Cookie- og Privatlivspolitik
"En super fed rutsjebanetur!"

"En super fed rutsjebanetur!"

#kinotur på Inherent Vice

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

I dag har en af tidens mest interessante filmskabere, Paul Thomas Andersons, nye film 'Inherent Vice' premiere. Vi kunne dog allerede i mandags tilbyde 20 udvalgte kino-brugere at se filmen til gengæld for en anmeldelse.

Du kan her se et udsnit af anmeldelserne, mens du på filmens profil kan læse de fulde anmeldelser.

Freja (5 stjerner)
”Fuld af visuelle gags, fantastisk skuespil, lækkert production design og masser af L.A.-stemning. Det er ikke min yndlings PTA-film, da jeg synes, den har lidt for meget stil og lidt for lidt hjerte. Men det er en super fed rutsjebanetur.”

Anna (5 stjerner)
”Historien lader sig ikke helt let genfortælle, men det gør heller ikke så meget, for filmen vil først og fremmest underholde, hvilket den i dén grad gør.”

Crulie (6 stjerner)
”Jeg bukker under. ’Inherent Vice’ ER skide fed!”

Jeff (5 stjerner)
”I thoroughly enjoyed it! It’s a fun movie that keeps you on your toes, a number of times I thought one or two of the plots were coming to an end, only for there to be a twist and turn things on their head.”

Daniel (5 stjerner)
”Alt i alt en utrolig underholdende film med en god kombination af krimi, sort humor og ikke mindst fantastisk skuespil! Til alle jer der godt kan lide The Big Lebowski, Paul Thomas Andersons film eller bare har lyst til at prøve at se noget nyt: Se den!”

Freja (4 stjerner)
”’Inherent Vice’ tegner et flot billede af 70erne, med alle de farver den kan trække, og er til dig der bl.a. kan lide bizar humor, krimi, komedie, stoneren Joaquin Phoenix, "skæve" karakterer, Paul Thomas Anderson-film og kan sidde i en biograf i 148 minutter.”

Herman (4 stjerner)
”’Inherent Vice’ er en syret krimifilm, i samme stil som ’The Big Lebowski’. Godt skuespil, god humor, men måske et lidt langtrukket plot. Men jeg følte mig da underholdt.”


Rosa (5 stjerner)
”Jeg vil klart anbefale filmen, hvis man er træt af typiske Hollywood-film, har brug for et godt grin og generelt er til ’The Big Lebowski’. Dog vil jeg sige, at filmen er lidt lang, men tiden er i hvert fald brugt godt.”

Ina (4 stjerner)
”Det er ikke en film, jeg ville anbefale for alle og enhver, men hvis du er til 70er-krimifilm, film der minder om 'The Big Lebowski' og 'The Long Goodbye', er det her måske en film for dig!”

Dennis (4 stjerner)
”Det er en oplevelse, man burde give sig selv, alene fordi formularen i moderne film er blevet så homogen, og fordi man her har chancen for at se noget "nyt".”

Peter (4 stjerner)
”Generelt synes jeg dog, den er lidt for sløv, kunne godt have været en time kortere efter min smag, men fred nu være med det. Hvis du er et til en halvsyret og semiskæg krimikomedie, så er den lige i øjet!”

Martine (5 stjerner)
”Der er en del at tænke over, når man har set denne her film, hvilket kun er rigtig positivt for mig. Fortælle-tempoet er langsomt (måske lidt for langsomt til tider), karaktererne udfylder deres roller fantastisk, og jeg er lidt vild med film noir-stilen og 1970er miljøet, som er støvet, gult og hemmelighedsfuldt.”

Nanna Sophie (3 stjerner)
”Selvom filmen ikke er noget for mig, er humoren og skuespillet rigtig godt, og det trækker op.”

Maria (3 stjerner)
”Jeg synes ikke den er dårlig, men heller ikke vildt god. Skuespillerne kan dog deres kram, og der er en masse skæve, sjove scener iblandt, som gør filmen et kig værd.”

Inherent Vice er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camillauser/138272

Han er forfatteren til romanen, som filmen bygger på. Og han er ikke blevet fotograferet i mange år. Han skulle efter sigende have en lille cameo i filmen.

Jeg er helt vil med hans roman Vinland, og jeg har Inherent Vice liggende.

Stine

at Kino.dk´s brugere er så glade for filmen. Filmen er ellers efterhånden mest kendt for at være den film, flest mennesker skrider under, når de er i biografen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel

Nu syntes jeg, at Fallen Kingdom var ret tam, og at slutningen var ret dårlig, for USA ville jo bare sende militæret ind, og gøre noget ved de unde

5 timer siden
Wayne

"de sidste 10 års middelmådige rom-coms"
Er det ikke snarere 20 år?

Men hun gør det godt i en alder af 50 år

6 timer siden
Antaeus

Spielberg har lavet en hel række gode og også fremragende film, men for mit vedkommende var jeg kun underholdt i mesterværksklassen af de helt gaml

20 timer siden
Jimmy

Efter et årti næsten, med remakes er Disney ENDELIG klar med noget NYT!!! HURRAAA... Det lover godt, bare fra de få billeder der er af Raya..

1 dag siden
Thomas

Enig i at Jurassic Park er en fremragende film til 6 stjerner.
Både det visuelle, historien og skuespillerne fungerer her.

1 dag siden

Aktive debatter