Cookie- og Privatlivspolitik
Skammerens datter - Vandt du billetter til fanvisningen?

Skammerens datter - Vandt du billetter til fanvisningen?

Skal du møde forfatteren og skuespillerne?

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Vi har fundet de fem heldige vindere af fanvisningen på Skammerens datter.

Vinderne har fået direkte besked, og her er navnene:

Anne-Rosa Nobel
Sabrina Soto
Amalie Tage Stubberup
Johanne Eikehaug Adriansen
Trine Rasmussen

Stort tillykke til alle vinderne! 

____________________________________________________

Kalder alle fans af Skammerens datter!

Vi udlodder 5x2 billetter til et eksklusivt fan-event på den længe ventede danske fantasy-film den 13. marts kl. 16-19 hos Nordisk Film i Valby.

Visningen er den første officielle af slagsen og finder sted hele to uger før premieren.

Forfatteren Lene Kaaberbøl vil være tilstede sammen med Rebecca Emilie Sattrup og Petra Maria Scott, der spiller Dina og Rosa.

Deltagerne får snacks, og der vil være mulighed for at få autografer og tage billeder sammen med Kaaberbøl og skuespillerne.

Du deltager i konkurrencen ved at svare på følgende spørgsmål:
Hvad betyder Lene Kaaberbøls bogunivers for dig?

Svaret skal skrives forneden i kommentarfeltet senest onsdag den 11. marts. Vi trækker lod om vinderne, der får direkte besked tidligt torsdag den 12. marts.

Bemærk: præmien inkluderer ikke transport, så du skal have mulighed for at komme til Valby den 13. marts.


Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sabrina

Universet i Skammerens Datter er fantastisk, alle personerne er så utroligt dybe og hele serien er mega velskrevet! Har læst alle bøgerne flere gange, set begge musicals og ventet spændt på denne film lige siden den først blev annonceret!! Jeg har allerede deltaget i alle konkurrencer der har været om disse billetter, jeg vil så gerne ind og se den på fredag og møde Lene Kaaberbøl!

Who do you think ?

Der er minder om Skammerens Datter fra dengang hvor jeg var en 8 år, min mor mente den var 'åh så fantastisk' og at jeg bare skulle læse den.
Hvilket automatisk betød et nej fra min side, jeg læste de første tre kapitler og lage den fra mig, til min mors store skuffelse (Jeg ville bare hævne at hun tvang mig til at læse Den Uendelige Historie)
En gang her i sjette klasse, besluttede min lærer sig for at vi skulle læse den som klasse, hvilket jeg sukkede dybt over.
Men som vi kom igang med bogen, blev jeg mere og mere grebet af den.
Hvorefter jeg endte med at låne resten af serien, som den eneste i min klasse.

For mig betyder universet, at det var et jeg i første gang lod ligge, men kom tilbage til og fandt glæde i.
Nogle gange er det de universer der betyder mest.

Sabrina

Jeg er så forelsket i Lene Kaaberbøls magiske verdener. Skammerens Datter føltes så virkelig at jeg næsten selv blev en del af den, og den er blevet ved mig lige siden jeg var lille.

Johanne

Kjempefine bøker! Vi leser høyt fra dem om kvelden, jeg og mine to døtre. God historie, magisk, spennende - vi gleder oss stort til filmen kommer!

Astrid

Jeg blev præsenteret for Lene Kaaberbøls magiske univers, da jeg første gang læste Skammerens Datter som 8-9 årig, og jeg var solgt fra start. Lene Kaaberbøl formår at skabe et fantastisk univers som man lever sig ind gennem hendes skrivning. Serien om skammerens børn er en af mine favoritter blandt Lene Kaaberbøls værker, men dog har hendes andre universer, som det man møder i historien om Katriona Teresadatter og ej at forglemme W.I.T.C.H., også været helt fantastiske beskrevet. At vokse op med disse fantastiske bøger har givet en barndom fuld af fantasi og leg og troen på at mirakler kan ske. Jeg har taget mig selv i flere gange at "øve" mig på at lave skammerøjne eller mestre et af elementerne, samt sætte mig op på min hest som var jeg en ægte Bredinari. Den dag i dag finder jeg stadig en særlig ro over at sætte mig ned og læse skammerbøgerne endnu en gang. At lade mig drage ind i Dina Tonerres liv, besøge Birkene og Kensiklanen, og fuldstændig glemme min egen verden for en stund. Derfor ville det være en kæmpe oplevelse samt en stor ære at møde forfatteren bag bøgerne, der har fulgt mig i så mange år

Sofie

Og fordi jeg har tilmeldt mig 3 andre konkurrencer for at vinde^-^

Johanne

Adjektiv:

Ubeskrivelig
Fantastisk
Utrolig
Kjempe bra
Inspirerende
Lærerikt
Best
Magisk
Forunderlig
Detaljert
Gjennomført
Snodig
Modig

Substantiv:

En bok
En verden
En dør
Magi
Venner
Drømmer
Draker
Et Eventyr
En virkelighet
En åpning
En stund
En tanke
En følelse
En forståelse
Et vennskap
Et vindpust
Et hjem
En sang

Verb:

Å smile
Å le
Å gråte
Å forundre
Å tenke
Å føle
Å lytte
Å lese
Å være enig
Å synge
Å heie
Å fantasere
Å kjempe
Å håpe
Å tåle
Å beskymre
Å glede
Å juble

Johanne

Sabrina

Jeg er den største Skammerens Datter-fan! Jeg læste Skammerens Datter for første gang da jeg var 10 år gammel, og jeg forelskede mig i universet med det samme. Skammerens Datter, blandt få andre, har været en bogserie, der fik mig til at forelske mig i fantasy ungdomsbøger og historiske universer, og Lene Kaaberbøl har været en stor inspiration for mig og fået mig til at ville være forfatter. Jeg var inde og se begge musical-forestillinger, har købt soundtracket, og jeg har set frem til denne film lige siden jeg først hørte om den for over et år siden. Jeg ville elske at komme ind og se denne her film sammen med min storesøster, som elsker Skammerens Datter lige så meget som mig. Vi aftalte at se denne film på premieren, men desværre har ingen af os mulighed for det, så vores bedste chance for at opleve filmen sammen ville være denne her forpremiere, hvor vi oven i købet får lov til at møde forfatteren bag! Der er intet jeg hellere vil end at vinde denne konkurrence!

Jakob

Det giver mig et pusterum fra hverdagen at kunne slå op i "mit ekstra liv". Hendes bøger fører mig ind i en anden verden. Min søster nyder også rigtig godt af hendes forfatterskab, og nyder det faktisk endnu mere end mig. Jeg vil gerne give hende den oplevelse, da hun er samme alder som hovedpersonerne(samt skuespillerne).

Julie

Lene Kaaberbøl's univers, er min barndom Jeg har altid elsket bøgerne og har altid drømt om at jeg var Dina eller Rosa. De bøger er som sagt bare et super utroligt godt barndoms minde for både mig og min bror. Vi begge inde og se skammer maratonet og elskede det.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

17 timer siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

17 timer siden
Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

3 dage siden
Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

5 dage siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

5 dage siden

Aktive debatter