Cookie- og Privatlivspolitik
Leonardo som voldtægtsforbryder?

Leonardo som voldtægtsforbryder?

24 shades of DiCaprio

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Den erfarne skuespiller, Leonardo DiCaprio, skal producere, og måske også spille hovedrollen, i en film over bogen ’The Crowded Room’.

Filmens omdrejningspunkt bliver den sande historie om Billy Milligen, der argumenterede sig uskyldig i røveri- og tre gange voldtægtsanklager pga. personlighedsspaltning.

Hvis Leonardo selv vælger at spille hovedrollen, skal han således spille en person med hele 24 forskellige personligheder.

DiCaprio skulle eftersigende have været interesseret i projektet siden 1997, men nu lader det til, at filmen snart bliver til virkelighed.

Den næste film med Leo i hovedrollen bliver dog Alejandro G. Inarritus drama The Revenant, som får premiere den 21. januar 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Hele 24 forskellige personligheder lyder som oplægget til en komediefilm med manden med gummiansigtet, Jim Carrey.

Jeg er altid frisk på Dicaprios projekter og det må siges, at han får hovedet fuldt af figurer, hvis han påtager sig denne hovedrolle. En ny udvikling for ham at prøve. Krydser fingre for at dette bliver godt.

Martin

Oh. Først antog jeg filmen ville omhandle to personligheder hvor den "rigtige" Leo skulle overbevise en Juri om hans uskyld. 24 personligheder, derimod, tyder på en mere kaotisk film, hvor vi måske ikke lærer alle personligheder lige godt at kende?

Ligemeget, jeg er altid klar på hvad Leo gør som det næste.

Jonas

Har hørt historien om Billy Milligan, og det er en virkelig interessant sag. Håber at Leo kan tilføre den charme og give os et indblik i mandens psyke og personligheder.

Simon

Da jeg hørte om dette, håbede jeg at det blev et af de projekter han ikke selv spiller hovedrollen i.

Jeg er fan og ser frem til The Revenant. Men det er også en rolle, der både er udfordrende, men samtidig ikke er en "giv mig en Oscar!"-rolle. (Eksempler på den slags rolle er Eddie Redmayne i både Teorien om Alting og hans næste film Danish Girl) Dem tager Leo normalt sjælendt, hvilket jeg plejer at respektere ham for.

Desværre lyder denne her til at være netop sådan en rolle.

Katja

fortjener et like og en masse hjerter! <3 <3 <3

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

3 timer siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

5 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden

Aktive debatter