Cookie- og Privatlivspolitik
Bedste film i 2014: Interstellar

Bedste film i 2014: Interstellar

Brugerne har stemt!

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Vi nominerede i starten af året 50 anmelderroste og/eller kommercielt succesfulde film og bad jer stemme på den film, der fortjente titlen som årets bedste.

7.000 stemmer er nu i hus, og vi kan nu afsløre jeres 10 favoritfilm fra 2014.

Den klare vinder blev Christopher Nolans Interstellar med hele 21 % af stemmerne. Ikke dårligt for et modigt og på mange måder modent science fiction-epos.

Resultatet stemmer godt overens med redaktionens egen Top 10 liste, der også havde 'Interstellar' højt placeret og derudover overlapper med fem titler.

Lad os høre hvad du tænker om den endelige liste!

Brugernes top 10 over film med biografpremiere i 2014:

1. Interstellar (21%)
2. The Wolf of Wall Street (13%)
3. Hobbitten: Femhæreslaget (8%)
4. 22 Jump Street (7%)
5. Guardians of the Galaxy (6%)
6. 12 Years a Slave (5%)
7. En flænge i himlen (4%)
8. The Hunger Games: Mockingjay - del 1 (4%)
9. Boyhood (3%)
10. Fasandræberne (3%)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Number 9

... ikke hos mig i hvert fald.
Man kunne jo også sige, at der er 21%, der har Interstellar som vinder, men at der er hele 79%, der IKKE mener, at det er årets film.
Personligt er jeg blandt det store flertal, der ikke har stemt på Interstellar, der af uransagelige årsager hurtigt blev en hyped film, måske pga Nolan-fans? Jeg så en film, der havde pæne effekter men desværre med en middelmådig historie. Se gerne mit længere indspark under anmeldelser af filmen for en uddybning.
Det ser dog heldigvis allerede nu ud til, at 2015 bliver et langt bedre filmår end 2014, hvor der sandt at sige var lidt langt imellem snapsene.

Martin

Man er i hvert fald aldrig i tvivl, om det er en liste der tager udgangspunkt i popularitet, eller anmeldernes meninger.

Den ligner i hvert fald ikke min top 10, men det er jo egentlig det fede ved film-universet.

Gone Girl var min nr. 1, men jeg er faktisk glad for at Interstellar ligger øverst - den har fået en del ris og had, og jeg kunne godt lide den.

Kim

...er det jo, at alle har forskellig smag for film, selv når man tror det modsatte. For nyligt snakkede jeg med min bedste ven, som jeg normalt deler filmsmag med, om filmen Guardians of the Galaxy, forventende at han ville være vild med den lige som jeg, men blev mega overrasket over at høre, at han faktisk synes den var ringe...! Der kan man bare se...!

Jeg er enig i Interstellar. Ikke fordi det var den jeg stemte på (men det gjorde jeg), men fordi det VAR den bedste film jeg så i biografen i 2014 ! Fremragende film, og en film jeg har store forventninger til, når der skal uddeles Oscars !

Anders

Jeg tror lige, jeg er blevet hevet ind i en alternativ verden.

Sten

men en 5. plads til min årets film, er ganske fint.

Og at jeg så lige fik den i går i den ultra fede steelbook, gør ingenting dårligere :)

Bjerg

Sikke forfærdelig en list det blev til... Interstellar er nummer et, overvurderet, plothuls-fyldt rumspetakel. .. Hobbitten 3 er nummer tre, den værste Middle Earth film og den grimmeste og mest uinteressante at se og høre på... og En flænge i himlen landede da også lige på listen, som om det ikke var slemt nok i forvejen. FØJ.

Larsuser/479816

Hej Bjerg,

Det kan du ikke mene om Interstellar... største rum-epos siden Rumrejsen 2001. Mand-maskine dilemmaer, relativitetbegrebet for første gang adresseret på film, og fedt skuespil!

/Lars

Number 9

Hej Lars
Når du nu er så glad for relativitetsbegrebet, siger jeg bare pøj pøj næste gang du flyver ind i et sort hul. Kommer du uventet i problemer, kan du jo evt. bruge den universelle naturkraft "kærlighed". Hold dig dog (for himlens skyld) væk fra bogreoler, der tilsyneladende udgør en større fysisk hindring end en kollapset kæmpestjerne.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ulrikuser/890765
Ulrikuser/890765

The Dark Knight er jo ikke en særlig god film, den er rimelig liniær, benytter billige storytelling greb såsom uforklarlige plot skurken lavede bag

7 timer siden
Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

1 dag siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

2 dage siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

2 dage siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

2 uger siden

Aktive debatter