Cookie- og Privatlivspolitik
Leonardo som voldtægtsforbryder?

Leonardo som voldtægtsforbryder?

24 shades of DiCaprio

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Den erfarne skuespiller, Leonardo DiCaprio, skal producere, og måske også spille hovedrollen, i en film over bogen ’The Crowded Room’.

Filmens omdrejningspunkt bliver den sande historie om Billy Milligen, der argumenterede sig uskyldig i røveri- og tre gange voldtægtsanklager pga. personlighedsspaltning.

Hvis Leonardo selv vælger at spille hovedrollen, skal han således spille en person med hele 24 forskellige personligheder.

DiCaprio skulle eftersigende have været interesseret i projektet siden 1997, men nu lader det til, at filmen snart bliver til virkelighed.

Den næste film med Leo i hovedrollen bliver dog Alejandro G. Inarritus drama The Revenant, som får premiere den 21. januar 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Hele 24 forskellige personligheder lyder som oplægget til en komediefilm med manden med gummiansigtet, Jim Carrey.

Jeg er altid frisk på Dicaprios projekter og det må siges, at han får hovedet fuldt af figurer, hvis han påtager sig denne hovedrolle. En ny udvikling for ham at prøve. Krydser fingre for at dette bliver godt.

Martin

Oh. Først antog jeg filmen ville omhandle to personligheder hvor den "rigtige" Leo skulle overbevise en Juri om hans uskyld. 24 personligheder, derimod, tyder på en mere kaotisk film, hvor vi måske ikke lærer alle personligheder lige godt at kende?

Ligemeget, jeg er altid klar på hvad Leo gør som det næste.

Jonas

Har hørt historien om Billy Milligan, og det er en virkelig interessant sag. Håber at Leo kan tilføre den charme og give os et indblik i mandens psyke og personligheder.

Simon

Da jeg hørte om dette, håbede jeg at det blev et af de projekter han ikke selv spiller hovedrollen i.

Jeg er fan og ser frem til The Revenant. Men det er også en rolle, der både er udfordrende, men samtidig ikke er en "giv mig en Oscar!"-rolle. (Eksempler på den slags rolle er Eddie Redmayne i både Teorien om Alting og hans næste film Danish Girl) Dem tager Leo normalt sjælendt, hvilket jeg plejer at respektere ham for.

Desværre lyder denne her til at være netop sådan en rolle.

Katja*

fortjener et like og en masse hjerter! <3 <3 <3

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Der er ingen tvivl om at Harry Potter universet og film-fortsættelserne foregår i et fantastisk og magisk univers. Men her hører ligheden også op.

22 timer siden
P.user/231967
P.user/231967

Hvor er filmen om madame Curie, med titlen: "Radioactive" blevet af. Den er overhovedet ikke med i listen.

1 dag siden
Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

5 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

5 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

5 dage siden

Aktive debatter