Cookie- og Privatlivspolitik
5 nye Super Bowl-trailers

5 nye Super Bowl-trailers

Fast & Furious 7, Jurassic World, Inside Out, Fifty Shades of Grey og Pitch Perfect 2

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Årets amerikanske sportsbegivenhed er med tiden også blevet årets mest eftertragtede tidspunkt at lancere en ny trailer.

Vi snakker selvfølgelig om Super Bowl, der i nat kunne afsløre fem smagsprøver på kommende storfilm.

Værsgo og nyd de nye spots for Fast & Furious 7, Jurassic World, Inderst inde, Fifty Shades of Grey og Pitch Perfect 2.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Furious 7 er et absolut must for mig og det føles alt sammen bekendt når man er bekendt med serien og bare ved at det er gedigen underholdning for adrenalinjunkierne. Filmen SKAL ses ikke mindst fordi jeg ved at jeg vil blive underholdt fra start til slut men også for at mindes Paul Walkers sidste Fast & Furious film.

Jurrasic World så lovende godt ud i sin første trailer. Dette tv spot gør at mine forventninger til et nyt dino eventyr af de store, daler en smule nu hvor Chriss Pratt bruger sine Jedi Mind tricks på velociraptorer og har dem i sin hule hånd. Den ting i filmen vil jeg allerede nu stå lidt på hælene over.

Rasmus/Musen

Nej, fordi disse Super-bowl teasers virkelig havde noget at byde på. Altså jeg er nu ikke den store elsker af Pitch Perfect og Fifty shades of grey, men det er altså de andre, som jeg mener. Tænk, de kommer jo til os lige om hjørnet, og nu er jeg da HELT vildt spændt på dem. Så kom bare med det, jeg er altid klar!

Jacob

Havde håbet på en trailer for 'Batman v Superman' som rygterne snakkede om kunne komme, men forventningerne er begyndt at dale hvad angår 'Jurassic World'. Et er den her super dinosaur der åbenbart er vanvittig intelligent, men noget andet er at Chris Pratts karakter åbenbart har trænet velociraptorer, som han kan koste rundt med - spændt på om det er noget man kan tage seriøst.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bjarke Friis Kristensen

Mange tak for din kommentar :) Vi har lige klargjort tallene i artiklen. Så tak igen for at holde os til ilden. Mvh. Bjarke, kino.dk

1 dag siden
Bjarke Friis Kristensen

Mange tak for din kommentar :) Vi har lige klargjort tallene i artiklen. Så tak igen for at holde os til ilden. Mvh. Bjarke, kino.dk

1 dag siden
Carl
God

Dygtig skuespiller!

1 dag siden
Carl

Har ventet længe på denne dag!

1 dag siden
Kim
Kim

Det er hverken "nogensinde" eller "1951-2020". Listen er baseret på salget af billetter til danske film i perioden 1976-2020.

2 dage siden

Aktive debatter