Cookie- og Privatlivspolitik
Taken 3 tog weekenden med storm

Taken 3 tog weekenden med storm

Bryan Mills kun overgået af James Bond

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Man skal 12 år tilbage for at finde en åbningsweekend i januar, der kan hamle op med Taken 3. Action-filmen solgte 69.889 billetter i sin første weekend, og det er det højeste antal for en udenlandsk film siden Die Another Day.

'Taken 3' har allerede solgt mere end halvdelen af det totale antal billetter til Taken 2, der fik 122.000 danskere i biografen. I sig selv et imponerende resultat, og filmens distributør kan konstatere, at filmserien er et hit hos det danske publikum.

- Vi havde store forventninger til den sidste og afgørende film i franchisen. Weekendens resultat har til fulde indfriet de forventninger, og man må sige, at Liam Neeson har formået at gøre hovedkarakteren med de unikke evner, Bryan Mills, til en filmhelt, som publikum gerne vil følge, siger Markedschef hos Scanbox, Merete Christensen.

Afslutningen på Bryan Mills-trilogien fik også en strålende debut i USA. Med 40,4 mio. dollars indkasserede filmen den næstbedste januar-debut nogensinde. Kun overgået af sidste års Ride Along.

Taken 3 er (naturligvis) aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!