Cookie- og Privatlivspolitik
Første billede af Lex Luthor

Første billede af Lex Luthor

Jesse Eisenberg som superskurk

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Endelig kommer det første kig på Jesse Eisenberg som Supermans ærkenemesis Lex Luthor.

Entertainment Weekly kunne afsløre billedet, der i bund og grund blot viser den unge skuespiller uden hår. Dertil hører selvfølgelig et særligt udspekuleret blik...

Spørgsmålet er så, om Eisenbergs superskurk kan leve op til Gene Hackmans legendariske præstationer i de første par Superman-film. Lad os høre hvad I siger til Eisenbergs look?

Jesse Eisenberg som Lex Luthor
Batman V Superman: Dawn of Justice får dansk premiere den 24. marts 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Hagerup88

Tror ikke helt på det bliver godt desværre ;)

Alex

Det kan sq godt være Eisenberg kan "pull it off"
Ville dog personligt helst have set Michael Rosenbaum der spillede Lex i Smallville serien, synes selv at han uden tvivl er den bedste Luthor!

Maria

Åh ja Rosenbaum var en god Lex - jeg blev dog ofte træt af ham og Lionels uendelige "hvem trumfer hvem med fine ord" samtaler. ;)

Jeff

I hope he's good! I don't think Eisenberg has the biggest acting range, but he's decent. I'm more worried that Synder doesn't know what he's doing (see MoS) and there are going to be too many heroes (a-la Spider-Mans villans) in what was supposed to be a 2nd Superman movie, which is now a JL launch.

Wayne

I de fleste roller Jesse Eisenberg har spillet, er han tættest på det man kan kalde en anti-helt. Altså ikke en som er parat til at gå ind i et slagsmål - og som jeg husker Lex Luthor så benytter han sig af alle tænkelige videnskabelige metoder for at få ram på Superman, men en kujon synes jeg ikke han fremstilles som.

En god film, som handler om det gode og det onde afhænger især af om der er en overbevisende skurk, og det kan jeg godt være i tvivl om at vi får med Jesse Eisenberg - snarere en komisk figur som gemmer sig bag sit isenkram.

Gene Hackman er nok tættest på at ramme Lex, stadigvæk.

Stine Teglgaard

https://imgflip.com/memegenerator/Batman-Slapping-Robin

følg dette link og se det klassiske billede af Batman der giver Robin en lussing!

Jeg er udemærket godt klar over, hvem der er ærkenemesis til hvem.... men mine fingre gled på tasterne, og det har jeg selvfølgelig rettet!

MVH Stine
kino.dk

Maria

Jeg tror at Jessie Eisenberg bliver en fænomenal Lex Luther! Han har allerede erfaring med at spille en multimillionær og en person blottet for følelser overfor andre mennesker, så mon ikke han kan finde ud af at tackle rollen som Supermans værste, menneskelige fjende?

Julius

Jeg synes, Jesse Eisenberg er en fin skuespiller, jeg ved bare ikke, om han er den rigtige mand til denne rolle. Hørte i en periode stærke rygter om, at Bryan Cranston skulle have været Lex Luthor, og det havde jeg været meget begejstret for. Regner ikke med at se filmen oven på den ekstremt skuffende Man of Steel. Lex Luthor er for øvrigt Supermans nemesis og ikke Batmans. ;)

Jacob

Jeg synes næsten det ligner, at Eisenbergs hoved er lidt mere aflangt end det er i virkeligheden. Om man bevidst har lavet en form for optisk illusion, eller han været en tur igennem PhotoShop, ved jeg ikke, men det giver ham på en måde en mere tegneserie-agtig fremtoning. Han spillede virkelig usympatisk i 'The Social Network', hvilket sikkert er derfor han blevet castet. Jeg er virkelig spændt på om han kan overraske, og få os til at tro på at han er SUPERMANS nemesis ;-)

Annemarieuser/58924

øøhh... Lex Luther og Batman? Altså...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Man kan kun føre det nuværende universe, med de samme skuespillere videre troværdigt - hvis Bond fortsat er død.

3 timer siden
Peter

Jeg skal helt klart ind og se Ternet Ninja 2 når jeg får tid.

3 dage siden
Rasmus/Musen

Fede facts om Venom der, mand!

4 dage siden
Stefan

''flere skud praler af på brystet af ham.''

4 dage siden
Mark

Nicolas Cage har kun været med i gode film :-) Nicolas Cage laver kun verdensklasse præstationer :-). jeg er ganske enkelt vild med Mr.

5 dage siden