Cookie- og Privatlivspolitik
Spielbergs nye skattejagt?

Spielbergs nye skattejagt?

Ready Player One filmatiseres

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Steven Spielbergs næste film, efter Bridge of Spies og 'The BFG', kan blive en filmatisering af den futuriske roman, 'Ready Player One'. Det skriver Deadline.

Bogen, som udkom i 2011, handler om Wade Watts, der tilbringer det meste af tiden i et virtuelt univers kaldet OASIS. Spillets skaber har ved sin død efterladt hele sin formue i universet, hvor millioner af spillere jagter skatten - inklusive kyniske skattejægere og nådeløse bagmænd.

Jagten på de såkaldte "Easter Eggs" er skrevet af Ernest Cline, der stod bag manuskriptet til Fanboys, og som på alle måder er ekspert i den moderne popkultur, der løbende refereres til gennem romanen.

Rækken af kommende Spielberg-film er således blevet udvidet med endnu en titel. Vi håber, at 'Ready Player One' står blandt de forreste projekter i køen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

Har læst Ready Player One bogen, den er så åndssvagt 80'er kult fed!!! Hvis det bliver gjort ambitiøst og hvis Spielberg kan finde tilbage til sine nostalgiske 80'er rødder så bliver det her fanme guld værd!

CINEMANDRUP

Alt hvad denne mand går i gang med har min opmærksomhed. Han er uden tvivl blandt mine yndlings instruktører. Lyder til at at blive en interessant skattejagt som jeg gerne vil med på.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

3 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

3 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

3 dage siden
Jacob

Udsættelse af endnu en storfilm, samt talrige produktioner sat på ubestemt pause.

4 dage siden
Rasmus/Musen

Film er fedest i biografen, sådan er det simpelthen bare!

6 dage siden

Aktive debatter