Cookie- og Privatlivspolitik
Joseph Gordon-Levitt og Fragglerne

Joseph Gordon-Levitt og Fragglerne

Danse dagen lang

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Jim Hensons børnedukkeserie 'Fragglerne' skal filmatiseres, og Joseph Gordon-Levitt skal producere og spille med i filmen.

Hermed har projektet, der har været lang tid undervejs, fået et ekstra boost, og publikum er kommet et skridt tættere på et gensyn med fragglerne, gorgerne og doozerne.

- De allerførste tv-figurer jeg elskede, var Hensons kreationer, først i 'Sesame Street' og siden i 'Fraggle Rock'. Jim Hensons karakterer får dig til at grine og synge. Jeg er aldrig stoppet med at elske hans arbejde, udtaler Joseph Gordon-Levitt til Variety.

Hvordan skuespilleren passer ind i fragglernes verden, eller om fragglerne bevæger sig ud blandt menneskene, vil tiden vise.

Der er dog stadig lange udsigter til en biografpremiere. Inden da kan du se Joseph Gordon-Levitt i The Walk og som Edward Snowden i Oliver Stones kommende film om den berømte whistleblower.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

Jeg har altid været fraggle-fan frem for Muppits-fan, som fik sin spillefilm først. Glæder mig sgu til at se hvad de gør med denne film. Har stadig box-settet med fragglerne på dvd ;-)

Nu taler de om at fragglerne kommer ud fra fraggle-verdenen og involverer sig med menneskerne. Dette har jeg ikke noget imod, men jeg håber da også at Gorkerne (navnligt Junior Gork!) får sig et ordentlig come-back! :-( De må ikke gå tabt, for de er en stor del af Fraggle-serien. De SKAL sgu være der!

Thomas

Danse dagen lang
bekymre sig en anden gang
syng så godt du kan
her i fraggleland.

Jacob

Mange gamle børneserier har fået et ansigtsløft, og spørgsmålet er bare om den her vil skille sig ud fra mængden.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

2 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

2 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

3 dage siden
Jacob

Udsættelse af endnu en storfilm, samt talrige produktioner sat på ubestemt pause.

4 dage siden
Rasmus/Musen

Film er fedest i biografen, sådan er det simpelthen bare!

5 dage siden

Aktive debatter