Cookie- og Privatlivspolitik
Spielberg skal instruere Jennifer Lawrence

Spielberg skal instruere Jennifer Lawrence

Krig og kærlighed

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Jennifer Lawrence skal spille hovedrollen i 'It's What I Do', der ifølge Deadline skal instrueres af selveste Steven Spielberg.

Dermed skal tidens absolut hotteste skuespillerinde, der allerede har David O Russells Joy og James Camerons 'The Dive' på vej, samarbejde med verdens måske bedste instruktør... ikke en dårlig cocktail.

Warner Bros. skal producere filmatiseringen af Lynsey Addarios biografi, 'It's What I Do: A Photographer's Life of Love and War', der skildrer livet som krigsfotograf ved verdens brændpunkter. Og som titlen afslører, vil filmen ikke kun indeholde krigsscener, men også en god del kærlighed. 

En kombination, der har fået folk som Darren Aronofsky, Weinstein-brødrene og Margot Robbie til at byde ind på rettighederne, før Warner vandt byderunden med Lawrence og Spielberg i baghånden.

Hvornår 'It's What I Do' skal produceres eller får premiere, vides endnu ikke.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikoline Naomi

Wauw, det kunne godt lyde til at være en fremtidig prisvinder! Spielberg er fabulous og Lawrence ligeså... Spænende! krig og kærlighed er altid til en lille pris eller to.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

28 minutter siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

8 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

9 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

18 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

18 timer siden

Aktive debatter