Cookie- og Privatlivspolitik
Johnny Depp og Tom Hardy aflyses

Johnny Depp og Tom Hardy aflyses

Mortdecai og Child 44 kommer ikke i de danske biografer

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

To stjernespækkede film, thrilleren Child 44 og komedien Mortdecai, kommer ikke i danske biografer, som det oprindeligt var planlagt.

'Mortdecai', der har Johnny Depp, Ewan McGregor og Gwyneth Paltrow på rollelisten, aflyses formentlig pga. en skuffende amerikansk åbningsweekend. Filmen, der har kostet 60 mio. dollars at producere, åbnede på en ottende plads med kun 1,5 mio. dollars i indtjening. 

[banner_here]Seriemorderfilmen 'Child 44' med Tom Hardy, Gary Oldman og Nikolaj Lie Kaas mangler endnu at få premiere, men har været længe undervejs... så længe, at en aflysning lå i kortene.

Det er endnu uvist, hvornår de to film udkommer på DVD og Blu-ray.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Larsuser/444906

Hvorfor får Child 44 ikke premiere?
Bogen var afsindigt god og rollebesætningen fejler da ikke noget??
Øv.

bambiexplorer

... for nogle uger siden og jeg synes faktisk ikke at den var så ringe endda. Pjattet, meget pjattet, men absolut ikke uden kvaliteter synes jeg!

Jacob

Det er nu så åbenlys at Johnny Depp praktisk talt kun kan hive billetter hjem som Kaptajn Sparrow, og selvom jeg også var villig til at se 'Child 44', så kan jeg godt forstå distributørerne ikke vil satse på en film få har hørt om.

Julius

Jeg er virkelig ved at få nok af Johnny Depp, så det overrasker mig ikke, at han er del af endnu et biografflop, for *wow*, hvor så Mortdecai forfærdelig ud. Januar er endnu en gang kendetegnet for Hollywoods affaldsmåned, hvor de udgiver film, som de så som værende flop. Johnny Depp, din svindler. Jeg kan ikke huske at have set ham i en god film siden 2003's Pirates of the Caribbean, hvor han jo var fantastisk. Han er nu degraderet til at blive klædt ud som idiot, hver gang Tim Burton får en ny idé, og det er så altødelæggende for Depps karriere at det ikke er til at bære. Og det lader jo ikke til at stoppe, da der er endnu en Pirates-film på vej, for jo, den fjerde var jo bare så fantastisk. Og jo da. Transcendence! Fantastisk! Lav nu bare en almindelig film, Depp!

GandalfTWuser/660077

Du er da gået glip af et par gode film eller tre med Johnny Depp hvis du ikke har set ham i noget godt siden 2003.

Prøv f.eks. Finding Neverland fra 2004, fantastisk film.
Eller hvad med Public Enemies fra 2009. Ikke lige så god som Finding Neverland, men bestemt ikke dårlig. Men i hvert fald forholdsvist almindelige film.
Da du ikke bryder dig om når han er klædt for meget ud vil jeg undlade at anbefale Alice i Eventyrland og Charlie & Chokoladefabrikken, selvom det heller ikke er dårlige film. Men du er vist ikke stor fan af Tim Burton.
Imaginarium of Doctor Parnassus er nu heller ikke dårlig, men jeg tænker også at det er lidt for spraglet univers til dig. :-)

Lars

Nogle år siden jeg så den, men husker at jeg syntes den var ret cool på sin egen måde :)

Simon

Som du siger, var Mortdecai smidt i Januar, fordi alle vidste at den var en katastrofe.
Child 44 var derimod meget mere lovende. Den har først amerikansk premiere i april, så ingen anmeldere har set den endnu, men den havde en meget interessant præmis og cast.

Julius

Ja, det med Child 44 var en skam, må jeg sige. Jeg har ikke hørt utroligt meget om den, men med det cast og præmis, som du selv siger, lød den mildest talt interessant. Men det er da godt, de film, der faktisk prøver noget nyt ikke bliver prioriteret for højt af distributørerne, som i stedet kan garantere os en masse andre kvalitetsfilm som Step Up All In, Divergent-filmene, Now You See Me 2, og... Nå, nej...

Heidi

Det overrasker mig overhovedet ikke, når jeg ser hvem der er den danske distributør!

Camillauser/138272

Jeg ville da gerne vide hvorfor de dropper Child 44.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

1 dag siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

1 dag siden
Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

2 dage siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

1 uge siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden

Aktive debatter