Cookie- og Privatlivspolitik
Eik Skaløe er Shooting Star

Eik Skaløe er Shooting Star

Debutanten Joachim Fjelstrup udnævnes til stjerneskud

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

BERLIN. Hvert år bliver en gruppe af unge europæiske talenter udnævnt til at være Shooting Stars på Berlinalen. I år var en af de 10 stjerneskud danske Joachim Fjelstrup, der spiller Eik Skaløe i Steppeulven, hvilket også er baggrunden for hans udnævnelse.

- Jeg har snakket meget, siger Fjelstrup til kino.dk.

Grunden skal findes i selve konceptet omkring Shooting Star.

I forbindelse med udnævnelsen bliver der nemlig gjort et forsøg på at booste de unge talenters karrierer bl.a. ved at arrangere møder med casting-agenter og lave muligheder for at networke med filmskabere.

En proces, som Fjeldstrup beskriver som en slags hyggelig speed-dating. Derudover har der også været en masse arrangementer om aftenen.

- Jeg har haft nogle lidt skyldige branderter. Man skal ud til en fest og lave en ’appearence’, og så ender det bare med at være virkeligt sjovt.

Joachim Fjeldstrup har med den biografiske rolle som sangeren og digteren Eik Skaløe fået sin spillefilmsdebut. Instruktøren er erfarne Ole Christian Madsen (Flammen & Citronen), og den unge skuespiller har kun rosende at sige om Madsen:

- Han er fantastisk!

Efter 'Steppeulven' kommer vi til at se den danske Shooting Star i Anden Verdenskrigs-dramaet 9. april, der får biografpremiere den 12. marts, men det bliver helt sikkert ikke den sidste:

- Jeg vil så gerne lave flere film. Jeg synes, det er skide-sjovt.

Udover Joachim Fjelstrup er islandske Hera Hilmar og britiske Maisie Williams også blandt de udvalgte Shooting Stars.

Hera Hilmar © Vittorio Zunino Calotto

Hera Hilmar, der snart er biografaktuel i Danmark med filmen De små ting, fortæller kino.dk:

- Indtil videre har alt været skemalagt for os. Vi har sovet omkring fire timer hver nat. Jeg har mødt en masse søde mennesker, og gruppen af unge skuespillere er fantastisk. Der er god kemi mellem os alle.

Maisie Williams © Vittorio Zunino Calotto

Den 17-årige Maisie Williams, der nok er mest kendt for tv-serien 'Game of Thrones', er blevet udnævnt til Shooting Star på baggrund af både serien og filmene 'The Falling' og 'Gold'. Hun havde aldrig været i Berlin før, men planlægger helt sikkert at vende tilbage igen snart. Den unge skuespillerinde går en lys fremtid i møde:

- Jeg har fået så mange fantastiske muligheder ind til videre, og jeg har ikke planer om at sige nej til de tilbud, jeg får. Jeg vil gerne lave så meget, og forskelligt, som muligt.

Williams er også på rollelisten til filmen 'The Devil and the Deep Blue Sea' med Jason Sudeikis i hovedrollen. Filmen er i præproduktion og har endnu ikke en premieredato.

Steppeulven får dansk premiere den 19. februar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

2 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

2 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

2 dage siden
Jacob

Udsættelse af endnu en storfilm, samt talrige produktioner sat på ubestemt pause.

4 dage siden
Rasmus/Musen

Film er fedest i biografen, sådan er det simpelthen bare!

5 dage siden

Aktive debatter