Cookie- og Privatlivspolitik
Kevin Spacey har Ni Liv

Kevin Spacey har Ni Liv

Nu politiker, snart... kat?

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Den dobbelte Oscar-vinder Kevin Spacey, som på det sidste har haft sin vante gang i Det Hvide Hus i serien ’House of Cards’, har nu sagt ja til at spille med i Barry Sonnenfelds kommende komedie ’Nine Lives’.

Spacey, der ofte ses spille mere eller mindre seriøse karakterer, er dog ikke helt uvant med komiske roller. Han har for nyligt spillet med i Horrible Bosses og Horrible Bosses 2 som den psykopatiske chef Dave Harken. Denne gang vil nogle dog sige, at han tager skridtet videre.

[banner_here]I ’Nine Lives’ skal Spacey spille en arbejdsnarkoman, der kommer ud for en frygtelig ulykke, og ender med at blive fanget i kroppen på familiens kat.

Umiddelbart lyder det mere som en rolle skræddersyet til Adam Sandler, men hvad den talentfulde Kevin Spacey får ud af situationen, vil tiden dog vise.

Filmen, med det mærkværdige plot, beskrives af instruktør Barry Sonnenfeld som en ”sjov, rørende og mainstream komedie”.

Det er endnu uvist, hvornår ’Nine Lives’ får premiere.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
kennethuser/925275

Velskrevet og glæder mig til at se Hollywoods nye "Adam Sandler" ;) Hvis nogen kan få en kat til at fungere på det store lærred er det helt sikkert Usual Suspect no. 1 - Mr. Spacey.

CINEMANDRUP

Spacey er en genial skuespiller med masser af talent. At han nu prøver krafter som kat må siges at være alsidig. Thumbs up herfra til den kommende arbejdsnarkoman kat

Maggie Smith

Han er klart en af mine favoritter, elsker ham i House of Cards og han har leveret i voldsomt mange film. Han er perfekt til rollen!

Jacob

Den her film kunne gå i vidt forskellige retninger, men med Superman skurken involveret kunne det for alvor blive interessant.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

ALEX
DK?

Vides det om hvorvidt og hvornår filmene kommer til DK?

8 timer siden
Miss Hearts

Så kom en ny mere indholdsrig trailer til Downton.

9 timer siden
Jacob

Jeg må sige at jeg overrasket over det ikke er GoT-skaberne, der skal stå bag KOTOR-trilogien.

2 dage siden
Christian

De har allerede meldt ud da de begyndte optagelserne at dette vil være en reboot som starter hvor Terminator 2 slutter.

3 dage siden
Jacob

Det ser umiddelbart rigtig fedt ud, og super fedt at have Linda Hamilton tilbage. Hun er ikke blevet mindre krigerisk med årene.

3 dage siden

Aktive debatter