Cookie- og Privatlivspolitik
Joseph Gordon-Levitt og Fragglerne

Joseph Gordon-Levitt og Fragglerne

Danse dagen lang

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Jim Hensons børnedukkeserie 'Fragglerne' skal filmatiseres, og Joseph Gordon-Levitt skal producere og spille med i filmen.

Hermed har projektet, der har været lang tid undervejs, fået et ekstra boost, og publikum er kommet et skridt tættere på et gensyn med fragglerne, gorgerne og doozerne.

- De allerførste tv-figurer jeg elskede, var Hensons kreationer, først i 'Sesame Street' og siden i 'Fraggle Rock'. Jim Hensons karakterer får dig til at grine og synge. Jeg er aldrig stoppet med at elske hans arbejde, udtaler Joseph Gordon-Levitt til Variety.

Hvordan skuespilleren passer ind i fragglernes verden, eller om fragglerne bevæger sig ud blandt menneskene, vil tiden vise.

Der er dog stadig lange udsigter til en biografpremiere. Inden da kan du se Joseph Gordon-Levitt i The Walk og som Edward Snowden i Oliver Stones kommende film om den berømte whistleblower.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

Jeg har altid været fraggle-fan frem for Muppits-fan, som fik sin spillefilm først. Glæder mig sgu til at se hvad de gør med denne film. Har stadig box-settet med fragglerne på dvd ;-)

Nu taler de om at fragglerne kommer ud fra fraggle-verdenen og involverer sig med menneskerne. Dette har jeg ikke noget imod, men jeg håber da også at Gorkerne (navnligt Junior Gork!) får sig et ordentlig come-back! :-( De må ikke gå tabt, for de er en stor del af Fraggle-serien. De SKAL sgu være der!

Thomas

Danse dagen lang
bekymre sig en anden gang
syng så godt du kan
her i fraggleland.

Jacob

Mange gamle børneserier har fået et ansigtsløft, og spørgsmålet er bare om den her vil skille sig ud fra mængden.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Yasmin

De er virkelig kommet langt med deep fakes. Man kan seriøst ikke se det er fake!

3 timer siden
Kenneth

Meet Joe Black er efter min mening hans bedste film

11 timer siden
Henrik Plauborg

Jeg glæder mig super meget til at se filmen margrete den 1 biografen i marts 2021.Håber der er merchandice til filmen.

1 dag siden
Never too many movies

Fin opsummering af Tobias Lindholm. Men det er vel også værd lige at nævne, at manden står bag Krigen, som jo er en Oscarnomineret film.

1 dag siden
Morten V. K. Pedersen

Er helt enig med dig Daniel, der er virklig mange gode afsnit! Vi burde lave en afstemning af hvilken sæson der er den bedste .

2 dage siden

Aktive debatter