Fra Maze Runner til Pirates 5

Kaya Scodelario Tell No Tales
Billede
(© 20th Century Fox)

Hun var omgivet af det modsatte køn i The Maze Runner, og nu fortsætter Kaya Scodelario måske i maskuline omgivelser, omringet af pirater i Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Det skriver Deadline.

Den 22-årige brite, der havde sin første rolle i Moon, kan dermed gå i fodsporene på Keira Knightley og Penélope Cruz. To tidligere handlekraftige kvinder i den populære franchise, der primært har haft et væld af mandlige skuespillere på rollelisten.

Intet er dog sikkert, og Scodelario har allerede været på tale til en rolle i filmen, men feltet synes efterhånden at spidse til. Johnny Depp og Brenton Thwaites (prinsen i Maleficent) er stadig de eneste sikre navne på rollelisten.

'Pirates of the Caribbean 5' instrueres af nordmændene Joachim Rønning og Espen Sandberg, der i foråret 2013 besøgte kino.dki forbindelse med Kon-Tiki, og som senest har instrueret afsnit af tv-serien 'Marco Polo'.

Under alle omstændigheder bliver Kaya Scodelarios næste film i de danske biografer Maze Runner: The Scorch Trails, da 'Pirates 5' først får premiere den 6. juli 2017.