Cookie- og Privatlivspolitik
Oscar 2015 - Hvem håber du vinder?

Oscar 2015 - Hvem håber du vinder?

Stem på dine favoritter!

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Det er blevet tid til den årlige Oscar-afstemning, hvor vi beder jer stemme med hjertet og ikke fornuften.

Modsat vores store Oscar-konkurrence, hvor du skal forudse vinderne, skal I her fortælle os, hvem I HÅBER løber af sted med priserne den 22. februar. 

Er du til Boyhood eller Birdman? Eddie Redmayne eller Michael Keaton? Big Hero 6 eller Sådan træner du din drage 2?

Lad os se, hvad I går og tænker.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Martin

Film: Stemte Whiplash. Birdman må også gerne vinde.
Instruktør: Stemte Alejandro. Wes Anderson må også gerne vinde.
Mandlige hovedrolle: Michael Keaton.
Kvindelige hovedrolle: Her er der ingen konkurrence, Rosamund Pike.
Mandlige birolle: J.K. Simmons.
Kvindelige birolle: Emma Stone, kunne godt se det gode i, at Keira Knightley vandt den.
Manus over andet forlæg: Whiplash.
Originale manus: Birdman
Animationsfilm: Are you satisfied with your care?
Originale filmmusik: Interstellar.
Cinematografi: The Grand Budapest Hotel. Birdman må også gerne vinde den.
Visuelle effekter: DOTPOTA
Bedste originale sang: Everything is Awesome

Når jeg kigger på mine egne stemmer kan jeg godt se ensformigheden. Jeg syntes ’The Imitation Game’, ’The Theory of Everything’, og ISÆR ’The Grand Budapest Hotel’ var fantastiske film. Landet ligger bare således at jeg helt subjektivt synes både ’Whiplash’ og ’Birdman’ er blandt de bedste film jeg nogensinde har set – og skal hyldes derefter. // Stemmer ikke på udenlandsk eller dukomentarer da jeg ikke har set alle de nominerede.

jan

Bedste film: Min Top 3 er.
American Sniper, The Imitation Game, Whiplash, men tror Boyhood og HÅBER mest på The Imitation Game.
Bedste instruktør: Min Top 3 er.
Richard Linklater, Bennett Miller, Morten Tyldum, men HÅBER mest på Richard Linklater.
Bedste mandlige hovedrolle: Min Top 3 er.
Benedict Cumberbatch, Bradley Cooper, Steve Carell, men HÅBER mest på Benedict Cumberbatch.
Bedste kvindelige hovedrolle: Min Top 3 er.
Reese Witherspoon, Rosamund Pike, Felicity Jones, men HÅBER mest på Rosamund Pike.
Bedste mandlige birolle: Min Top 3 er alle 5, da de er næsten lige gode og er stor fan af 3 ud af 5, men HÅBER rigtig meget på JA Robert Duvall.
Bedste visuelle effekter: Min Top 3 er.
Abernes planet: Revolutionen, Guardians of the Galaxy, X-Men: Days of Future Past, men HÅBER mest på JA Abernes planet: Revolutionen.

jan KAuser/347337

svært rigtig mange gode film mm

Maggie Smith

Jeg har valgt i alle kategorier. Jeg var dybt imponeret over Benedicts optræden, som var så rystende og på højt niveau. Så han fortjener klart for bedste mandlige hovedrolle.

Bedste kvindelige hovedrolle fortjener Rosamund Pike. Jeg har igen lige set Gone Girl, og jeg så den 2 gange i biografen, og her til aften er jeg stadig vildt imponeret over bemærkede flere gange, hvor god en skuespiller hun var, og hun leverer fuldstændig for vildt som en psykopat.

Keira Knightley fortjener for bedste kvindelige birolle, hvor er hun dog også god. Hun er stadig fantastisk, og hold kæft hvor kan man ikke andet end at elske hende!

Robert Duvall - ja ikke Edward Norton, eller andre gode bud. Robert er så fremragende i The Judge, og det er nok hans sidste store optræden. Jeg erkender, at går han hen og gør det uventede og vinder en oscar så mange år efter, at han vandt sin første - så kan jeg ikke udelukke tårer. Det er mit største håb omkring Oscar 2015!

Eva

Jeg vælger at stemme på "The Grand Budapest Hotel", af de 2 grunde af den indeholder nogle af mine favorit skuespillere og at jeg ikke har set de andre film som er nomineret.
Hvad der angår bedste kvindelige skuespillere, elsker jeg både Keira Knightley og Emma Stone, så jeg vælger dem begge og håber en af dem vinder :)

finn12user/462061

Selvom det er begyndt at gå mere og mere op for mig hvor latterlige Akademiet er, så kan jeg nu ikke lade være med at glæde mig til Oscar-showet og har selvfølgelig nogle forhåbninger.

