/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik
The Spectacular Spider-Man?

The Spectacular Spider-Man?

Ny trilogi på vej

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

'The Sinister Six' erstattes af 'The Spectacular Spider-Man', og filmen skal instrueres af Drew Goddard. Sådan lyder de seneste rygter om superheltens nærmeste fremtid i biografen.

Siden Marvel blev afsløret som ny producent af Spider-Man-film, har det set sort ud for afslutningen på Marc Webbs planlagte trilogi om netsvingeren med Andrew Garfield i hovedrollen, og nu får det sandsynligvis også konsekvenser for 'The Sinister Six'. Ifølge Latino Review er planen en helt ny trilogi under titlen 'The Spectacular Spider-Man'.

Drew Goddard (The Cabin in the Woods) skal eftersigende diskutere ideer med Avengers-producenten, Kevin Feige, og det virker sandsynligt, at 'The Sinister Six', det planlagte spin-off som Drew Goddard allerede arbejder på, bliver inkorporeret i den nye række af Spider-Man-film.

I sidste ende drejer det sig om at finde det rette format. Trods 758 og 709 mio. dollars på verdensplan til The Amazing Spider-Man og The Amazing Spider-Man 2 leder Hollywood stadig efter den optimale udnyttelse af superheltens enorme potentiale.

'The Spectacular Spider-Man', eller hvad titlen ender med at blive, forventes at få biografpremiere i 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Øv (og så måske ikke alligevel), havde lige glædet mig til at følge Peter Parker i 'The Amazing Spider-Man-serien', men det bliver vel ikke til noget længere. Men hvis bare Miles Morales overtager, så går det vel - ny hovedperson, nyt origin!

CINEMANDRUP

At Sinister Six bliver inkorporeret i Spiderman er skam helt fint med mig, men nu må dette reboot helvede snart få en ende inden at Spiderman karakteren er blevet rebootet til døde og nye folk konstant skal klemmes i den stramme dragt at vi har svært ved at kende vores alle sammens superhelt. Hvor mange gange skal vi have hans baggrundshistorie inden de tør give sig i kast med flere karakterer og endeligt levere en historie/film som selskaberne er stolte af.

Maria

Jeg er lidt irriteret over ikke at kunne få min trilogi.

Jeg elsker Spider-Man karakteren og tager ham i den form jeg kan få ham, men de er altså ved at ødelægge en af de mest ikoniske superhelte godt og grundigt med de pokkers reboots.

Så længe at The Spectacular Spider-Man er den samme Spider-Man som på en eller anden måde skal inkorporeres i Avengers universet. ;)

Kh The Amazing, Ultimate, Spectacular Maria. ;)

Noobcake

At marvel tager styringen og slutter den forfærdelige film med Andrew Garshit er nok det bedste der nogen sinde er sket for spiderman. Tvivler på det bliver så godt som de 2 første film, men det kan da ikke bliver dårliger end the amazing spiderman

Maria

Jeg kunne personligt godt lide begge The Amazing Spiderman film, selvom 1eren da var mere vellykket end 2eren og synes at Garfield var en god Peter Parker, selvom han havde alderen lidt imod sig. ;)

Fie

Jeg synes nu at Andrew Garfield var en rigtig god Spider Man, og selvom The Amazing Spiderman 2 ikke var lige så god som den første, havde jeg nu set frem til 3'eren :/

Jacob

Med næb og kløer forsøger Marvel Studios at give nyt liv til Spider-Man, men spørgsmålet er om de i deres ihærdighed efter, at tage afstand til de to tidligere forsøg skaber en helt de fleste ikke kan nikke genkendende til?

Simonuser/919343

Jeg er kæmpe fan af de andre film! Men det her, er det bedste der kunne ske for Spidey. Selvom det selvfølgelig er en skam, at The Amazing Spider-Man 3 aldrig bliver til noget. Glæder mig utrolig meget, til at se hvem den næste Spider-Man bliver, og så er det bare mega awesome, at vi endelig kommer til at se ham sammen med vores allesammens yndlings superhelte.
Jeg støtter det 100%

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Noobcake

det er hans double

3 dage siden
Nicolai

Vi har lige haft gang i et Spider-man marathon, hvor denne indgik, og det var super fedt at sidde og hygge sig under vores dyner til filmene.

5 dage siden
TheDayDreamer

Det her er uden sammenligning min allermest ventede film NOGENSINDE!

6 dage siden
John

Denne Marvel film distribueres af Sony, så den skulle gerne komme i de sædvanlige biografer :)

1 uge siden
bambiexplorer

... kun gå galt!

1 uge siden

Aktive debatter