Cookie- og Privatlivspolitik
Her er den nye Nightcrawler

Her er den nye Nightcrawler

- i X-Men: Apocalypse

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Kodi Smit-McPhee skal spille Nightcrawler i den kommende X-Men: Apocalypse. Det afslører instruktøren Bryan Singer via Instagram.

I X-Men 2 blev karakteren med det civile navn Kurt Wagner spillet af Alan Cumming. Mutanten ligner en blå djævel og er ud over sine akrobatiske evner i stand til at teleportere fra et sted til et andet. Med sin stærke tro på Gud og pinte sjæl er den tyske mutant en af de mest interessante karakterer i X-Men-universet.

Kodi Smit-McPhee blev kendt for den dystre fremtidsfilm The Road med Viggo Mortensen, men har også roller i Let Me In og Abernes planet: Revolutionen.

Ud over at Smit-McPhee skal portrættere Nightcrawler i en yngre version, ved vi ikke, hvor stor eller hvilken rolle karakteren kommer til at spille i den kommende films plot. Men én ting er sikkert, med fire blå mutanter (Apocalypse, Mystique, Beast og førnævnte) kunne filmen meget vel have heddet "X-Men: Blue Team".

Ud over nyheden om den nye Nightcrawler delte Bryan Singer i går et koncept-billede fra filmen via Instagram, der viser Apocalypse (Oscar Isaac) i et sikkert storslået øjeblik.

X-Men: Apocalypse © Bryan Singer

X-Men: Apocalypse får premiere den 19. maj 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Martin

Jeg har absolut ingen mening om Kodi Smit-McPhee. Har kun lige set ham i DOTPOTA. Men jeg synes altid det er spændende når relativt ukendte skuespillere ender i en superhelte-film.

Jeg er helt klar på at se Nightcrawler igen. Den måde de lavede hans effekter i X2 var fantastiske.

Lad os bare håbe at han ikke får samme behandling som Quicksilver i DOFP, som i, at han lige får sit "moment" og så efterlader publikum.

Fie

Det bliver fedt at se Nightcrawler igen, han var min yndlings i de "gamle" X-Men film :)

Rizzo

Han var også min ynglings, jeg var så skuffet over at han ikke var med i 3'eren

Fie

Især fordi 2'eren slet ikke lagde op til at han ikke var med, jeg blev ved med at vente på at han dukkede op i "The Last Stand" :/

Jacob

Jeg synes Bryan Singer udnyttede Nightcrawler glimrende i 'X-Men 2', og efter succesen med 'Days of Future Past', så bliver det spændende at se Kurt Wagners oprindelse.

Stine

behøver man ikke at blive en interessant figur i X-Men filmene. Se bare, hvordan de trak alle tænderne ud af Rouge, gjorde den stærkeste og mest seje mutant til en lille usikker pige, som egentlig bare var en parentes i filmen. Fair nok at beskrive hendes usikkerhed i forhold til andre mennesker, men hvor blev alle ms. Marvels kræfter af?

johnny

Sony Pictures har ikke rettigheder til ms Marvel så hendes kræfter kunne de ikke give hende, og det ville nok også blive en al for lang forklaring, hvis de skulle have hendes skurke baggrund med. men hun bider da også lidt fra sig i film 2 da Magneto driller hende.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.