BEDSTE FILM: I mine øjne skal 'Whiplash' vinde. En af de bedste film jeg har set længe og efter min smag 2014's bedste film. Tror dog desværre ikke den har en chance og er lidt bange for at 'Boyhood' vinder, selvom dens opmærksomhed mest kommer fra konceptet. Please lad 'Birdman' vinde hvis det endelig er!
BEDSTE INSTRUKTØR: Hvis Richard Linklater ikke vinder er der noget galt.. Selvom jeg ikke er den store fan af 'Boyhood' så SKAL Linklater vinde da han som instruktør har præsteret noget vanvittigt!
BEDSTE MANDELIGE HOVEDROLLE: Jake Gyllenhaal! Nej vent! Han er ikke nomineret!? Hvad fuck sker der!? Bedste skuespiller præstation i 2014 og han er ikke engang nomineret!? Oh well.. Gi' den til Keaton! Også fortjent, men..
BEDSTE KVINDELIGE HOVEDROLLE: Rosamund Pike skal vinde for sit skuespil i 'Gone Girl'! Er dog begyndt at blive bange for at hun ikke får den, men krydser fingre!
BEDSTE MANDELIGE BIROLLE: J.K. Simmons! Manden fik mig til at føle en form for angst i en time og tre kvarter. 'Nuff said!
BEDSTE KVINDELIGE BIROLLE: Synes Patricia Arquette skal vinde. Hun gjorde det godt i 'Boyhood' og er bedre end nogle af de andre nominerede.
BEDSTE MANUSKRIPT OVER ANDET FORLÆG: 'Whiplash'! Elsker filmen og føler det er den film der har det stærkeste og bedste manuskript. Har dog ikke fået det læst endnu.
BEDSTE ORIGINALE MANUSKRIPT: 'Nightcrawler' har eftersigende årets bedste manuskript. Har ikke læst det, men er ikke i tvivl. Hvis den ikke får Oscaren skal ingen ha' den!
BEDSTE IKKE-ENGELSKSPROGEDE FILM: Aner det ikke.. Har stemt på 'Ida', men det er kun fordi Danmark blev nævnt i dens sammenhæng under Golden Globes. Har ikke ser nogle af filmene, men skal have set den og 'Leviathan', da det eftersigende er de bedste.
BEDSTE ANIMATIONSFILM: 'The LEGO Movie'!! Alt andet er hul i hovedet! Fuck Akademiet og alle dets medlemmer! Skam jer!! Ingen animationsfilm er bedre end den og den eneste der måske har en brøkdel af en chance er 'Big Hero 6'.
BEDSTE ORIGINALE FILMMUSIK: 'Interstellar' har efter min mening årets bedste soundtrack. Helt igennem fantastisk! Dog føler jeg at Atticus Ross og Trent Reznor blev glemt i den her kategori, men 'Interstellar' er stadig bedst.
BEDSTE FOTOGRAFERING: 'Birdman' grundet onetake. Dog synes jeg at 'Interstellar' er den flotteste film i 2014, men 'Birdman' vinder blandt de andre nominerede og fortjener det.
BEDSTE VISUELLE EFFEKTER: 'Interstellar'!! Siger lidt sig selv..
BEDSTE KLIPNING: 'Whiplash'! Bedste redigering jeg har set i lang tid. Stramt og ikke ét overflydende sekundt! Og så den slutning.. HOLY FUCK!!
BEDSTE ORIGINALE SANG: 'Everything is Awesome' bør vinde, grundet at filmen blev snydt. Har ikke hørt nogle af de andre sange og der er sikekrt nogle der er bedre, men 'Everything is Awesome' skal vinde bare fordi filmen ikke fik chancen!
BEDSTE DOKUMENTARFILM: 'CitizenFour'. Har ikke set nogle af dokumentarfilmene, men har stemt på 'CitizenFour' da det er den jeg har hørt mest om.

Den her post blev en del længere end jeg forventede, men hvad fanden. Nu er nogle af mine tanke om uddelingen da på skrift!

Julius

Bedste film: Birdman, en film, som jeg synes bør vinde alt, den kan komme i nærheden af. Wauw! Elskede den film.

Bedste instruktør: Alejandro Gonzalez Inarritu, fordi... Birdman!

Bedste mandlige hovedrolle: Michael Keaton, fordi han var eminent i Birdman.

Bedste kvindelige hovedrolle: Rosamund Pike, som var skræmmende dygtig i Gone Girl.

Bedste mandlige birolle: J.K. Simmons, som også var skræmmende, ja, i virkeligheden bare skræmmende i Whiplash.

Bedste kvindelige birolle: Emma Stone, som nærmest stjal billedet, hver gang hun var med. Suverænt hendes bedste rolle.

