Cookie- og Privatlivspolitik
Her er hovedrollen til det første Star Wars-spin-off

Her er hovedrollen til det første Star Wars-spin-off

Kraften er stærk hos Felicity Jones

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

For en uges tid siden kunne vi fortælle, at tre unge kvinder var på tale til det kommende Star Wars-spin-off. Nu er Felicity Jones officielt den udvalgte.

The Hollywood Reporter bekræfter i dag, at den 31-årige brite skal spille den kvindelige hovedrolle i Gareth Edwards' (Godzilla) bidrag til den populære rumsaga.

Felicity Jones skal spille hovedrollen i det første Star Wars-spin-off

Jones er længe blevet spået et stort gennembrud, hvilket nu ser ud til at være en realitet. Snart er hun aktuel i Stephen Hawking-filmen Teorien om alting, der har medført en Oscar-nominering, og i fremtiden kan vi bl.a. se hende i Dan Brown-filmatiseringen Inferno overfor Tom Hanks.

[banner_here]Ifølge rygter skal det første spin-off handle om Boba Fett, en ung Han Solo og karakteren Sabine Wren fra animationsserien 'Star Wars Rebels'... men det er selvfølgelig blot rygter!

Det første Star Wars-spin-off forventes at få dansk premiere den 16. december 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

Helgeuser/291055

da master Obi-Wan Kenobi fra Star Wars Episode III snakke med yoda siger yoda at han blevet kontakte af Qui-Gon Jinn obi wan tidligere mester og hvordan han kunne kontaktes vi af kraften. lidt af det tror jeg og at det ham som spået profitigen om ham der vil skabe fred

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Nikolaj

Glæder mig nok mest til den nye Star Wars trilogi.

Men den her ser jeg helt bestemt også frem til.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Patrick

Jeg ville foretrække noget nyt. Hverken Boba eller Han har jeg ikke et behov for at se og Boba så vi jo en del til i The Clone Wars.
Så hellere se en Seven Samurai inspireret Jedi film som der har været nævnt.

Eller på den ene eller anden måde få svar på hvad der skete med Ahsoka Tano efter Disneys dumme beslutning om at afslutte noget af det bedste Star Wars vi havde set i årevis.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Wayne

Det er lavet adskillige gange på tv, i animation - samt i spil og bøger.

Men det er første gang man vælger at lave det som en film, med rigtige skuespillere.

At følge Han Solo, kan blive ret spændende. Der er lavet masser af materiale som kan omsættes til film - fra tiden før Star Wars IV. Jeg håber at fokus kommer til at ligge på ham, og ikke Boba Fett.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Jacob

Det er på tide at tænke lidt ud af boksen, og jeg tror at det at drage paralleller imellem det udvidede univers og til de kommende film, både de tre spin-offs samt den nye trilogi, er en blindgyde. LucasFilm forholder sig vel kun til de nuværende seks spillefilm plus de to animerede tv-serier. Vi kan vel ikke andet end forvente dugfrisk materiale.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Jacob

Med det store køb af LucasFilm er det indlysende at tre nye film ikke er nok, og det bliver rigtig interessant at se hvad de her spin-offs vil byde på. Ved ikke om jeg er spændt eller en smule nervøs ved tanken om, at nye skuespillere skal gentage f.eks. Carrie Fisher eller Harrison Fords roller som unge - det virker til at være FOR tung en arv at løfte. Håber nok at dygtige Felicity Jones får en ny karakter hun kan gøre til sin egen.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Jeg synes det lader til, at alle danske såkaldte STOR-film er baseret på krig.. why?

2 timer siden
TheDayDreamer

Der var nogle som klagede over at man ikke fik Tom Hardy at se i fuldt outfit som Venom i den første trailer, men det kunne jeg godt lide - for den

2 timer siden
Jeff

I don't want him to, as he's one of my favourite characters in the MCU, but he's the one most likely to sacrafice himself to try and stop Thanos.

8 timer siden
Jacob

Jeg er hellere ikke ligefrem imponeret over historien, man får indtryk af noget middelmådigt, men ser alligevel frem til at Venom og Carnage kommer

10 timer siden
rene

så skal vi alle op af sofaen,denne film skal vises i biografen.

12 timer siden

Aktive debatter