Cookie- og Privatlivspolitik
Spielbergs nye skattejagt?

Spielbergs nye skattejagt?

Ready Player One filmatiseres

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Steven Spielbergs næste film, efter Bridge of Spies og 'The BFG', kan blive en filmatisering af den futuriske roman, 'Ready Player One'. Det skriver Deadline.

Bogen, som udkom i 2011, handler om Wade Watts, der tilbringer det meste af tiden i et virtuelt univers kaldet OASIS. Spillets skaber har ved sin død efterladt hele sin formue i universet, hvor millioner af spillere jagter skatten - inklusive kyniske skattejægere og nådeløse bagmænd.

Jagten på de såkaldte "Easter Eggs" er skrevet af Ernest Cline, der stod bag manuskriptet til Fanboys, og som på alle måder er ekspert i den moderne popkultur, der løbende refereres til gennem romanen.

Rækken af kommende Spielberg-film er således blevet udvidet med endnu en titel. Vi håber, at 'Ready Player One' står blandt de forreste projekter i køen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

Har læst Ready Player One bogen, den er så åndssvagt 80'er kult fed!!! Hvis det bliver gjort ambitiøst og hvis Spielberg kan finde tilbage til sine nostalgiske 80'er rødder så bliver det her fanme guld værd!

CINEMANDRUP

Alt hvad denne mand går i gang med har min opmærksomhed. Han er uden tvivl blandt mine yndlings instruktører. Lyder til at at blive en interessant skattejagt som jeg gerne vil med på.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

1 dag siden
Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

3 dage siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

3 dage siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

3 dage siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

3 dage siden

Aktive debatter