Cookie- og Privatlivspolitik
Channing Tatum som Ghostbuster?

Channing Tatum som Ghostbuster?

Sony har planer om en mega-franchise

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

[banner_here]Foruden Paul Feigs kvinde-version af 'Ghostbusters', er der rygter om en helt ny Ghostbusters-franchise - endnu engang med mænd i hovedrollerne.

Ifølge Collider skal den næste film instrueres af Joe og Anthony Russo (Captain America: The Winter Soldier), med manuskript af Drew Pearce (Iron Man 3).

Channing Tatum står til at skulle producere og måske også spille en af hovedrollerne i filmen over for sin gode ven Chris Pratt.

Det kunne umiddelbart lyde som en actionfyldt modsætning til Paul Feigs, men der er åbenbart tale om en komedie i samme stil, inden for samme univers, så karaktererne kan interagere og samarbejde i en fælles film ala Marvels The Avengers.

Indtil videre er der planer om fire film i alt. Den første med Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon og Leslie Jones, den anden med Tatum/Pratt, og den tredje med dem alle i samme film. Film nummer fire bliver formodentlig en prequel.

Hvordan Chris Pratt, hvis han siger ja til Ghostbusters og Indiana Jones, vil jonglere hele fem franchises på samme tid (Guardians of the Galaxy, Jurassic World, The Lego Movie), vil tiden vise.

Taditionen tro plejer der at være fire spøgelsesjægere - hvem skal mon spille de to sidste? 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Carstenuser/930417

Bare...nej

Jacob

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at Sony ønsker en ny franchise de selv er herre over, men at bringe G.I. Joe manden ind i det er endnu mere dumt end kvindelige Ghost Busters :-(

CINEMANDRUP

Vel talt Jacob. Netop som den første film med nyt hold lige har sunket sig ind i bevidstheden, rammer bomben Channing Tatum og skal forsøge, at give os en troværdig Ghostbuster karakter. Et eller andet er gået helt galt i den casting session.

Jacob

... at skuespiller ikke er en beskyttet titel i USA ;-)

Rasmus/Musen

Det lyder godt nok som noget nyt. Jeg håber virkelig på, at de kan få en god historie ud af det. Ghostbusters blev da vel egentlig meget populært i sin tid, men at sådan nogle skuespillere som Channing Tatum og Chris Pratt er med i samme serie, det lyder jo næsten helt... Måske lidt Science fiction agtigt, på en måde.

Jeg glæder mig da til at se det, men mon ikke det bliver senere ude i fremtiden. Altså om imellem 2-4 år, i det mindste.

CINEMANDRUP

Channing Tatum som Ghostbuster lyder som en tidlig aprilsnar. Hvis der er en person jeg absolut ikke så i en ghostbuster uniform, så er Tatum på en af de pladser. Blasfemi af stor stil. Hvis vi derimod kan fange Channing Tatum i en spøgelsesfælde ville dagen være reddet:-)

Chris Pratt kunne jeg bedre se i sådan en rolle, men han er efterhånden en mand der skal agere i mange franchises og spørgsmålet er om han har munden for fuld til at levere troværdige karakterer i så mange seriefilm.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

johnny

It chapter 2 bliver den første rigtige gyser jeg kommer til at se i biffen. syntes den første film var så fed, og traileren her skuffer ikke.

2 timer siden
keld leunhagenuser/426617
keld leunhagenuser/426617

Nu bliver jeg snart træt. Skal alt laves om?

6 timer siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

Meget interessant, den skal ses ja!!!

6 timer siden
Jacob

Jeg er spændt på hvordan Edward Furlong vil være som den nu voksne John Connor, for ham i Rise of the Machines var en værre tudeprins.

23 timer siden
VIPER

James Cameron - Linda Hamilton - Arnold Schwarzenegger & Edward Furlong + R-rated = Hell yearh!

1 dag siden

Aktive debatter