Cookie- og Privatlivspolitik
Mød Jurassic Worlds virkelige stjerne

Mød Jurassic Worlds virkelige stjerne

Chris Pratt, Bryce Dallas Howard … og Indominus Rex!

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Som de fleste nok ved, rammer Jurassic World snart de danske biografer, men indtil videre har vi ikke fået meget mere end et enkelt glimt af den genmodificerede super-dinosaur Indominus Rex.

Men det har vi nu! Det er ikke meget, der afsløres, men der er blevet frigivet et billede af nogle frygtindgydende tænder, samt nogle enkelte detaljer om det store menneskeskabte monster.

Indominus Rex ligner mest af alt en T-Rex, men sammensat af dele fra andre dinosaurer, som fx. Carnotaurus, Majungasaurus og Giganotosaurus, har den fået nogle opgraderinger, som gør den endnu mere dødbringende.

[banner_here]Derudover lader det til, at brølet fra sådan et dyr kommer til at ryste publikum helt ind i deres grundvold med et 140-160db brøl - det samme som når en Boeng 747 letter og lander.

Chris Pratt og Bryce Dallas Howard spiller hovedrollerne i filmen, men der er vist ikke tvivl, om hvem der bliver den største turistattraktion.

Jurassic World har premiere den 11 juni.

Første billede af Indominus Rex fra Jurassic World

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Peteruser/690334

Jeg glæder mig så meget at se Jurassic Park 4. Jurassic Park er min yndlings film siden 90erne. Og T-Rex er den bedste.

Michael

Det lyder snart mere og mere, som om at dinosaurerne har fået mere personlighed, især Indominus Rex. Og det synes jeg er en skam, efter hver Jurassic Park film har Dinosaurerne fået mere personlighed og det gør desværre at jeg føler enten med eller imod dem, og lettere kan gennemskue deres næste træk. Hvis de vil skræmme, så drop deres personlighed, jeg vil have det skal være ligesom Jaws, uforudsigeligt når en dinosaurer angriber eller bider, dyreinstinktet tror jeg de mangler i den nye, ligesom den sidste. Jeg vil rigtig gerne være hooked på denne film, men efter traileren og nu dette billede, er jeg langt fra hooked. Filmen skal alligevel ses, da jeg savner at komme tilbage til dino-øen.

Jacob

Indrømmet, dinosaurerne i parken har altid været nogen gensplejset skabninger, og i de 20 år som er gået har forskningen taget nogen spring, men jeg er en smule bekymret for om de ikke kører den for langt ud. Håber ikke at de bare har tænkt over hvordan de kan overgå de tidligere film, men det hele afhænger af hvordan Indominus Rex opfører sig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Brian

come on en gang click bate

8 timer siden
Horsi

Du godeste jeg havde ikke regnet med at få så meget feedback på hvad var blot ment som en joke.

8 timer siden
Jokezuser/426720
Jokezuser/426720

Vand er ganske rigtigt ikke vådt, men det er heller ikke fast. En væske er ikke våd, den er flydende.

11 timer siden
Jokezuser/426720
Jokezuser/426720

Russo brødrene har ikke bekræftet, hvad der bliver påstået her.

11 timer siden
Kennethuser/427040
Kennethuser/427040

En rørende film der sætter spørgsmålstegn på, om staten skulle være i stand til at henrette menneske - meget vigtig omgående debat!

14 timer siden

Aktive debatter