Cookie- og Privatlivspolitik
Star Wars-film får titel og premieredato

Star Wars-film får titel og premieredato

Nyheder fra en galakse langt, langt væk

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Nu er der nyt om to af de kommende Star Wars-film. Det drejer sig om Star Wars: Episode VIII, der har fået dansk premieredato den 25. maj 2017, og om spin-off-filmen, der netop har fået titlen 'Rogue One'.

Nyhederne kommer fra Star Wars' Twitter-profil.

'Star Wars VIII' er den direkte sequel til J.J. Abrams' Star Wars: The Force Awakens, der får premiere til december. Efterfølgeren instrueres af Rian Johnson (Looper), men ellers er det meget begrænset, hvad man ved om filmen.

Star Wars spin-off-filmen, der nu hedder 'Rogue One', skal iscenesættes af Godzilla-instruktøren Gareth Edwards, og har fået endeligt bekæftet sin kvindelige hovedrolle i form af Oscar-nominerede Felicity Jones fra Teorien om alting.

Titlen henviser muligvis til Rogue Squadron, der ifølge Wookiepedia er en eliteeskadrille af rumskibe dannet af Arhul Narra, Luke Skywalker og Wedge Antilles kort efter Slaget ved Yavin i Star Wars IV: A New Hope

Star Wars: The Force Awakens får premiere den 17. december 2015.

Star Wars: Rogue One får premiere den 15. december 2016.

Star Wars Episode VIII får premiere den 25. maj 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
LA HAINE user/547541

Rouge 1 er helt sikkert en bedre titel en the force awakens.

dippegalantuser/922792

...er det kvinderne putter på kinderne.

Rogue One refererer til lederen af Rogue Squadron. http://starwars.wikia.com/wiki/Rogue_Leader

Rogue betyder folk der arbejder udenfor de almindelige regler, en slags scoundrels og rascals (set fra Imperiets synspunkt) der kan sammenlignes med frihedskæmpere.

LA HAINE user/547541

sorry my bad hahahhahhaha

dippegalantuser/922792

...får sin første lesbiske karakter snart, kunne det da godt være at der også kom en Luke Skywalker som leder af en flot sminket Rouge-squadron i fremtiden... :-)

Jacob

Alt nyt fra Star Wars franchisen er spændende, og hvad titlen 'Rogue One' helt præcist indebærer kan jeg næsten ikke vente med at finde ud af. Desuden er det rart med udsigten til, at bare nogen af de i alt seks film udsendes i maj ligesom de tidligere trilogier. Håber der også inden for en overkommelig fremtid vil komme en titel på Episode VIII :-)

Alexander

Titlen på den nye spin-off film lyder spændende, og jeg glæder mig også til at se, hvad filmen indebærer. Navnet på Episode VIII kommer nok engang her i foråret, hvis ikke før til sommer. Glæder mig dog til begge film.

Jacob

Udover en titel og premieredato, så er alt snak om 'Rogue One' bare gætværk. Jeg tænker bare at de tre spin-offs nemt kunne dække de ca. 30 år imellem Episode VI og VII. Desuden er 'Rebels' godt i gang, så perioden lige efter Kejserens fald ville jeg personligt finde mere interessant.

Alexander

Men er det ikke netop det, som Star Wars Episode VII omhandler? Til gengæld vil det være interessant at se, hvordan Disney vil få dem til at hænge sammen.

Jacob

Jeg læste her i weekenden at efter ødelæggelsen af den anden Dødsstjerne opstår der kampe imellem Oprørsalliancen og fraktioner af Imperiet, for selvom det fejres at Sith-Fyrsterne igen er besejret, så er der onde kræfter der kæmper for at beholde magten. Spørgsmålet er hvem der nu står i spidsen for det, men jeg tror personligt ikke at det er Kylo Ren (ham med middelalder-lyssværdet i 'The Force Awakens') som er det - det her vil jo trods alt starte tre årtier før handlingen i Episode VII. Selvfølglig skal vi have noget baggrundshistorie, men den her stjernekrig vil formentlig kun blive omtalt, og kulminerer i Episode VII til IX. Det kunne være meget fedt med tre film, der rent faktisk viste os hvad der skete, ligesom med Episode I til III der viste os Klon-krigene, men det er kun spekulationer fra min side.

Det er også vigtigt at se de seks nye Star Wars film som to trilogier, og lige nu ved vi ikke engang om de næste to spin-offs vil være direkte fortsættelser til 'Rogue One', eller om vi vil se tre separate fortællinger.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Henrik Plauborg

Jeg glæder mig super meget til at se filmen margrete den 1 biografen i marts 2021.Håber der er merchandice til filmen.

1 dag siden
Never too many movies

Fin opsummering af Tobias Lindholm. Men det er vel også værd lige at nævne, at manden står bag Krigen, som jo er en Oscarnomineret film.

1 dag siden
Morten V. K. Pedersen

Er helt enig med dig Daniel, der er virklig mange gode afsnit! Vi burde lave en afstemning af hvilken sæson der er den bedste .

1 dag siden
Jetteuser/370563
Jetteuser/370563

Snatch

1 dag siden
Thomas

Så kunne de da have kaldt den Where`s Waldo. (Find Holger)

2 dage siden

Aktive debatter