Cookie- og Privatlivspolitik
16 kommende genindspilninger

16 kommende genindspilninger

Guide til fremtidige remakes og reboots

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Reboots, remakes, nye indspilninger af allerede filmatiserede bøger, spil, teaterstykker og andre værker.

Kært barn har mange navne, og i anledning af premieren på Eventyret om Askepot har vi kigget nærmere på 16 kommende genindspilninger.

Klik på en titel for læse mere.

Far from the Madding Crowd

Far from the Madding Crowd
Thomas Hardys roman blev allerede filmatiseret i 1967, men nu står danske Thomas Vinterberg bag en ny version med Carey Mulligan som en kvinde, der må vælge mellem tre meget forskellige bejlere. Forvent et victoriansk kærlighedsdrama i den ærkebritiske tradition.
Se traileren

Mad Max: Fury Road
Vi er ikke helt sikre på, om det er en fortsættelse, et remake eller en reboot af Mel Gibsons ikoniske fremtids-trilogi, men visse ting er sikre: Tom Hardy afløser Gibson, George Miller instruerer endnu engang.
Se traileren

The Transporter Legacy
Briten Ed Skerin overtager sin landsmand, Jason Stathams, populære rolle som Frank Martin i en ny actionfilm, der genstarter serien. Manden bag Brick Mansions instruerer.

Terminator: Genisys
Ligesom 'Mad Max: Fury Road' er det lidt usikkert, om der er tale om en genindspilning eller en sequel, men traileren peger i retning af et reboot i stil med Star Trek, hvor tidsrejserne får filmen til at fungere som både efterfølger og genstart. Arnold er tilbage, mens Jason Clarke, Emilia Clarke og Jai Courtney er nye ansigter i sci-fi-franchisen.
Se traileren

Annie
Familie-musicalen fra 1982 får et moderne makeover med nuttede Quvenzhané Wallis (Hushpuppy) i hovedrollen som en forældreløs pige, der ændrer en karriereorienteret mands liv. Jamie Foxx, Cameron Diaz og Rose Byrne er at finde blandt birollerne.
Se traileren

Pan
Historien om drengen, der aldrig bliver voksen, er bedst kendt fra Disneys tegnefilm fra 1953. Senere gav Spielberg fortællingen nyt liv i Hook, og nu står Hugh Jackman øverst på rollelisten i en prequel, der går bag eventyret fra Ønskeøen.
Se traileren

Poltergeist

Poltergeist
Gyseren, der i 1982 skræmte livet af biografpublikummet, bliver genindspillet med Sam Raimi (Evil Dead) som producer. Sam Rockwell og Rosemarie DeWitt er blandt filmens skuespillere, der skal tackle spøgelser i det uhyggelige hus.
Se traileren

Fantastic Four
Der var ikke den store begejstring for den første filmatisering af Marvels superheltegruppe fra 2005, så det er naturligt at gå i en lidt mørkere retning og erstatte det oprindelige hold med langt yngre og mindre glatte skuespillere.
Se traileren

Hitman: Agent 47
Det danske computerspil om lejemorderen med stregkoden i nakken fik en uværdig filmatisering i 2007. Nu står en ny version klar i manegen, og denne gang skal Rupert Friend (The Young Victoria) spille titelkarakteren.
Se traileren

Victor Frankenstein
Mary Shelleys gotiske horror-roman er blevet filmatiseret adskillige gange, men i modsætning til tidligere fokuserer nyeste eksempel hverken på skaberen eller monstret, men derimod på Victor Frankensteins medhjælper, Igor, som spilles af selveste Daniel Radcliffe.

MacBeth
Michael Fassbender er nyeste skuespiller til at påtage sig Shakespeares tragiske rolle, der tidligere har været udfyldt af Toshiro Mifune, Orson Welles og Jon Finch. Som hans magtbegærlige hustru ses Marion Cotillard, der lige nu er Oscar-nomineret for sin hovedrollepræstation i To dage, en nat.

Point Break
For det første er originalen fra 1991 i dén grad et produkt af sin tid. For det andet havde den to af datidens hotteste skuespillere, Keanu Reeves og Patrick Swayze, i hovedrollerne. Det bliver spændende at se, om dette overraskende remake kan levere varen.

Junglebogen

Junglebogen
Den første af to filmatiseringer af Kiplings klassiske historie om drengen Mowgli, der vokser op i junglen blandt bjørne, pantere og aber. Disney producerer filmen, der sandsynligvis bliver en familievenlig genindspilning af deres klassiske tegnefilm, og den nye film er instrueret af manden bag Iron Man.

Tarzan
Svenske Alexander Skarsgård står klar til at svinge i lianer og råbe ”Åiåiåiåiå”, når han følger i Johnny Weissmuller, Christopher Lambert og de adskillige andre Tarzan-skuespilleres fodspor.

Pete's Dragon
Disneys tegnefilm, 'Peter & dragen Elliott' fra 1977, er ikke blandt selskabets mest kendte, men får nu en genindspilning som realfilm. Karl Urban, Bryce Dallas Howard, Robert Redford og Wes Bentley er nogle af skuespillerne i eventyrfilmen.

Jungle Book: Origins
Andy Serkis, som er kendt for "at være inde i" Gollum, Caesar, King Kong og Captain Haddock, debuterer som instruktør af den anden Kipling-filmatisering på to år, som forventes at blive mørkere og tættere på bogen end Disney-udgaven. Filmen har Benedict Cumberbatch, Christian Bale, Cate Blanchett og Serkis selv på den imponerende rolleliste.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
LHL2500user/12233

Der er bare ingen originalitet tilbage i Hollywood (eller branchen generelt). Re-makes, re-boots, sequels og prequels.
De jamre over piratkopiering, og kopiere i et væk hele produktioner. Nye omgivelser, nye skuespillere, samme historie.
Solgte 1'eren godt? Så laver vi en 2'er 3'er og 4'er, og så lige en forhistorie eller to.
Hollywood remakes af ikke-amerikanske film er mere sørgelige end de tysk-eftersynkroniserede versioner. Amerikanere GIDER ikke læse undertekster, og så må re-make møllen igang.

Desvære bliver folk ved med at købe billetter, så det bliver nok ikke bedre foreløbigt.

D.

Jeg vil give dig ret mht. remakes af ikke-amerikanske film. Jeg har aldrig set en remake, som var bedre end originalen. Især hvad danske film angår (Nattevagten/Nightwatch, Brødre/Brothers) bliver de amerikanske remakes til nogle tandløse, tamme, intetsigende versioner af stærke, uforglemmelige, stemningsfulde danske film.
Men mht. remakes af gamle amerikanske film er det anderledes: tit er historien god, men man gider ikke altid se en film fra 70'erne, med uklar billedside, langsom rytme, skuespillere, der nu er rigtig gamle eller døde. Det er da meget fedt at se en moderne udgave af historien med skuespillere, som er populære nu. Det er så ikke alle, der er lige vellykkede, men nogle af dem bliver ret gode.
Og så glæder jeg mig rigtig meget til at se de nye Star Wars film :)

Jacob

... se et par stykker, men det bliver vist bare en "de kom, så dem, glemte dem" oplevelse ...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

7 timer siden
Christian

Kæft, det kører godt for Mads drengen, ham skal vi sgu være stolte af!

8 timer siden
Bukselak

Ej vel... så hellere en ostemad.

22 timer siden
Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

2 dage siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

2 dage siden