Kamp om kvindelig hovedrolle i Star Wars-spin-off

Rooney Mara, Felicity Jones og Tatiana Maslany i kikkerten
Billede
(© Columbia Pictures)

Godzilla-instruktøren Gareth Edwards er ved at finde sin kvindelige hovedrolle til sin Star Wars-spin-off. Ifølge The Hollywood Reporter er tre skuespillerinder med i opløbet om den eftertragtede rolle.

Rooney Mara er nok den mest kendte af de tre, der bliver nævnt. Hun spillede nemlig Lisbeth Salander i den amerikanske filmatisering af Stieg Larssons 'Mænd der hader kvinder'.

Felicity Jones bliver også fremhævet, hvilket ville være et interessant valg. Skuespillerinden er lige nu nomineret til en Oscar for sin præstation i Teorien om alting.

Sidste navn på ønskesedlen er Tatiana Maslany, der spiller hovedrollen i serien 'Orphan Black', men ellers er det mindst celebre valg af de tre.

Lige nu prøvefilmer skuespillerinderne for Edwards, men det endelige valg kan meget vel afhænge af en række kalendere, der skal gå op og passe sammen med andre filmforpligtelser.

Instruktøren har netop mistet sin manuskriptforfatter-kollega, Gary Whitta, der forlod storfilmen under mystiske omstændigheder.

Star Wars-filmen har hverken titel, plotsynopsis eller skuespillere tilknyttet, men det ser ud til, at filmen vil få premiere i 2016.