Cookie- og Privatlivspolitik

14 nye film blandt verdens bedste

Fra Interstellar til Jagten

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Siden 2013 er 14 nye titler blevet tilføjet IMDbs topliste over de 250 bedste film nogensinde. Du kan se de "nye" film i galleriet herover. 

Listen er en organisk størrelse, der ændrer sig alt efter brugernes stemmer, og en film skal have over 25.000 stemmer for at komme med på listen, der tilføjet.

Husk også at du selv kan påvirke kino.dk’s top 100 liste, der pt. hverken indeholder The Wolf of Wall Street, Gone GirlRush, 12 Years a Slave, The Grand Budapest Hotel eller Prisoners.

Fortjener disse film æren at være blandt de bedste?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
johnny

den mangler Tim Burtons Batman,den mangler Spider-man, og jeg fatter ikke at Jurassic Park er så langt nede på listen.

Wayne

Det må være skuffende for Nolan, at Interstellar ikke er endt højere oppe. Men han må stille sig tilfreds med at The Dark Knight stadig er hans bedste film, fuldt fortjent på 4. pladsen. Men det er imponerende at han har hele 7 film med på listen, det vidner om et uhørt højt niveau.

Flot at Jagten ligger som nr. 120, og det giver stof til eftertanke at Hævnen ikke engang er med på listen.

Flere af filmene vil sandsynligvis langsomt falde længere ned ad listen, og til sidst ryge helt ud igen efterhånden som de mister aktuallitet - som for eksempel Prisoners og Kingsmen.

Den eneste anke jeg har mod listen som helhed, er et par Indiske film som Inderne vist selv har stemt ind - men det er jo en del af demokratiet ved at stemme.

Nicolai

IMDb's top 250 film er vurderet ud fra bestemte brugere "As voted by regular IMDb users", så det er ikke hvem som helst der kan påvirke listen. Derfor tvivler jeg på, at inderne selv har stemt deres indiske film ind på listen. Så vidt jeg ved, vil IMDb dog ikke ud med, hvad der skal til for at være en "regular IMDb user".

Wayne

Du kan selv bedømme det. F.eks Lagaan: Once Upon a Time in India nr. 213 på listen. Top 1000 stemmerne giver den 5,8 og IMDbs folk giver den 7.

Det er sikkert en fin film, men næsten 40.000 stemmer udenfor USA (Indien?) giver den 8,3 - og kun godt 5.000 fra USA (heraf sikkert en del Indiske indvandrere) giver den 7,7.

Andet eksempel er; Munna Bhai M.B.B.S. som er nr. 148 på listen.

22.000 udenfor USA har stemt (Indien?) - og kun 2.000 amerikanere.

Top 1000 stemmer giver 4,7. Den er næppe det helt store mesterværk.

moyna

Prisoners er god, men ikke super original. Er lidt ked af at Nightcrawler er blevet så ignoreret af filmverdenen, synes det er en a de mest tankevækkende film der kom ud sidste år, med en endnu bedre optræden fra Jake Gyllenhall. Ville helt klart hellere ha haft den på listen :)

Wayne

Men med 7,9 i rating til Nightcrawler og 8,0 til Prisoners - så får du muligvis dit ønske opfyldt, med tiden....

Prisoners startede godt, men endte mere som et afsnit af Strengt Fortroligt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

4 timer siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

5 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden

Aktive debatter