Cookie- og Privatlivspolitik
Spielbergs nye skattejagt?

Spielbergs nye skattejagt?

Ready Player One filmatiseres

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Steven Spielbergs næste film, efter Bridge of Spies og 'The BFG', kan blive en filmatisering af den futuriske roman, 'Ready Player One'. Det skriver Deadline.

Bogen, som udkom i 2011, handler om Wade Watts, der tilbringer det meste af tiden i et virtuelt univers kaldet OASIS. Spillets skaber har ved sin død efterladt hele sin formue i universet, hvor millioner af spillere jagter skatten - inklusive kyniske skattejægere og nådeløse bagmænd.

Jagten på de såkaldte "Easter Eggs" er skrevet af Ernest Cline, der stod bag manuskriptet til Fanboys, og som på alle måder er ekspert i den moderne popkultur, der løbende refereres til gennem romanen.

Rækken af kommende Spielberg-film er således blevet udvidet med endnu en titel. Vi håber, at 'Ready Player One' står blandt de forreste projekter i køen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

Har læst Ready Player One bogen, den er så åndssvagt 80'er kult fed!!! Hvis det bliver gjort ambitiøst og hvis Spielberg kan finde tilbage til sine nostalgiske 80'er rødder så bliver det her fanme guld værd!

CINEMANDRUP

Alt hvad denne mand går i gang med har min opmærksomhed. Han er uden tvivl blandt mine yndlings instruktører. Lyder til at at blive en interessant skattejagt som jeg gerne vil med på.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

rene

Syntes på denne list at Munich er en af de dårligst film sammen med Amistad, og Tintin fandt jeg virkelig underholdne

4 timer siden
Frankuser/1079312
Frankuser/1079312

Sådan ødelægger man en vittighed:

6 timer siden
Kim
Kim

Hvis jeg ikke vidste bedre ville jeg tro, at det var en lille slet skjult hilsen til Colin Kaepernick...! ;-) hmmmm...

20 timer siden
Stephenuser/117126
Stephenuser/117126

Mon ikke at han nærmere refererer til de mutanter vi rent faktisk er løbet ind i (Scarlet witch og quicksilver), frem for at antage at der snakkes

22 timer siden
Daniel

Nu syntes jeg, at Fallen Kingdom var ret tam, og at slutningen var ret dårlig, for USA ville jo bare sende militæret ind, og gøre noget ved de unde

1 dag siden

Aktive debatter