Cookie- og Privatlivspolitik
Jennifer Lawrence i James Cameron-dykkerfilm

Jennifer Lawrence i James Cameron-dykkerfilm

The Dive på vej til biografen

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Hollywoods muligvis mest populære skuespillerinde, Jennifer Lawrence, genforenes ifølge The Wrap snart med Hunger Games-instruktøren Francis Lawrence i 'The Dive'.

James Cameron skal producere dykkerdramaet, der oprindeligt var planlagt som et projekt, han selv ville instruere. De kommende tre Avatar-fortsættelser holder dog Cameron beskæftiget, så opgaven er gået videre.

'The Dive' fortæller den sande, tragiske kærlighedshistorie om fridykkerne Francisco "Pippin" Ferraras og Audrey Mestre. Lawrence skal spille rollen som Mestre, der døde under et rekord-forsøg, som hendes mand senere slog for at hylde sin afdøde hustru. Sidstnævnte rekord blev filmet af Cameron.

Casino Royale-instruktøren Martin Campbell har tidligere været tilknyttet, men med de to Lawrence'er ombord ser det ud til, at der endelig sker noget.

Det vides endnu ikke, hvornår 'The Dive' skal producers, eller hvornår den forventes at få premiere.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Stefan

Det er jo faktisk en ret interessant historie - og der eksisterer stadig spekulationer om hvorvidt Francisco Ferraras havde noget at gøre med uheldet (han var ansvarlig for den flaske der endte med at være tom på bunden).

Det kan ses i en dokumentar der ligger på Youtube (hvor der også vises at James Cameron faktisk havde en anden i rollen til Audrey linet op først).

Der skal lige advares mod stærke billeder her - alle rekordforsøg laves med kameraer, og der er film fra Audreys sidste minutter.

Dokumentaren er 50 minutter lang
http://youtu.be/2tqLPwJHMM4

Enjoy!
-Stefan

Maria

Jeg blev altid dårlig når der var redningsscener i "Baywatch", fordi jeg ikke kunne lade være med at holde vejret, når de befandt sig under vand. ;)

Det her kan da kun blive en endnu mere ubehagelig oplevelse, når der er tale om sande hændelser og når det ene udfald var fatalt. Puha, ikke i denne omgang Cameron, desværre.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

2 dage siden
Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

4 dage siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

4 dage siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

4 dage siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

4 dage siden

Aktive debatter