Channing Tatum som Ghostbuster?

Sony har planer om en mega-franchise
Billede

[banner_here]Foruden Paul Feigs kvinde-version af 'Ghostbusters', er der rygter om en helt ny Ghostbusters-franchise - endnu engang med mænd i hovedrollerne.

Ifølge Collider skal den næste film instrueres af Joe og Anthony Russo (Captain America: The Winter Soldier), med manuskript af Drew Pearce (Iron Man 3).

Channing Tatum står til at skulle producere og måske også spille en af hovedrollerne i filmen over for sin gode ven Chris Pratt.

Det kunne umiddelbart lyde som en actionfyldt modsætning til Paul Feigs, men der er åbenbart tale om en komedie i samme stil, inden for samme univers, så karaktererne kan interagere og samarbejde i en fælles film ala Marvels The Avengers.

Indtil videre er der planer om fire film i alt. Den første med Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon og Leslie Jones, den anden med Tatum/Pratt, og den tredje med dem alle i samme film. Film nummer fire bliver formodentlig en prequel.

Hvordan Chris Pratt, hvis han siger ja til Ghostbusters og Indiana Jones, vil jonglere hele fem franchises på samme tid (Guardians of the Galaxy, Jurassic World, The Lego Movie), vil tiden vise.

Taditionen tro plejer der at være fire spøgelsesjægere - hvem skal mon spille de to sidste?