejserens fald ville jeg personligt finde mere interessant.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Alexander

Men er det ikke netop det, som Star Wars Episode VII omhandler? Til gengæld vil det være interessant at se, hvordan Disney vil få dem til at hænge sammen.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Jacob

Jeg læste her i weekenden at efter ødelæggelsen af den anden Dødsstjerne opstår der kampe imellem Oprørsalliancen og fraktioner af Imperiet, for selvom det fejres at Sith-Fyrsterne igen er besejret, så er der onde kræfter der kæmper for at beholde magten. Spørgsmålet er hvem der nu står i spidsen for det, men jeg tror personligt ikke at det er Kylo Ren (ham med middelalder-lyssværdet i 'The Force Awakens') som er det - det her vil jo trods alt starte tre årtier før handlingen i Episode VII. Selvfølglig skal vi have noget baggrundshistorie, men den her stjernekrig vil formentlig kun blive omtalt, og kulminerer i Episode VII til IX. Det kunne være meget fedt med tre film, der rent faktisk viste os hvad der skete, ligesom med Episode I til III der viste os Klon-krigene, men det er kun spekulationer fra min side.

Det er også vigtigt at se de seks nye Star Wars film som to trilogier, og lige nu ved vi ikke engang om de næste to spin-offs vil være direkte fortsættelser til 'Rogue One', eller om vi vil se tre separate fortællinger.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Det ville være uhørt fedt hvis Jackman vendte tilbage til sin rolle - uden tvivl.

36 minutter siden
Christian

Det må blive "Forrest Gump".
Selvom jeg er kæmpe Quentin Tarantino fan.
Så bliver det Forrest Gump der var den bedste film i 1994

3 timer siden
Mariauser/895553
Mariauser/895553

Fordi... To ord: Quentin Tarantino

15 timer siden
Ann-Britt

Hvor er der dog laaaaaaaaang tid til november :(

Jeg VIL SE film 2 i serien om Fantastic Beasts NU!

20 timer siden
Anders N

Fordi det stadig er den bedste film om ukueligt håb og en menneskesjæl, der ikke lader sig knække - medrivende fortalt og med fremragende skuespil.

20 timer siden

Aktive debatter