Bedste adapterede manuskript: Whiplash, selvom Imitation Game også var fint skrevet.

Bedste originale manuskript: The Grand Budapest Hotel eller Birdman, to exceptionelt skrevne film.

Bedste ikke-engelsk sprogede film: Ida, har ikke set nogle af de andre.

Bedste animationsfilm: Håber på Big Hero 6, men regner med at How to Train Your Dragon 2 vinder.

Bedste originale filmmusik: Hans Zimmer for Interstellar. Jeg er på ingen måde fan af Zimmer, da jeg normalt mener hans øredøvende jungletrommer hører til et vist sted, men hans orgelmusik passede perfekt til Interstellar.

Visuelle effekter: Interstellar, ingen diskussion. Utroligt smuk film.

Klipning: Whiplash, som kobler lyd og billede sammen på en helt unik måde.

Fotografering: The Grand Budapest Hotel.

Jeg håber virkelig, Akademiet vil værdsætte Birdman for den unikke film, den var, men det er jeg sgu bange for, de ikke vil. Akademiet er gladest for det genkendelige, desværre, og det anderledes hører ikke til hos dem. En lille gnist i mig tror dog stadig på Birdman som aftenens store vinder.

Pil

Bedste film: The Grand Budapest Hotel
Bedste instruktør: Wes Anderson
Bedste mandlige hovedrolle: Eddie Redmayne
Bedste kvindelige hovedrolle: Rosamund Pike
Bedste mandlige birolle: JK Simmons
Bedste kvindelige birolle: Patricia Arquette
Bedste adapterede manuskript: Whiplash eller Inherent Vice
Bedste originale manuskript: The Grand Budapest Hotel
Bedste ikke-engelsk sprogede film: Ida
Bedste animationsfilm: Fortællingen om Princesse Kaguya
Bedste originale filmmusik: Alexandre Desplat - The Grand Budapest Hotel
Visuelle effekter: Interstellar
Klipning: Whiplash
De to lyd kategorier: Whiplash
Production design, fotografering, makeup/hår og kostumer: The Grand Budapest Hotel
Doku og kortfilm: dunno

Så.. Jeg håber Wes rydder bordet. Elsker hans univers og hans fantastiske fantasi, jeg er også selv dybt afhængig og tiltrukket af sære væsner og skæve eksistenser. Selvom Boyhood og Linklater nok tager de store priser. Tror dog at Wes får bedste manuskript. Han fik Baftaen. Så den er forhåbentlig hans. Jeg er 90% sikker på, at Julianne, Eddie, JK og Patricia tager skuespilspriserne. Og det håber jeg også på. Jeg synes dog Rosamund giver den bedste præstation. The Grand Budapest får også for mig alle de visuelle priser, som production design, fotografering, kostumer, etc, fordi den er så vidunderlig smuk at se på. Visuelle effekter skal gå til Interstellar, fordi den er ude af denne verden, rent teknisk (pun intended). Klipning og lyd skal klart gå til Whiplash, det er mesterligt arbejde.
Jeg må dog sige, at jeg ikke forstår al den hype med The Imitation Game. Benedict er fantastisk, absolut. Én af mine absolut yndlingsskuespillere. Og han er eminent i Sherlock, Parade's End, August Osage County, Atonement, Stuart: A Life Backwards, Tinker Taylor Soldier Spy, Star Trek, 12 Years A Slave og klart et af højdepunkterne fra Hobbit trilogien. Men TIG synes jeg er blevet overvurderet en anelse, den lever meget godt på hans ekstreme, og meget velfortjente succes. Men.. Ja.

Jeg håber aftenen forløber, som Bafta gjorde i søndags. Så vil jeg være tilfreds.

Heidi

Jeg må jo helt klart erkende, at TIG er min altoverskyggende favorit, men lige når det kommer til instruktør, så hepper jeg altså på Wes Anderson for The Grand Budapest Hotel, for den er SÅ genialt instrueret!

Jeg ved godt det bliver Eddie Redmayne eller Michael Keaton der vinder bedste mandlige hovedrolle, men dammit hvor jeg hepper på Benedict, han har SÅ fortjent at vinde.

Kent

Så du udelukker simpelthen helt Bradley Cooper helt??

Efter min mening ligger Bennedict og Bradley temlig tæt i det race, har dog ikke set nogle af de andre så dem kan jeg ikke udtale mig om.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ulrikuser/890765
Ulrikuser/890765

The Dark Knight er jo ikke en særlig god film, den er rimelig liniær, benytter billige storytelling greb såsom uforklarlige plot skurken lavede bag

7 timer siden
Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

1 dag siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

2 dage siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

2 dage siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

2 uger siden

Aktive debatter