Cookie- og Privatlivspolitik
Taken 3 tog weekenden med storm

Taken 3 tog weekenden med storm

Bryan Mills kun overgået af James Bond

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Man skal 12 år tilbage for at finde en åbningsweekend i januar, der kan hamle op med Taken 3. Action-filmen solgte 69.889 billetter i sin første weekend, og det er det højeste antal for en udenlandsk film siden Die Another Day.

'Taken 3' har allerede solgt mere end halvdelen af det totale antal billetter til Taken 2, der fik 122.000 danskere i biografen. I sig selv et imponerende resultat, og filmens distributør kan konstatere, at filmserien er et hit hos det danske publikum.

- Vi havde store forventninger til den sidste og afgørende film i franchisen. Weekendens resultat har til fulde indfriet de forventninger, og man må sige, at Liam Neeson har formået at gøre hovedkarakteren med de unikke evner, Bryan Mills, til en filmhelt, som publikum gerne vil følge, siger Markedschef hos Scanbox, Merete Christensen.

Afslutningen på Bryan Mills-trilogien fik også en strålende debut i USA. Med 40,4 mio. dollars indkasserede filmen den næstbedste januar-debut nogensinde. Kun overgået af sidste års Ride Along.

Taken 3 er (naturligvis) aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Spielberg har lavet en hel række gode og også fremragende film, men for mit vedkommende var jeg kun underholdt i mesterværksklassen af de helt gaml

2 timer siden
Jimmy

Efter et årti næsten, med remakes er Disney ENDELIG klar med noget NYT!!! HURRAAA... Det lover godt, bare fra de få billeder der er af Raya..

10 timer siden
Thomas

Enig i at Jurassic Park er en fremragende film til 6 stjerner.
Både det visuelle, historien og skuespillerne fungerer her.

1 dag siden
Sandrauser/926666
Sandrauser/926666

Ja, så er det jo bare mega ærgerligt, at en så populær og hyped film som HUSTLERS ikke får dansk biografpremiere, hvorfor ikke?

1 dag siden
Julie

Jeg er virkelig spændt på at se det nye take på Jokeren.

3 dage siden

Aktive debatter