Cookie- og Privatlivspolitik
Frost 2 officielt bekræftet

Frost 2 officielt bekræftet

Lad det ske igen

Stem op!
111
Stem ned!
0
(reset)

Disney har endelig offentliggjort, at 'Frost 2' er på vej, og udviklingen af filmen er allerede undervejs hos Walt Disney Animation Studios.

Indtil videre er der dog ikke meget andet at afsløre, end at Frost-producer Peter Del Vecho og instruktørerne Chris Buck og Jennifer Lee vender tilbage for at lave efterfølgeren.

- Vi nød virkelig at lave 'Frozen Fever' og at være tilbage i den verden med de karakterer. Jennifer Lee og Chris Buck har fundet på en fantastisk ide til en efterfølger, I kommer til at høre meget mere om det, og vi tager jer tilbage til Arendelle. Vi er virkelig begejstrede, udtalte John Lasseter på vegne af The Walt Disney Company.

Kortfilmen Frozen Fever bliver vist i biograferne før Disneys film Eventyret om Askepot, som netop har fået premiere i Danmark. 

'Frost 2' har endnu ingen premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Joan

Jeg vil glæde mig til der kommer en frost 2 hvornår kommer den så i bio så man kan se den

Maria

Jeg synes man skal passe på med 2'ere på historier som sagtens kan stå for sig selv alene. Ikke at jeg ikke gerne vil have en 2'er, for det vil jeg godt, men fordi at plottet til Frozen var lidt tyndt mange steder, skal de godt nok oppe sig - ellers ender vi netop med en ny Løvernes Konge 2 eller lignende.

Selvom jeg dog personligt godt kunne lide både Jafar vender tilbage og Den lille Havfrue 2, men det har nok meget med min alder på de tidspunkter hvor filmene udkom på DVD at gøre. ;)

LHL2500user/12233

... Den eneste overraskelse er vel at Disney nu er hoppet med på bølgen...
Hvorfor kan de ikke bare lade en god film, være en god film, uden at lave en trilogi ud af den? For I tror da ikke de stopper efter een efterfølger vel?

tikiiuser/837610

Endnu en skøn omgang Frost, til dem den er beregnet til - børnene og ja især pigerne :-)

Vi glæder os i hvert fald - mig og min på 8 år.

Yrsa Skouuser/11842

Mit barnebarn på 6 år er fuldstændig og totalt forelsket i alt der har med FROST at gøre. Jeg har nu set filmen sammen med hende et utal gange og kan godt forstå at den"fanger".

Så nu ser vi med spænding frem imod at se den næste.....tor på at den bliver god !!!

Patrick

Jeg kunne da godt lide Frozen, men jeg har ikke noget behov for en efterfølger og da slet ikke når man ser på Disney's succes med efterfølgere som ikke ligefrem er imponerende.
Og så har jeg også svært ved at se hvad den skulle handle om.

Anna Cæcilie

Ja, hvorfor ikke? Men den har bare at være GOD!

Wotsher

Helt enig en af de bedre Disney film længe.

CINEMANDRUP

Det var vel uundgåeligt, at der ville komme mere Frozen, når nu den vandt indpas hos så mange folk. Jeg tilhører nok en af dem, som ikke fandt den voldsomt god. En sang: Let it go, som efterhånden er øredøvende irriterende at høre. Istedet for som Wayne påpeger, at falde i fælden med efterfølgere og kopier, så savner jeg noget nyt. Nu bliver Frozen malket for hver en klejne.

Sabrina

Ikke mere Frozen. Den første var ikke engang så god. Lav nye film, Disney.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Jeg er allerede helt vild med konceptet omkring, at man kan komme ind i andre folks drømme og ændre om på dem. Godt nok er dette ikke Pixar...

20 timer siden
Rasmus/Musen

Ghostbusters er så meget tilbage igen. Jeg vil simpelthen bare ud og fange mig en helt masse spøgelser i biografen nu.

23 timer siden
Rasmus/Musen

Det skal nok blive en fed prisuddeling 2020!
;-)

23 timer siden
Felix

Ja, den er baseret på et superhelteunivers der hedder Batman, men man ser absolut ingen superkræfter eller superhelte-action i Joker.

1 dag siden
Alexander

Udover en film der foregår for længe siden i en galakse langt, langt borte - så er denne hér så absolut på "Skal-Se"-listen :-)

1 dag siden

Aktive debatter